Dodaj do ulubionych

Campo w Starych Tarnowicach

IP: 57.66.197.* 31.07.07, 10:53
Hej, czy ktos byl na weselu w Campo w Opatowicach kolo kosciola. Jeżeli tak to
jakie wrazenia??
Obserwuj wątek
    • Gość: Margotka Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.uk.ibm.com 31.07.07, 12:27
      Szczerze powiedziawszy to ... nieciekawe
    • Gość: weselnik Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:31
      Hej byłam dwa miesiące temu na weselu w campo i mam niemiłe wspomnienia,
      jedzenie takie sobie, obiad w miarę przyzwoity, ale zimna płyta tragedia,
      śliska szynka, niedoprawione sałatki i wszystko wygladało nieapetycznie,
      własciwie nikt praktycznie po spróbowaniu czegoś drugi raz nie ruszał niczego i
      stoły były pełne, goście zjedli owoce. Podobno oni tam nie maja lodówek i
      wszystko przewożą skadś tam, ale nie wiem czy to prawda, ale za tę cenę mozna
      znaleźć salę gdzie indziej.
      • Gość: czesty gosc Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.ticom.pl 05.08.07, 23:41
        proszę zapytać Państwa Młodych może to oni zamówili wersje za 2 zł od osoby, bo
        ja byłem tam na 3 weselach i kucharz jest pierwsza klasa jedzenie zawsze smaczne
        i dobrze podane obsługa super więc może te zażalenia do zamawiających albo po
        prostu mnie wypić na następnym weselu wtedy sałatki będą miały odpowiedni smak :-)
    • Gość: nana Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 07:42
      Kilka razy byłam na weselu w Campo i na nic nie mogę narzekać. Jedzenie i
      obsługa super!!!
    • Gość: gość Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 09:31
      jedzenie bardzo dobre
    • Gość: spacer Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 13:06
      jest gdzie wyjść na zewnątrz na spacer- to jest duży plus
    • Gość: David Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:11
      Byłem w ostatnich 2 miesiącach na dwóch weselach w Campo i generalnie nie jest źle. Jest duża sala, jedzenie dobre, obsługa mila i przygotowana na rózne pomysly, klimatyzacja w środku, początki wreszcie lepszego wykorzystania przestrzeni przed salą - mały ogród z kamieniami. Przeszkadzało mi natowmiast brak wygłuszenia ścian, beznadziejny hałas od orkiestry, praktycznie jak gra nie mozna rozmawiać, mało przestrzennej organizacji - brakuje trochę zmysłu na inne ustawienie (kto się wybiera może coś wymysli). W zalezności chyba od finansów dekoracje słabe. Ogólnie polecam, ocena dobra. Pozdrawiam
    • Gość: pipi Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:28
      to "Campo" winno zmienić nazwę na "SZTAMPO" sala urządzona bez smaku prawie jak
      w świetlicy działkowej,sanitariaty także,- a żarcie prawie jak w barze
      mlecznym !!!!!!!!!!!! ceny jak w Bristolu
      • Gość: jana Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.strong-pc.com 06.08.07, 12:23
        nie no, nie przesadzaj!nie jest tam wcale tak źle-kwestia gustu
        • carringtontomas Re: Campo w Starych Tarnowicach 08.08.07, 13:14
          To nie kwestia gustu tylko racjonalnego myślenia - skoro np. w
          Pałacu w Rybnej można mieć wesele za 150 od osoby to po co
          przepłacać w Campo?
          Chyba teraz nie napiszesz, ę te lokale można nawet w najmnijeszym
          stopniu porównać.
          • joymachine Re: Campo w Starych Tarnowicach 17.08.07, 21:18
            carringtontomas załatw mi tam za 150 proszę, stawiam skrzynke wodki, bo chyba
            masz znajomości - dziś tam byłem i usłyszeliśmy 200-220.
            • Gość: gość Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: *.strong-pc.com 25.08.07, 03:01
              chyba pomyliłeś lokale - na stronie www.campo.net.pl są podane ceny zestawów -
              najdroższy 150zł
              200-220 ??? gratuluję fantazji ;)
              • Gość: Ania Re: Campo w Starych Tarnowicach IP: 57.66.197.* 27.08.07, 15:41
                Akurat jestem na biezaco z Campo i innymi lokalami bo biore slub za tydzien i tak:

Wystoj sali w Campo zalezy tylko i wylacznie od Panstwa mlodych, w zaleznosci
                ile dasz kasy tak ci ustroja, w zaleznosci jaka chcesz firme dekoracyjna tak
                bedziesz mial wiec Campo nie stroi sali.

Jezeli chodzi o zarcie, to akurat mialam to szczescie jeszcze przed swoim
                weselem byc tam zaproszona dwa tygodnie temu i najadlam sie na maxa, bylo
                pysznie bo byla wersja za 150 zl.

Pałac w rybnej buahahahahahaha, byłam tam bo chcialam zarezrewowac sale, za 200
                zł masz takie manu jak w Capmpo 3/4 i dotego smierdzi tam stechlizną, nigdy w zyciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka