Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:10 Jeżeli znacie już kandydatów do Sejmu lub Senatu RP bądź sami kandydujecie proszę o wpis. Łatwiej wybierać jeśli jest trochę czasu na poznanie kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Kto na Posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:55 czytaj inne wątki w sprawie kandydatów na posła a nie zaczynaj nowego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: Kto na Posła IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.07, 13:58 jakiegos nowego osla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezpartyjny Re: Kto na Posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 01:21 No właśnie wiadomo już kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezpartyjny Re: Kto na Posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 01:23 No właśnie wiadomo już kto stratuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mirotg Re: Kto na Posła 17.09.07, 21:04 Ciekawe czy nasz obecny posel tez wystartuje w nadchodzacych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
pretendentt Re: Kto na Posła 18.09.07, 19:56 chyba startuje... jeżeli nic o tym nie wiadomo to chyba ma słabą reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kto na Posła 21.09.07, 09:56 Pytanie do pana Głogowskiego,czy pan będzie kandydował na posła Ziemii Tarnogórskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Kto na Posła IP: *.strong-pc.com 21.09.07, 13:32 Będzie, będzie, przecież już jego cudowne plakaty wyborcze wiszą na budynku jego biura. Ale głosować na Pana nie mam zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Re: Kto na Posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:20 to dobrze, myślę, że 12 tys. głosów wystarczy żeby Głogowski został posłem do sejmu bez twojego poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_glogowski Re: Kto na Posła 22.09.07, 00:32 A dziękuję za życzenie 12 tysięcy głosów, bo właśnie taki sobie założyłem (choć pewnie, jak 2 lata temu już 7 tys. będzie sporym zapasem, ale trzeba stawiać sobie zadania ambitne). Tak będę startował, oczywiście z listy Platformy, już o tym w "Gwarku" zresztą pisano. Jeżeli mojej kampanii zbytnio nie widać, ani mojej obecności na forum, to głównie dlatego, że już w każdej chwili spodziewam się narodzin córeczki. Zresztą kampania będzie tak krótka, że zbyt wiele się w czasie jej trwania nie wymyśli - myślę, że to jak przepracowałem 2 lata będzie najlepszą kampanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek138 Re: Kto na Posła IP: *.stk.vectranet.pl 22.09.07, 09:28 Znam solidnego kandydata na Posła Rp,jest wieloletnim dzałaczem powitu jest przewodniczącm rady.Jest żetelny wyrozumiały pracowity rozumi problemy prostych ludzi startuje z.PSL.Moim zdaniem pan Jan GRYC jest najlepszym kandydatem... Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: Kto na Posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:41 A kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Kto na Posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:45 jesli jest tak zetelny powinno byc rz jak ty wyksztalcony to dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto na Posła IP: *.stk.vectranet.pl 22.09.07, 18:59 nauka w tej sytułacji niema nic do rzeczy.BARANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Kto na Posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:29 o wiesz jak sie pisze rzeczy brawo.ale masz slabe nerwy popracuj troche ze swoim kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
mirotg Re: Kto na Posła 23.09.07, 09:11 Skoro padlo pytanie "kto na posla",ta ja tez zadam pytanie.Kto na te wybory pojdzie?.Bo sluchajac opinii ludzi,mam obawy co do frekfencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki siaki Re: Kto na Posła IP: 85.195.123.* 25.09.07, 05:37 znowu wybory??? Boże - bym tym tylko nie wykitował - bo nikt klepsydry nie przeczyta - będzie zalepiona przez wyborców. A... czy Kowolik usunął wreszcie te przeklęte plakaty, które wisiały i wisiały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytel Re: Kto na Posła IP: *.strong-pc.com 25.09.07, 21:56 Hm to Pepek kandyduje jednak? Gdzie jest jakiś spis? I czy orientuje się ktoś czy da się zapisać jako kandydat do komisji wyborczej w TG? Odpowiedz Link Zgłoś