Dodaj do ulubionych

Tylko jeden?

03.08.05, 06:49
Tylko jeden jest kandydat do sejmu z Tarnowskich Gór i okolic? Sa przecież
inne partie i inne ambicje niż p.Głogowski. Jeśli zancie konkrety podzielcie
się wiadomościami. Podobno w PiS są jacyś tarnogórzanie, a co z Samoobroną?
Oczywiście najbardziej interesujące jest obsadzenie partii lewiciwych.
Obserwuj wątek
    • tarnogorzanin1 Re: Tylko jeden? 03.08.05, 08:58
      utopiec napisał:

> Oczywiście najbardziej interesujące jest obsadzenie partii lewiciwych.

...mało zachęcające jest obsadzanie le.ciwych !
      sorry!!

A tak na temat - spoko! Wszyscy (jażeli są) sami się ujawnią i będą nas mamić...
    • Gość: zefel Kaj je naszo dzioucha Maria Wisniowiecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:20
      • loggic Re: Kaj je naszo dzioucha Maria Wisniowiecka? 03.08.05, 11:15
        Witaj gorolu,
        wasza dziewczyna - pani knaziówna Wiśniowiecka, spadkobierczyni i dziedziczka
        wielkiego Jeremy Wiśniowieckiego, córa Dzikich Pól, Zaporoża i Podola wielką
        panią okazała się! Jej światły umysł rzuca jasne promienie na ciemnotę durnego
        ludu tubylczego, co dzięki wiekopomnej akcji o kryptonimie "Wisła" możliwe było,
        a za sprawą wielkiego pana znanego jako Stalin do skutku doszło.
        Takowoż jeszcze większym szczęściem uraczyć nas chcecie i skromnie a i
        powściągliwie do wielkiej pani Wiśniowieckiej się nie przyznając, co sprawić ma
        wrażenie, iż perłą ci ona i złotym samorodkiem ludu tubylczego. Wielka ci to
        łaska, której przez przyzwoitość przyjąć nie możem i na takie dictum ogłosić
        musim, że pani ta pochodzenia jest wielkiego i do najznamienitszych cór
        gorolskiego narodu zalicza się.
        Albowiem lud tubylczy niezdolny jest do wydania takiego owocu, którego
        doskonałość przyprawia o zadumę najtęższe głowy tegoż universum.

L.
        • Gość: Pit Re: Kaj je naszo dzioucha Maria Wisniowiecka? IP: 150.254.85.* 03.08.05, 11:33
          loggic napisał:

> Witaj gorolu,
          > wasza dziewczyna - pani knaziówna Wiśniowiecka, spadkobierczyni i dziedziczka
          > wielkiego Jeremy Wiśniowieckiego, córa Dzikich Pól, Zaporoża i Podola wielką
          > panią okazała się! Jej światły umysł rzuca jasne promienie na ciemnotę durnego
          > ludu tubylczego, co dzięki wiekopomnej akcji o kryptonimie "Wisła" możliwe
          było
          > ,
          > a za sprawą wielkiego pana znanego jako Stalin do skutku doszło.
          > Takowoż jeszcze większym szczęściem uraczyć nas chcecie i skromnie a i
          > powściągliwie do wielkiej pani Wiśniowieckiej się nie przyznając, co sprawić
          ma
          > wrażenie, iż perłą ci ona i złotym samorodkiem ludu tubylczego. Wielka ci to
          > łaska, której przez przyzwoitość przyjąć nie możem i na takie dictum ogłosić
          > musim, że pani ta pochodzenia jest wielkiego i do najznamienitszych cór
          > gorolskiego narodu zalicza się.
          > Albowiem lud tubylczy niezdolny jest do wydania takiego owocu, którego
          > doskonałość przyprawia o zadumę najtęższe głowy tegoż universum.

Loggicu, mnie sie zdaje ze ona z takich Wisniowieckich jak ja Rzewuskich. Mnożą
          sie te "arystokraty" jak i "kombatanci", których im dalej od wojny, to coraz
          wiecej na różnych uroczystosciach ku "czci" itp.
        • Gość: gorol Mielem wiecej tu nie pisac:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:07
          Wisniewiecka to uona je po mynzu ,kiery moze i je pochodzynia gorolskiygo,bo
          nazwisko mie wyglundo na kresowe,uona sama pewnie z doma nazywo sie
          Piekorz ,Smolorz,Dworniok czi jakos tam po waszymu ,w kozdym razie jij slonski
          akcynt i niy ino to zdradzo fto to je:-)

A tak w ogole to jak idzie nauka polskiego pani Marii?Do sie juz zrozumic uo
          czim godo? Jakis czos tymu wiydziouech jij wypowiedz w TV godoua ,co bydzie
          sie ucyc jinzykufw uobcych.Wygundouo to mniyj wincyj tak- jo byda siya ucyua
          jynzykouf uobcych ,bo dzisiOj kozdy czuowiek musi znoc jynzyki ,jo chca siya
          ucyc jyznyka engilskigo i niymieckigo:-))))))))

Ale Slonzoki i tak wiedzom swoje to gorole sfauschowouy gosowanie ,coby nos
          uosmiszyc i teroz gedejom uo nos wice,ta Wisniowiecko to gorolski podciep i
          tela:-))

Pyrsk!
      • utopiec Re: Kaj je naszo dzioucha Maria Wisniowiecka? 03.08.05, 11:18
        No własnie -kaj łona je? Czy startuje z okręgu gliwickiego, czy z rybnickiego?
        Może do senatu?
        • Gość: gorol Re: Kaj je naszo dzioucha Maria Wisniowiecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:12
          gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html
          • tarnogorzanin1 Re: Kaj je naszo dzioucha Maria Wisniowiecka? 03.08.05, 12:51
            Ciekaw jestem jednego - kto będzie szybszy?? tzn. czy ona nauczy się prędzej
            po polsku , czy ty gorol po śląsku ??????
            • Gość: gorol Nie mam zamiaru sie uczyc waszej wstretnej mowy:- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:03
              Ojciec by mnie z domu wyrzucil za gadanie po slasku:-)
              • loggic Re: Nie mam zamiaru sie uczyc waszej wstretnej mo 03.08.05, 13:04
                Gość portalu: gorol napisał(a):

> Ojciec by mnie z domu wyrzucil za gadanie po slasku:-)

Ojciec? W domu dziecka?

L.
                • Gość: gorol A ty mosz kilku fatrow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:06
                  We famuiloku tak majoom:_)))))))
              • tarnogorzanin1 Re: Nie mam zamiaru sie uczyc waszej wstretnej mo 03.08.05, 13:53

> Ojciec by mnie z domu wyrzucil za gadanie po slasku:-)

Noooo , Ojca trzeba się bać...
                Ale kiedyś , też ten sam posłuszny synalek napisał :

>Schanowni forumowitsche, drodzy Schloonzocy chca sia nautscyć godać po
                >schloonsku ale mom problym bo niykaj niy moga znolyść podryntschnika do
                >nauki jynzyka schloonskigo. Obscheduech jusch wschyskie ksiyngarniye w
                >Katowitz yniykai niy moga kupić tego podryntschnika. Wschyndzie sia ze
                >mie śmiejom i godejom że nyi ma takigo jynzyka. Co za wredne gorole we tych
                >ksiyngarniach robiom. Beestosch mom rośba do wschystkich forumowitschów uo
                >pomoc w tyj sprawie. Litscha na wos Arni,Slezan,Wilym. A może chopoki ze RAS
                >pomogom abo zorganizują jakieś kursy schloonskigo do goroli. Gorolom tscha
                >pomóc bo dużo z nich czuje sie jusch Schloonzokami ale niy znajom
                >ojtschystego jynzyka. Swoigo ojtschystego jynzyka niy zno nawet schef RAŚ
                >Jorguś Gorzelik kierego rodzina pochodzi spod Przemyśla. Mom nadzieja karlusy
                >że mi pomożecie.

Noooo - to sie zdecyduj , pierdoło rusko!!!

• Gość: gorol Jestem 100% GOROLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:25
                  I jestem z tego dumny ,bardzo dobrze sie czuje w mojej gorolskiej skorze ,a
                  tamten post wrzucilem tutaj dla jaj ,bo wiedzialem ,ze zaden Hanys nie
                  zaakceptuje Gorola ,ktory czuje sie Slazakiem,to tak jakby bialy Afrykaner
                  uwazal sie za Zulusa:-)
                  Zwalczam was na forach GW od prawie trzech lat ,jak bede mial dzieci to tez
                  bede je wychowywal w niecheci do Hanysow!

Parsk!
                  • loggic Re: Jestem 100% GOROLEM 03.08.05, 15:37

> Zwalczam was na forach GW od prawie trzech lat ,jak bede mial dzieci to tez
                    > bede je wychowywal w niecheci do Hanysow!

No parchu! To widzę, że dzięki nam twoje życie ma sens.
                    A co do rozmnażania, to dla dobra gatunku się powstrzymaj. Po co przedłużać
                    ślepą gałąź ewolucji?

L.
                    • Gość: gorol Re: Jestem 100% GOROLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:55
                      Bercik niy nerwuj sie:-)

Zawsze bedziecie nedznymi Helotami:-))))

Zostaliscie stworzeni tylko po to ,zeby sluzyc cywilizowanym narodom ,jak
                      Polacy czy Niemcy.Tego nie zmienicie:-)A potomstwo zamierzam miec ,bo jak
                      przyrost naturalny wsrod goroli bedzie nizszy niz wsrod autochtonow to mozecie
                      na Slasku przejac wladze:-))
                      • Gość: Gosc Re: Jestem 100% GOROLEM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.05, 20:08
                        Ja,ja dej gorolowi rzondzic to sie som wykonczy :)
                  • Gość: Gosc Re: DO - Jestem 100% GOROLEM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.05, 20:05
                    No niy wiadomo jeszcze elis ty je zdolny do robiynio dzieci , a jak ja to
                    szkoda tych dzieci ze takiego durnego ojca majom miec, zamiast dzieci kup sie
                    lepi psa albo kota .
    • Gość: zez Re: Tylko jeden? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:49
      tam znajdziesz parę nazwisk

www.tg.net.pl/forrum/index.php?action=forum&type=topic&forum=0&id=307
      • loggic Re: Tylko jeden? 03.08.05, 13:03
        O! Moja ulubina kandydatka ;)

sssseeeeeeessssssssiiiiiiiiiiillllllllliiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa !!!

:)

L.
        • tarnogorzanin1 Cila nasza kochano! 03.08.05, 14:04
          loggic napisał:

> O! Moja ulubina kandydatka ;)
          >
          > sssseeeeeeessssssssiiiiiiiiiiillllllllliiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa !!!

No synek , a coś Ty myśloł , że Cila nasza drogo łodpuści??? Łona przeca mo tam
          tyla do zrobiynio jeszcze (mom na myśli oczywiście jej posesja - w rejonie
          gołębnika , co należoł do tego strzelca wyborowego , arystokraty w stopniu
          barona).
          Jak została posłem to robota na posesji ruszyła , aż miło popatrzeć.
          Jeszcze jedna (Boże , dej jeszcze ze trzy!) kadencja , a może ukończy robota??
          No dej ji Panie Boże, niych sie dziołcha dorobi!
          A niy zowiśćcie ji tak!!!
    • Gość: mieszkanka Re: Tylko jeden? IP: 213.186.95.* 03.08.05, 14:24
      Doszły mnie słuchy, że oprócz Głogowskiego planują start w wyborach G.Burzka,
      S.Kowolik, J.Burdziak...się bedzie działo:))
      • d_aga Re: Tylko jeden? 03.08.05, 14:40
        No, zaczyna sie robic interesujaco - gorąco....
        A co z S. Duliasem ?
        • Gość: Zosia Re: Tylko jeden? - liczba rośnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:57
          Kandydatów jest trochę - wiem,że zwrócono się z propozycją do M.Pańczyk (ponoć
          nie ma ochoty na kandydowanie),sejmowe ambicje ma również K.Śmieja (były
          poseł,notabene jeden z niewielu o czystych rękach).
    • Gość: gorol7 Ynno jedyn i do tygo GOROL!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka