Dodaj do ulubionych

Kasjerka z Remondisu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:54
NIEWIEM CZY TO JA MAM PECHA CZY MOZE PANI KASJERKA W REMONDISIE JEST STRASZNIE
NIE MILA ZA KAżDYM RAZEM MUSI COś GłUPIEGO ODBURKNąć MAM WRAżENIE żE JEJ SIę
WYDAJE żE JEST TAM WAżNIEJSZA OD PREZESA CHYBA ZACZNE PłACIć NA POCZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Kasjerka z Remondisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 09:22
      Zapraszam do Alby w Radzionkowie. Tam kasierki są bardzo miłe.
      Telefon: (032) 39 69 215
      • Gość: klient Re: Kasjerka z Remondisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:53
        Ale jesteście naiwni, widac to na pierwszy rzut oka ze to walka alby z remondisem a pozatym chyba macie problemy emocjonalne w domu i nikt was nie slucha skoro potraficie wyżyc sie na kasjerce, ona jest tylko czlowiekie i ma prawo wyjsc do wc az mi was szkoda ŻENADA...
    • Gość: kli Re: Kasjerka z Remondisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 18:28
      To jest racja .Grzecznoscia to ta kobieta nie grzeszy . Juz kilka
      razy mialem z nia niemila wymiane zdan . Jej dewiza to problem we
      wszystkim .....moze zaproponowac jej zmiane pracy ....:)
      • Gość: otco Re: Kasjerka z Remondisu IP: 83.1.74.* 04.10.07, 19:20
        gdybyscie wy byli uprzejmi to kazda kasjerka bylaby miła!
        • Gość: Ugly Re: Kasjerka z Remondisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:53
          Kiedyś podeszłam tam do kasy, jeszcze nie zdążyłam nic powiedzieć, gdy Pani
          ofuknęła mnie na wejściu, że nie przyjmie ode mnie należności bo nawet nie ma
          czasu się wysikać. Po tych słowach opuściła mi z hukiem roletę z okienka na
          palce. Byłam bardzo miła, powiedziałam jej co o tym myślę, dopiero jak wróciła z
          toalety. Długo mówiłam.
          • Gość: ola Re: Kasjerka z Remondisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:18
            ja uważam ze ta zgreda powinna już dawno być na emeryturze i zrobić miejsce
            komuś kto nie będzie tam siedział za karę
          • Gość: michcio Re: Kasjerka z Remondisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:23
            tak to prawda ta pani jest bardzo niemiła dziwie się że tam jeszcze pracuje
    • kubik_pl Re: Kasjerka z Remondisu 04.10.07, 21:21
      z tego co tu słyszę, to aż pokuszę się na odwołanie polecenia
      zapłaty i będę płacić bezpośrednio w kasie :D osobiście uwielbiam
      takie osoby ze słomianym zapałem do pracy i jeszcze mają tupet by
      obrażać klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka