Gość: CIA IP: *.cst.tpsa.pl 18.04.07, 14:23 TO BĘDZIEMY MIELI 4 NOWE TARGOWISKA - CHINCZYCY SIĘ CIESZĄ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaa Re: EURO MOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:51 tzn? moze cos wiecej napiszesz..? Odpowiedz Link Zgłoś
reservoir_dog Re: EURO MOMY 18.04.07, 15:00 chodzi mu o to że Polska i Ukraina wygrały organizację mistrzostw Europy w piłkę kopaną i w związku z tym należy wybudować cztery nowe stadiony (i nie tylko stadiony zresztą, autostradę również). Chińczycy się cieszą gdyż: - primo po pierwsze, z powodu braku fachowej, polskiej siły roboczej która przebywa obecnie na emigracji to oni, chińczycy z pewnością przyjadą tu i wybudują wszystko co trzeba, - primo po drugie, jak już skończą się mistrzostwa i nie bedzie za bardzo wiadomo w jakim celu wykorzystać wybudowane stadiony chińczycy wzorem stadionu X lecia w Warszawie wynajmą go celem organizacji gigantycznego bazaru handlowego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: EURO MOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:12 dziekuje za wyjasnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: EURO MOMY IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.07, 15:49 Przyznali nam organizacje ME-juz narzekanie,ato ze Chinczycy,a to ze trzeba stadiony budowac,itp.Jakby nie przyznali organizacji,tez byloby narzekanie.Kiedy w koncu przestaniemy narzekac.Trafila sie szansa jak nigdy.Czyzby to nie byl powod do zadowolenia?. Odpowiedz Link Zgłoś
reservoir_dog Re: EURO MOMY 18.04.07, 16:33 jeśli z tym narzekaniem pijesz do mnie to palnąłeś babola strasznego - p[opatrz na sam doł mojej wypowiedzi i sprawdź jaki symbol widnieje na końcu. A ja osobiście bardzo sie cieszę z tych mistrzostw, damy radę i w dodatku zdobędziemy medal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: EURO MOMY IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.07, 16:44 Jezeli tak to oderales-to przepraszam.Ty poprostu wytlumaczyles o co chodzilo CIA.Tez mam nadzieje ze damy rade.Mam nieco watpliwosci co do zdobycia medalu,ale ze z natury jestem optymista,wiec czemu nie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
reservoir_dog Re: EURO MOMY 18.04.07, 16:54 no problem :) a medal będzie, może nie złoty ale bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: EURO MOMY IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 16:01 Fajnie, że inni ludzie mają jednak mózg Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny_brat Re: EURO MOMY 18.04.07, 16:54 Fajnie. To duże wyróżnienie dla Polski. Szkoda tylko, że PZPN wpisała Stadion Śląski (kiedyś też z przymiotnikiem "Narodowy") jako stadion "dodatkowy". Oznacza to, że nie mamy szans na zobaczenie ciekawych meczy (może poza paroma eliminacyjnymi). Zadecydowała "warszafka" ... U siebie zbudują nowy stadion i drogi dojazdowe doń a Śląsk ja zawsze wszyscy mają w d... Odpowiedz Link Zgłoś
reservoir_dog Re: EURO MOMY 18.04.07, 16:57 bardzo szkoda, ale poczekajmy, może coś sie w tej kwestii zmieni. W końcu ten stadion już istnieje, ma świetną infrastrukturę parkingową, dobre skomunikowanie publiczne no i sam Chorzów położony niemalże przy samej autostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: EURO MOMY 19.04.07, 09:38 reservoir_dog napisał: > bardzo szkoda, ale poczekajmy, może coś sie w tej kwestii zmieni. W końcu ten > stadion już istnieje, ma świetną infrastrukturę parkingową, dobre skomunikowani > e > publiczne no i sam Chorzów położony niemalże przy samej autostradzie. Co do swietności infrastruktury parkingowej mam wątpliwości.Będąc na meczu z Kolumbią musiałem zostawić auto na poboczu chyba już w Chorzowie- Starym.Parkingi były obłożone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 23.04.07, 15:37 Co do parkingów i dojazdu do Śląskiego ktosik tam dawno nie był. Ten stadion był zaprojektowany tak by dojechało, parkowało tam 100tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: EURO MOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:57 chemiczny_brat napisał: >Śląsk ja zawsze wszyscy mają w d... zawsze tak było ,jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: EURO MOMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:45 to nie warszawa jest winna a nasi notable. kaj byli jak przydzielali lokalizacje. momy ponad 50 posłow,ludzi w zarządzie PZPN, i co zrobiyli?NIc ino narzekają że to warszawka. a swoją drogą ciesza sie że momy te mistrzostwa, ino szkoda ty kasy co nos zaś minie bo musi iść tam kaj bydą grać Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny_brat Re: EURO MOMY 19.04.07, 08:29 Hej wklejam tu posta użytkownika broneknotgelda żeby był bardziej widoczny i w temacie Euro 2012 "www.euro2012naslaskim.pl/ Jest szansy ciyń Tako jom cyń." Ja już zagłosowałem a wy??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 23.04.07, 15:32 Ja napisałem "Chinczycy się cieszą" bo - tu argumentuję semantycznie: -Primo po pierwsze jest to najliczniejsza grupa etnicza zainteresowana "naszym" stadionem X-lecia w stolicy, -Secundo po pirimo, po drugie - to wesoły naród z natury jest! ;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: EURO MOMY 19.04.07, 09:39 Oczywiście cieszę się jak każdy,ale się smucę gdyż media już przebąkują o podwyżkach cen i podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: EURO MOMY IP: 89.107.158.* 19.04.07, 12:02 www.euro2012naslaskim.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sirions Re: EURO MOMY 20.04.07, 10:07 Myślę, że bardzo sie stało, że komisja przyznała naszemu krajowi oraz Ukrainie organizację tych mistrzostw. Jest to wielka szansa dla nas, jak i Ukrainy, Wzorem Portugali miejmy nadzieję, że w Polsce stanie się tak samo jak w tamtym kraju. A narzekanie... no coś, taka jest chyba juz mentalnośc Polaków, że narzekamy na wszystko. Nawet gdyby było dobrze, zawsze się znjadzie jakiś powód do narzekania. Z chinczykami to ma sie tak, że nie tylko temu narodowi rząd polski otworzy rynek budowlany. Dostęp do naszego rynku budowlanego maja tez uzyskac Ukraincy, Rosjanie oraz Białorusinowie, a firma J.W. Construction Holding chce sprowadzać na swoje budowy pracowników z Uzbekistanu i Tadżykistanu. Jeszcze żadnej gospodarce państwowej otwarcie granic na tańszą siłę roboczą nie zaszkodziło, więc myślę, że nam też nie zaszkodzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 23.04.07, 15:26 ABY RAZ WYGRALI MY Z WŁOCHAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: EURO MOMY IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.07, 15:45 Jaki raz.A na MS w RFN(1974),to kto z nimi wygral?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: EURO MOMY IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.07, 15:59 My!.Bramki-Szarmach i Deyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 25.04.07, 08:24 A teraz Listkiewicz i Surkis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUN Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 11.05.07, 10:49 Wszędzie będą stadiony budować a na śluńcku-burzyć. Tu apel do p. Ostrego - Jeżeli już wybudował Pan hotel (ładny) to może w końcu wyremontować ta nieszczęsna Hala Sportowo i troche boiska co zostało po Gwarku. Przyjadą do TG wtedy do nas Ronaldy i inne Rooneye, obacą jakie to pikne miasto i troche geldów wpadnie Panie Ostry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: EURO MOMY IP: *.eranet.pl 12.05.07, 23:11 najpierw wybudujmy stadiony potem będziemy się martwić........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: EURO MOMY IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.07, 12:34 Stadiony to moze i wybudujemy.Ciekawe czy damy sobie rade z debilami, takimi jak ci ktorzy uczestniczyli we wczorajszej zadymie,przed meczem GKS-Rozwoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degust Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 28.05.07, 15:04 Głupota, choroba - nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyt Re: EURO MOMY IP: *.cst.tpsa.pl 01.06.07, 14:52 Ponoć z tego EURO to same problemy mają być? Odpowiedz Link Zgłoś
mirotg Re: EURO MOMY 10.06.07, 12:18 Oby sie nie okazalo ze EURO moglismy miec.Do pewnego czasu bylem optymista,ze moze sie uda.Niestety z uplywem czasu dochodze do wniosku,ze moze dojsc do totalnej kleski. Odpowiedz Link Zgłoś