Dodaj do ulubionych

parking przy tesco

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:07
drugi raz uszkodzili mi samochód na parkingu przy tesco. Facet z przodu mnie
puknął, połamał zdrzak i uciekł. Uważajcie i stawiajcie auta np. przy
słupach. Mniejsze prawdopodobieństwo potłuczenia przynajmniej z przodu.
Obserwuj wątek
    • anulagadula Re: parking przy tesco 21.08.06, 12:44
      Dosyc dlugo pracowalam w Tesco na pasazu wiec znam panow ochroniarzy ktorzy
      pilnuja owe samochody...pilnuja to duzo powiedziane z ich relacji wynika ze
      wszystko to maja gdzies...ale dali dobra rade zeby auto parkowac nie za
      koszykami bo tam ich kamera wogole nie widzi..najlepiej na widoczku kamery bo
      jak ci rabna autko albo skalecza mozesz zaczac zaczac boj z Tesco o
      udostepnienie kasety..ale oczywiscie nie bedzie latwo.
      • kumiel Re: parking przy tesco 21.08.06, 16:43
        Jakiś czas temu ktos uderzył w samochód mojej koleżanki i uciekł. Na szczęście
        jakiś "życzliwy" zostawił kartkę z nr rejestr. sprawcy. Goscia znaleźli,
        wlepili mu mandat a moja koleżanka po nie małych przejściach z PZU dostała
        odszkodowanie.
        Byle więcej takich "życzliwych"!!!!
    • Gość: kobieta za kółkiem Re: parking przy tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:59
      mnie też ostatnio parę razy nie wpierniczyli w auto, tylko nie na parkingu a przy wyjeździe z niego, dokładnie chodzi o drogę z pierwszeństwem, która wyjeżdża na rondo, parę razy osoby jadące z naprzeciwka wymusiły pierwszeństwo i jeszcze się odgrażali.
      • kumiel Kierowcy z Lublińca....SLU... 21.08.06, 17:09
        To jest fakt, już kilka razy ktos mi się odgrażał że źle jadę mimo iż byłam na
        drodze z pierwszeństwem. Co najciekawsze najczęściej są to samochody o
        rejestracjach SLU... Nie wiem gdzie robią prawa jazdy kierowcy z Lublińca? ale
        z pewnościa trzeba na nich uważać
        :-)
        • Gość: SLU Re: Kierowcy z Lublińca....SLU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:32
          Kierowcy z rejestracją SLU to powinien być osobny temat.Niewiem dlaczego ale
          oni sprawiają wrażenie jakby znaki i logika ich nie dotyczyła.Wyprzedzanie na
          trzeciego ,szybkosc odwrotna do oznakowanej,brawurowa jazda i co najgorsze
          całkowite ignorowanie przepisów drogowych sprawia wrażenie , że posiadają
          uprawnienia do prowadzenia Traktora a nie samochodu.
    • Gość: kobieta za kółkiem Re: parking przy tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:06
      i tutaj słuszna racja co do SLU, ostatnim razem (a było to 3 dni temu) to właśnie gościu z tamtych stron wymusił pierszeństwo pod TESCO i jeszcze pyskówkę odwalił. Faceci, (co niektórzy) jak widzą babe za kółkiem to z góry zakładają, że to ona źle jedzie! FACECI PATRZCIE NA ZNAKI !!!
    • Gość: minimoris Re: parking przy tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:46
      Mnie najbardziej wkurza jak nauka jazdy ze szkoły XXL czy jakoś tak uczy
      kursantów parkować na parkingu przy tesco. Przeważnie w dniach kiedy zaczynają
      się promocje wtedy jest najwiecej aut.I na oko widać że są to pierwsze próby
      parkowania kursantów ,panowie najpierw między pachołki chyba że macie kupe kasy
      w kieszenia ale kiedy już kogoś stukniecie to nie uciekajcie !!!
      • Gość: dr_X Re: parking przy tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:33
        Ty zapewne umiejętność parkowania wyssałeś z mlekiem matki? Gdzieś muszą nauczyć się parkowania, zresztą nikt normalny nie wypuści na parking z prawdziwymi samochodami kursanta który wczesniej nie cwiczył na placu pomiędzy pachołkami. Chcesz żeby kandydaci na kierowców uczyli się zawczasu parkować "elkami" pod okiem pilnującego ich i korygującego błędy insrtuktora, czy wolisz by kierowca z dwudniowym stażem porysował Ci na dzień dobry auto dlatego, że na kursie nie ćwiczył manewrów na prawdziwym parkingu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka