helenaaa 09.07.06, 20:39 Szukam dobrego okulisty przyjmującego prywatnie w TG. Macie jakies namiary na dobrze wyposażony gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merich Re: Okulista 10.07.06, 07:26 Najlepszy okulista w TG to Pani Lilianna Sokoła, przyjmuje prywatnie w gabinecie, który znajduje się na ulicy Cebuli. Gabinet jest wyposażony dobrze. Leczy się u niej mój tata, który cierpi na jaskrę. Pani doktor uchroniła go przed poważną operacją okulistyczną. Nie mam przy sobie w tej chwili numeru telefonu, jak go zdobędę to podam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: Okulista 10.07.06, 09:29 merich dzieki za namiary. Jakbyś jeszcze mógł napisac ile kosztuje wizyta. I czy długo trzeba czekać na wizytę. Czy jest to kwestia kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Okulista 10.07.06, 11:35 jeśli mogę coś polecić. Oczy to WAŻNA sprawa. Może wartoby się pokusić o wizytę w gabinecie prywatnym prof. Gierek-MAtuszewskiej? W Katowicah, niedaleko kina Rialto...tylko jeszcze przed mostem. Leczy bardzo dobrze, fakt że prywatnie. Należy pamiętać, że ona ma dość ciepłe stosunki z Kliniką Okulistyczną przy Śl. Akademii Medycznej - ta na Ceglanej. Lecze się tam od ponad 10 lat. Efekty są. Co prawda nie prywatnie, ale chcąc się przyjąć SZYBKO i zdiagnozować BEZ DŁUGIEGO I UCIążLIWEGO CZEKANIA trzeba prywatnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:29 Bardzo dobra jest pani doktor Magdalena GAJDA. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy zakładzie optycznym "Coiner" na ulicy Strzeleckiej (przy sklepie zielarskim na przeciw bocznego wejścia do Tarnogórskiego Centrum Kultury). Musisz tam zapytać kiedy przyjmuje bo nie wiem. Mnie skutecznie i dokładnie zdiagnozowała oraz wyleczyła poważną chorobę. Polecam i pozdrawiam ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nervusmama Re: Okulista 17.07.06, 15:03 Najlepszy okulista w TG to Pani Lilianna Sokoła, POPIERAM wizyta kosztuje 100zl ale warto robi wszystko na super sprzecie bylam u strozikowej 2 lata temu i zamiast minusy zapisala mi plusy i to jeszcze jakie Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: Okulista 17.07.06, 15:35 Wizyta kosztuje 100???!!! Kurcze czemu tak drogo? Narazie zapisałam się na wizyte w przychodni. Muszę zbadać sobie ciśnienie oczu i ogólnie ich stan ze względu na zbliżający sie poród i nadciśnienie. Więc teraz sama nie wiem co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Okulista IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.07.06, 00:20 i bardzi dobrze zrobilas. nie dawajmy sie naciagac lekarzom. 100zloty za wizyte u okulisty?? kurcze to taniej kasuje profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Okulista IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 14:16 Pani dr. Sokola jest najlepsza,przekonalem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:56 pani Sokoła wszystkich swoich pacjentów leczy na jaskrę! to wynik podpisania umowy z firmą farmaceutyczną! moja sis pracuje w szpitalu nr 3 i trochę o niej się już dowiedziała, jeżeli już to mogę polecić panią dr Gwóźdź - tak, tak, żona pana dr Gwoździa, jest ona dobrą okulistką, więc nie warto płacić 100 zł jak i swoim wzrokiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka27 do dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 07:57 Zaniepokoiłeś mnie trochę swoim postem. Czy mógłbyś coś więcej napisać na ten temat. Tak się składa że dwóch członków mojej rodziny się leczy u tej pani właśnie na jaskrę. Jeżeli nie chcesz na forum to proszę pisz na miala gazetowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev Re: do dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:48 nie wiem jaki jest dobry mail, wysłałem @gazeta.pl ale jakoś zero odezwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merich Re: do dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:07 Poproszę jeszcze raz o maila, tym razem na merich@gazeta.pl., ten powinien być ok. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
merich Re: do dev 26.07.06, 22:13 Mam dwa loginy. majka27 i merich to ta sama osoba. Pochrzaniło mi się i użyłam starego, nieaktualnego już loginu. Pozdrawiam jeszcze raz i czekam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
bld1 Re: do dev 28.07.06, 23:38 bardzo polecam świetną lekarkę panią dr. Barbarę Brzozę. Przyjmuje prywatnie w tzw. małpim gaju (mam nadzieję ,ze wiecie gdzie to jest ..ul Opolska, optyk ) Wizyta: 70 zł. Jest świetnym fachowcem ,spokojna ,cierpliwa ,kompetentna, pacj. przyjmuje bez pospiechu ,cierpliwie wszystko objasnia. Chodzę do Niej od dawna! Nie zamieniłabym ją nawet na dr. Sokołową ,bo nie jest od niej absolutnie gorsza!!!POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: do dev IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.06, 21:01 drBarbara Brzoza przyjmuje w optyku przy ul Jana Opolskiego ,nie mylić z Opolską. Odpowiedz Link Zgłoś