Dodaj do ulubionych

solcogyn a nadżerka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:02
dziś lekarz zastosował na moją nadżerke solcogyn.powiedział mi że nie wierzy
w to aby ona zniknęła bo mam dużą nadżerke.co mam o tym myśleć?boję się że
chce mnie naciągnąć na usuwanie jej laserem a co za tym idzie wiadomo-400
złotych.co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • okina Re: solcogyn a nadżerka 01.12.04, 15:56
      ja słyszałąm że tym środkiem faktycznie usuwa się małe nadżerki - w ogóle jeśli
      lekarz tak stwierdził to po co zastosował u Ciebie ten lek.

Czy możesz powiedzieć jak się czułas po zabiegu - czy cos czułaś - pieczenie,
      ból, omdlenie itp.
      • Gość: ktostam Re: solcogyn a nadżerka IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 01.12.04, 16:05
        ech niestety mijasz sie z prawda.. stosuje sie z bardzo dobrym rezultatem w
        duzych nadzerkach (wymaga wiekszej ilosci 'smarowan')... znam przyklady, gdzie
        samo smarowanie duzych nadzerek wystarczylo.. bez zadnych bardziej radykalnych
        posuniec. oczywiscie nie twierdze, ze zawsze (bo 100% metody nigdy nie ma)...
        • Gość: lolo Re: solcogyn a nadżerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:25
          tzn. o jak dużych ilościach smarowań myślisz?
          • Gość: ktostam Re: solcogyn a nadżerka IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 01.12.04, 22:36
            zaleznie od wielkosci nadzerki i efektow w dluzszych odstepach czasu..
            tu statystyka nie jest najlepsza metodawink
      • Gość: lolo Re: solcogyn a nadżerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:57
        jestem mile zaskoczona zabiegiem.sam zabieg trwał około 2 minuty i raz tylko
        poczułam lekkie mrowienie.po zabiegu nie mam na razie żadnych upławów i czuję
        się rewelacyjnie.mam nadzieję że efekty z tego zabiegu jakieś będą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka