Dodaj do ulubionych

szukam dobrego weterynarza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:21
witam, proszę polećcie dobrego weterynarza, specjalistę chorób psów i kotów,
najchętniej kociego okulistę:) niekoniecznie z Tarnowskich Gór, może byc z
całego Śląska, dziękuję.
Obserwuj wątek
    • makowa.pani Re: szukam dobrego weterynarza 17.09.06, 17:34
      Bardzo dobtra jest przychodnia na Sienkiewicza
      • Gość: ia Re: szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:55
        Na Sienkiewicza jest OK, ale jeśli sprawa jest poważna polecam Klinikę w
        Chorzowie Batorym (ul Batorego).
        Specjalistą okulistą (na pewno dla psów, nie wiem jak w przypadku kotów) jest
        p. Garcarz z Warszawy.
    • karolinatg Kirsz,Topór 18.09.06, 09:00
      W TG polecam Dr Kirsz(ale ten łysawy ) albo Bartłomiej Topór na Sienkiewicza.
      • Gość: internauta Re: Kirsz,Topór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:42
        Dziękuję za informacje, byłam już kiedyś u doktora Kirsza(tego łysawego-tak
        myslę, bo drugiego nie widziałam;)) i wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie,
        niestety ilekroć tam jestem trafiam do innego weterynarza i to pewien
        mankament, bo moj kot ma duze problemy z oczkami,nieraz wymaga wizyty co 2-gi
        dzień, wiec jeśli za kazdym razem widzi go ktoś inny to nie moze dokladnie
        ocenic skuteczności leczenia:( stąd moje pytanie: czy dokładnie wiadomo ktory
        weterynarz dyzuruje w konkretne dni? czy trzeba dzwonic i sie dowiadywac?
        dziekuje
    • Gość: asiulka Re: szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:21
      również polecam lecznicę na ul.Sienkiewicza,są naprawdę dobrzy i co ważne maja
      podejście do zwierzaka,polecam.
      • Gość: zyzia Re: szukam dobrego weterynarza IP: 83.17.133.* 20.09.06, 20:06
        polecam pana hoin ze Zbrosławic!!!
        Też miałam problem z oczami kotka i nie tylko :((
        Tusia już jest zdrowa !!! Polecam!
        • Gość: Ania Re: szukam dobrego weterynarza IP: 88.199.18.* 25.10.06, 19:31
          nie polecam Pani weterynarz z Tworoga, niemiłe babsko zachowywała się jakbym
          chciała coś za darmo,poza tym mój zwierzak nie przeżył!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka