Gość: maximal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:13 Może ktoś coś słyszał, co tam będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ooo Re: minimal - co dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:42 ten temat już był forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=102&w=33926585&wv.x=1&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: minimal - co dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:23 To , że temat był to nic nie znaczy ponieważ może są jakieś nowe pomysły na zagospodarowanie tego obiektu.Ja też jestem ciekaw co tam w końcu będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: minimal - co dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:32 takie to wazne co tam bedzie? gwarki niech tam zrobią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: minimal - co dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:39 Podobno ma być Komfort, Jysk ijakis sklep ze sprzętem AGD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-jo Re: minimal - co dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:41 wcale ze nie bo ma być dyskoteka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoLeK_tg Re: minimal - co dalej IP: *.strong / *.strong-pc.com 23.08.06, 22:05 a ja słyszałem że media-markt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: minimal - co dalej IP: *.sanetja.pl 24.08.06, 07:58 O czym wy mówicie?? Media Markt w takiej dziurze jak Tarnowskie Góry!! To po pierwsze a poza tym budynek po miniMalu jst za mały na to zeby tam był Media czy Komfort+Jysk, może tam być najwyżej Komfort ale nie będzie gdyz w/w koncern nie planuje otworzenie swojej placówki w Tarnowskich Górach. Tesco i Komfort będzie wkrótce otwarte w Piekarach Śląskich a Jysk i Komfort w Lublińcu (takie info dostałem od redakcji "supermarket news" Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: minimal - co dalej 24.08.06, 17:15 a to ci ciekawostka, bo na stronach komfortu były ogłoszenia o pracę dla kierownika sklepu jak i obsługi nowego salonu w Tarnowskich Górach :> podobnie z Jysk'iem :> teraz to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
agava78 Re: minimal - co dalej 24.08.06, 15:18 Ja też słyszałam że Media Markt, chociaż po wizualnych zmianach to mi to pasuje na Komfort. Odpowiedz Link Zgłoś