Gość: andi IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 15:08 jaka jest ....?? czym jest ....?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: BIEDA IP: proxy / 192.168.3.* 06.05.03, 07:59 Temat dość obszerny ale widać ją na ulicy,na osiedlu,na podwórku itd.Człowiek pchający wózek ulicą z makulaturą,poszukiwacze złomu,kradzieże wszystkiego co ma jakąkolwiek wartość.Człowiek który z przymusu ekonomicznego zaczyna kraść to prawie każdy od tego procederu już nie odstąpi.Podłoża tej sytuacji trzeba szukać w szerszej debacie, ale o tym póżniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: BIEDA IP: proxy / 192.168.3.* 26.05.03, 09:27 Nie mogę znależć wątku"Standartowy zakup". Biedy wg.niektórych nie ma skoro........ fakty.interia.pl/kraj/news?inf=390011 Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: BIEDA 26.05.03, 09:45 Gość portalu: Forman napisał(a): > Nie mogę znależć wątku"Standartowy zakup". Czyzby znikajace watki? > Biedy wg.niektórych nie ma skoro........ > > fakty.interia.pl/kraj/news?inf=390011 Bez watpienia bieda jest! To ze niektorzy postepuja tak jakby jej nie bylo to inna sprawa! L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: BIEDA 26.05.03, 09:47 Dr Kulczyk - zwany "doktor Johann" musi zarobic. Powiazania polityki z biznesem - byl juz taki watek nie? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: BIEDA IP: proxy / 192.168.3.* 16.08.03, 14:23 Dziś 16.08 odwiedziło mnie dwóch żebrzących. W pierwszym przypadku cyganka z jakąś kartką.Nie otworzyłem drzwi wiedząc na co tę nację stać.Pomyślałem że niech pomogą jej inni cyganie ze złotymi "kietami" na szyi. Póżniej kobieta z dziećmi prosiła o jedzenie bądż pieniądze.Dostała trochę jedzenia(ciekaw jestem czy gdzieś nie wyrzuciła bo i tak bywa) zamiast pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: BIEDA 16.08.03, 21:51 Niedawno slyszalam opowiesc o tym, jak tarnogorskie dzieci ( bieda ) jadac z kolonii wlekly ze soba siatki pelne ciastek ktorych sobie odmowily w czasie pobytu i WODY MINERALNEJ wiozac ja rodzenstwu do domu. Jako prezenty z wakacji. Pomyslelibyscie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: BIEDA 16.08.03, 21:53 erskine napisała: > Niedawno slyszalam opowiesc o tym, jak tarnogorskie dzieci ( bieda ) jadac z > kolonii wlekly ze soba siatki pelne ciastek ktorych sobie odmowily w czasie > pobytu i WODY MINERALNEJ wiozac ja rodzenstwu do domu. Jako prezenty z > wakacji. Pomyslelibyscie o tym? moze zmuszac do refleksji.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: BIEDA 16.08.03, 22:09 www.pajacyk.pl/ klikaj na pajacyka jak naj wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: BIEDA 07.04.04, 09:45 A tu każą nam chleb niszczyc,oj niepodoba mi się to info.onet.pl/898275,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: BIEDA 07.04.04, 12:13 forman5 napisał: > A tu każą nam chleb niszczyc,oj niepodoba mi się to > > > > info.onet.pl/898275,11,item.html > > to jest jakis chory przepis. ale mozna go obejsc. po prostu sprzedawac pieczywo, w koncowym okresie ważności za grosze, tak aby potrzebujący mogli sobie taki chleb "kupić". Odpowiedz Link Zgłoś