Gość: RysiekD IP: *.lerid.com.pl 06.12.02, 08:34 Właśnie, czy taki istnieje? kiedyś był na ulicy Ratuszowej koło zegarmistrza a teraz tam jest jakaś knajpa. A może ktoś z was skleja modele lub kolekcjonuje gotowe? no pochwalcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: Sklep modelarski w TG 06.12.02, 14:27 kiedys skleilem samolot ;) no a kupilem go w ktoryms sklepie z zabawkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: Sklep modelarski w TG IP: *.lerid.com.pl 18.12.02, 17:52 Widzę że nikogo nie interesuje ten temat, ale napisze co dzisiaj znalazłem, a więc jest sklep modelarski w TG, znajduje się on na ulicy K. Miarki tam gdzie jest księgarnia. Jest tam nawet duży wybór modeli do sklejania wojskowych, troche pojazdów cywilnych, także są kolejki elektryczne z "NRD". Fajna jest też wystawa gotowych modeli sklejonych (nie do sprzedaży). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Sklep modelarski w TG IP: proxy 18.12.02, 18:17 Mówiąc szczerze kiedyś tym się interesowałem ale lata lecą B.dawno temu były Składnice Harcerskie i tam takie rzeczy były.A propo czy te składnice jeszcze istnieją? W Zabrzu koło kina "Marzenie" taka była,ale jej w tym miejscu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Sklep modelarski w TG 18.12.02, 18:34 skladnica byla tez w katowicach naprzeciw dzisiejszego empika nie ma jej juz kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Sklep modelarski w TG 18.12.02, 18:36 tak na marginesie - sa jeszcze w polsce harcerze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: Sklep modelarski w TG 18.12.02, 18:52 sa. widzialam jak przekazywali sobie swiatelko z Betlejem na granicy polsko- czeskiej! ewek evek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Sklep modelarski w TG 18.12.02, 20:28 rzeczywiscie, tez widzialem, ale chodzi mi o takich normalnych, a nie reprezentacyjnych do przekazywania swiatelka ;) na przyklad jakas ekipa tarnogorska ? tacy isnieja ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Sklep modelarski w TG 19.12.02, 08:06 yasny napisał: > tak na marginesie - sa jeszcze w polsce harcerze ??? > - jest druh Boruch? - nie ma druha Borucha! :) L. Odpowiedz Link Zgłoś