funkey 01.11.06, 11:28 co polecacie w TG, jedziemy s bajtlami na basen, pozniyj pewno bydom glodne, a ze lubiom pizza to mi powiedzcie kaj momy jechac na jakos dobro ouna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: speed Re: najlepszo pizzeria IP: *.stk.vectranet.pl 01.11.06, 13:24 wedlug mnie i mojego jezyka.... speed pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogorzanin Re: najlepszo pizzeria IP: *.server.ntli.net 01.11.06, 13:26 batman pizza i speed pizza. Obydwie pizzerie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: najlepszo pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:02 najlepszą pizzę jadam u Jadzi Wrony na ul K.Miarki Odpowiedz Link Zgłoś
funkey Re: bryna je lepszo! 01.11.06, 17:27 dzieki za odpowiedzi, wybralimy Batmana, a co do bryny to do pizzy wolimy piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: najlepszo pizzeria 01.11.06, 19:53 ja też polecam speed pizze Jak juz się uzbiera ponad 100 złotych to sie dostaje dużą gratis!! A jak powyżej 200 to mega :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: najlepszo pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:15 Witam. Wg mnie najlepsza pizza jest na Strzybnicy u "Ferdynanda". Nie dość ze bardzo smaczna to w przystępnej cenie i miłym otoczeniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: najlepszo pizzeria 02.11.06, 19:02 Basiu tobie smakuje pizza z Ferdynanda?!! U mnie zdecydowanie odpada. Jak jesteś ze Strzybnicy lub okolic to polecam Ci pizzerie "Wiktoria" na Rybnej. Mieści się przy głównej ulicy i maja ładny wystrój i ceny przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: najlepszo pizzeria IP: 83.238.171.* 02.11.06, 16:28 No to chyba nie rozumiecie o co gosc pyta. Chce sie gdzies wybrac na pizze a nie kupic w pudelku. W takiej sytuacji Speed i Batman odpadaja (atmosfera dworca kolejowego i brak napojow) a pozostaje jedynie Wrona. Odpowiedz Link Zgłoś
funkey Re: najlepszo pizzeria 02.11.06, 20:50 no ja- na miejscu chcemy zjesc, ale ogladalem zdjecia tygo Batmana:) i niy wyglado zle, prosza sie zdecydujcie, bo juz we wtorek tam jadymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: najlepszo pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:30 no co wy, nie znacie się : ) zdecydowanie polecam pizzę z "Adrianny", ewentualnie "u Wrony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: najlepszo pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:05 a czymu sie niy kupisz u siebie pizzy ? chyba kajs miyszkosz, w TG niy bo bys sie niy pytol. chyba mocie jako pizzeria na wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: najlepszo pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:44 polecam pizze ROMA u BATMANA - mmmmmmmmmmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
funkey Re: najlepszo pizzeria 06.11.06, 16:49 jutro jadymy, wybralimy adrianna- blisko basenu a znajomi s TG potwierdzili, ze dobrze tam dajom zjesc, naszkrylom sam jak bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batmanek Re: najlepszo pizzeria IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.07, 17:59 U Batmana oczywista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najlepszo pizzeria IP: *.strong-pc.com 06.07.07, 13:13 PIZZERIA na ul.Karola Miarki! Polecam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: najlepszo pizzeria 06.07.07, 14:38 Ja jakiś czas temu kupowałam w Speedzie ale jak pizza troszkę sie popsuła to zmieniałam dostawcę na Batmana. Pychota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: najlepszo pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:50 anrietta napisała: > Ja jakiś czas temu kupowałam w Speedzie ale jak pizza troszkę sie popsuła to > zmieniałam dostawcę na Batmana. Pychota.... tylko Batman Odpowiedz Link Zgłoś
tusia.ms Re: najlepszo pizzeria 06.07.07, 23:23 do zeszłego tygodnia również uważałam że najlepszy jest speed, niestety ostatnio pizza dziwnie "pachniała" a po podniesieniu sera smród był niesamowity !!! po moim telefonie pani nawet nie przeprosiła tylko zapytała czy mają przyjechać i wymienić mi pizzę na inną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: najlepszo pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:30 W speedzie czasami serwują szkło jako dodatek ;) A ja Wam polecę pizzerie "Mamma Mia", tylko tam zamawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: najlepszo pizzeria 07.07.07, 22:14 Marg no niezły dodatek Ci sie trafił. Mam nadzieję, że szkło zostało zauważone przed skonsumowaniem czy już w trakcie żucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: najlepszo pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:08 kiedys czekalem 2 godziny na pizze ze speed-a,podziekowalem bo juz nie bylem glodny,wiecej tam nie zamowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: najlepszo pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:59 To akurat przytrafiło się mojemu kuzynowi, na szczęście jeszcze przed żuciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: najlepszo pizzeria 13.09.07, 09:01 Na pizze ze speed nie moge narzekac, zawsze przyjada wczesniej:) Nigdy długo nie muszę czekać i zawsze jest pychotka:) Wczoraj chciałam spróbować pizzy z Batmana bo też wiele dobrego słyszałam- 2 h czekałam i nic...w końcu zdenerwowana zadzowniłam tam i podziękowałam,bo stwierdziłam,że dłużej nie będę czekać, a co pani na to? :"no dobra"...mogła chociaż przeprosić a ona...no dobra... nigdy tam nie zamówię już...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sissi Re: najlepszo pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 23:28 ta w Rybnej to czysta porazka -w ubieglym roku bylam tam ze swoim chlopakiem , zamowilismy pizze a podano nam "cos" przypominajacego pizze tylko z nazwy. To "cos" w srodku bylo tak bardzo surowe, ze mąka sypała sie na talerz-rozumiecie to Mąka! Zrobilo mi sie zle, z glodu powybieralisby to co bylo na wierzchu czyli dodatki a caly spod poszlam odniesc i zapytalam o rachunek po czym kobieta zza baru bez skrupułów wyspiewala mi cene jaka byla za ową "pizze" w karcie menu. Zaplacilam po czym juz sie tam nie pokazalam chocbym przymierala glodem. A tak to stoluje sie w Spedzie albo w Batmanie. Wrony juz tez sie pogorszyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: najlepszo pizzeria IP: 83.1.71.* 14.09.07, 07:46 trzeba bylo przy placeniu jej o tym powiedziec ja tak zrobilam i co prawda wyszla do mnie nieco niegrzeczna 'szefowa kuchni' ale dostalam zwrot pieniazkow za polowe pizzy to prawda... pizza w Viktorii na Rybnej jest jak narazie bez smaku a niektorych przypadkow nie da sie jesc (tak jak moj i poprzedniczki) Odpowiedz Link Zgłoś
seniorrita Re: najlepszo pizzeria 21.09.07, 10:24 Całkowicie nie zgadzam się z tym, co piszecie na temat "Pizzeri Wiktoria". Moim zdanie pizza jest tam bardzo dobra i nie zdarzyło mi sie dostać nigdy żadnego "bubla" a byłam tam już wiele razy ze znajomymi. Co do obsługi to także nie mam żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka007 Re: najlepszo pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:41 Jestem całkiem odmiennego zdania na temat pizzeri w Rybnej, jeszcze ani razu nie podano nam niezjadliwej pizzy, wręcz przeciwnie pizze tam podawane bardzo nam smakują ( jeździmy tam z moim mężem bardzo często). Nie tylko pizze bardzo nam smakują, ale także panuje tam bardzo miła i przyjazna atmosfera. Uważam także, że obsługa jest bardzo miła i przyjaźnie nastawiona dla klientów. Polecam z czystym sumieniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: najlepszo pizzeria IP: 83.1.71.* 21.09.07, 16:12 widocznie mialam pecha, ale zniechecilo mnie to zdarzenie do tej pizzerii Odpowiedz Link Zgłoś