Dodaj do ulubionych

Sylwester w TG

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:23
Gdzie najlepiej sie bawic w noc sylwestrową. Jakies propozycje i opinie z
poprzednich lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:30
      w łóżku !!!
      • Gość: Slack Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:25
        Potwierdzam :D Ukochana kobieta, szampan, dobre filmy i upojna noc :D
        • Gość: rea Re: Sylwester w TG IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 16:39
          Niezla perspektywa.Trzeba bedzie sie nad tym zastanowic.
        • Gość: git Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:40
          może być więcej kobiet,łóżko jest duuuuże ! ;)
          • Gość: rea Re: Sylwester w TG IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 16:46
            A co do dobrych filmow,to jakie mozecie polecic na taka noc?.
            • Gość: movie-fan Re: Sylwester w TG IP: *.stk.vectranet.pl 29.11.06, 17:02
              Rocco invades Poland

• Gość: muchomor Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:05
                a ja polecam taki sobie film

video.interia.pl/obejrzyj,film,32499,sortuj,s,st,rammstein|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,1,kaczynski_Rammstein_-_wersja_z_napisami
    • Gość: sylwester Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:46
      Tak jak myslałem na tym forum niemozna sie nic ciekawego dowiedziec.
      • Gość: gość Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:07
        jak Ci to forum nie odpowiada, to może idź do wróżki...?
        • Gość: KOP w d .. Re: Sylwester w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:12
          spdaj wiesniaku ze swoimi radami i sam se idz ale do psychiatry
          • Gość: gość Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 20:26
            Kto tu jest wieśniakiem baranie? I nie mówi się "se" tylko "sobie".
            • Gość: KOP Re: Sylwester w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:50
              to se mow sobie tryku
        • Gość: sylwester Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 09:39
          Gdybym chiał iść do wrózki to bym tu nie pisał ale właśnie przez takich jak TY
          te forum jest do niczego baw sie dalej tak i życze Ci zebyś sam kiedys
          potrzebował informacji na forum TG
          • Gość: M z Opatowic Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:23
            Ja proponuje Campo na Przyjaźni, nie drogie -250 zł - (100 zł przedpłata) a
            jedzenie ok , młoda kadra i bawiący się goście, jedyny minus, że muzyka nie jest
            na żywo tylko z komputera + DJ

Byłam też w Orfeuszu i było ok, jedyny minus to socjalistyczny wystrój sali.
            Cena również nie była zbyt wygórowana ale już nie pamiętam ile dokładnie (około
            250-280 zł).

Pozdrawiam
            • Gość: gość Re: Sylwester w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:37
              jakieś info o zabawach sylwstrowych jest na forum www.tg.net.pl/
    • Gość: 2006:) Re: Sylwester w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:20
      też sie zastanawiam gdzie isc ale zauwazyłem ze niema zadnych ciekawych
      propozycji no moze za wyjatkiem campo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka