Gość: gość IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 12:11 Dom Kultury JORDAN- jedyne miejsce gdzie dzieci niewyjeżdżające na kolonie mogą spędzić wakacje :-)))))) Można dziecko zostawić pod opieką odpowiedzialnych ludzi :-) polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: Jordan :-) IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 10:37 tylko warunek, że musi być pogoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Jordan :-) IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 12:57 ja też tam chodziłem jako smarkacz :-) a to było dawnoooo temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Jordan :-) IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.07, 19:59 lepiej tam nie puszczajcie swoich dzieci, w tamtym roku woda w basenie była skazona jakims swinstwem i sie dzieciaki pochorwały,przez pewien czas jordan był w ogole zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: Jordan :-) IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 21:29 A na całych Lyszczach były kiedyś szyby górnicze i ziemia jest skażona, wojska były różne w TG, a po wojnie Ruski. Nie puszczajcie tam dzieci! niech się włóczą po ulicach! Masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Jordan :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:54 Zdecydowanie zaprzeczam. Rozmawiałem z nowym dyrektorem i widziałem wyremontowany basen z czystą wodą. Kiedyś faktycznie był basen zamknięty, teraz cały kompleks ma nowego bardzo dobrego własciciela. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didid Re: Jordan :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:13 nie wiem co maja szyby i szkody gornicze do skazenia ... proponuje poznac historie T-G i dowiedziec sie po czym sa te szyby a potem pisac Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: Jordan :-) 07.08.07, 15:43 dziś byłam tam na basenie, woda czysta choć zimna (dzieciom to oczywiście nie przeszkadza), te które tam chodza na zajęcia maję w międzyczasie zabawy i konkursy oraz różne wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
saperka2 Re: Jordan :-) 07.08.07, 16:29 super miejsce ale pod warunkiem ze woda bedzie podgrzana brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś