Gość: internauta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:21 witam, proszę polećcie dobrego weterynarza, specjalistę chorób psów i kotów, najchętniej kociego okulistę:) niekoniecznie z Tarnowskich Gór, może byc z całego Śląska, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makowa.pani Re: szukam dobrego weterynarza 17.09.06, 17:34 Bardzo dobtra jest przychodnia na Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:55 Na Sienkiewicza jest OK, ale jeśli sprawa jest poważna polecam Klinikę w Chorzowie Batorym (ul Batorego). Specjalistą okulistą (na pewno dla psów, nie wiem jak w przypadku kotów) jest p. Garcarz z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinatg Kirsz,Topór 18.09.06, 09:00 W TG polecam Dr Kirsz(ale ten łysawy ) albo Bartłomiej Topór na Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Kirsz,Topór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:42 Dziękuję za informacje, byłam już kiedyś u doktora Kirsza(tego łysawego-tak myslę, bo drugiego nie widziałam;)) i wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, niestety ilekroć tam jestem trafiam do innego weterynarza i to pewien mankament, bo moj kot ma duze problemy z oczkami,nieraz wymaga wizyty co 2-gi dzień, wiec jeśli za kazdym razem widzi go ktoś inny to nie moze dokladnie ocenic skuteczności leczenia:( stąd moje pytanie: czy dokładnie wiadomo ktory weterynarz dyzuruje w konkretne dni? czy trzeba dzwonic i sie dowiadywac? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:21 również polecam lecznicę na ul.Sienkiewicza,są naprawdę dobrzy i co ważne maja podejście do zwierzaka,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzia Re: szukam dobrego weterynarza IP: 83.17.133.* 20.09.06, 20:06 polecam pana hoin ze Zbrosławic!!! Też miałam problem z oczami kotka i nie tylko :(( Tusia już jest zdrowa !!! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szukam dobrego weterynarza IP: 88.199.18.* 25.10.06, 19:31 nie polecam Pani weterynarz z Tworoga, niemiłe babsko zachowywała się jakbym chciała coś za darmo,poza tym mój zwierzak nie przeżył! Odpowiedz Link Zgłoś