Gość: Monica IP: 74.86.238.* 19.06.08, 15:28 Chcialabym sobie zrobic tatuaz w miejscu intymnym. Moze znacie jakies dobre studio tatuazy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chiryrg Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:32 no coz.....boje sie pytac o jakim miejscu mowisz moje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Tatuaż 19.06.08, 22:52 Szczególnie pięknie będziesz wyglądała z tym tatuażem w wieku 60lat.Dziadki oszaleją z uciechy. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 23:23 Zrób sobie błyskawice na wargach sromowych i węża koło pępola, a na czole napisz jestem pier......ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:37 wyszukiwarka nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Komu to pokarzesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:47 Przekłuwanie łechtaczki w celu ozdobienia jej kolczykiem niestety jest bolesne.Bo skoro będzie tatuaż,będzie z pewnością i kolczyk w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: Komu to pokarzesz? IP: *.ovh.net 20.06.08, 11:21 Gość portalu: bazyli napisał(a): > Przekłuwanie łechtaczki w celu ozdobienia jej kolczykiem niestety > jest bolesne. ciebie pewnie bolalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frau mueller Re: Komu to pokarzesz? IP: *.free.fr 20.06.08, 14:25 Gość portalu: diana napisał(a): > Gość portalu: bazyli napisał(a): > > > Przekłuwanie łechtaczki w celu ozdobienia jej kolczykiem niestety > > jest bolesne. > > ciebie pewnie bolalo! jego do dzisiej boli leb od czasu jak mu kozali dodac 2+2 ,dobrze ze miol sciaga to wiy wiela to je! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watermaniac Re: Tatuaż IP: *.strong-pc.com 20.06.08, 22:40 polecam studio tatuażu "drakkar", w tej chwili chyba zmienili lokum (kiedyś na Sobieskiego) ale poszperaj w necie to znajdziesz. Co do reszty wypowiadających się na forum; tatuaż jest fajną sprawą dla ludzi którzy lubią tego typu sprawy, ja, mając większośc ciała wytatuowane (nigdy nie byłem w więzieniu; uprzedzając głupie pytania) jestem tym bardzo usatysfakcjonowany i bynajmniej nie mam 20 lat tylko dośc dużo więcej. Każdy ma jakieś hobby tylko w naszym dośc purytańskim jeszcze kraju tatuaż wywołuje tego typu durne emocje... ... a tak na marginesie to przemyśl dobrze wzorek bo to naprawdę zostaje na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Tatuaż 20.06.08, 23:54 Gość jest usatysfakcjonowany bo ma większość ciała zababraną atramentem na trwale.Do tego dodaje,że to jego hobby i narzeka na kraj.A we mnie to nie wywołuje durnych emocji.We mnie to wywołuje zażenowanie spowodowane ludzką głupotą. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:31 Podzielam zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:55 ale z ciebie palant Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Tatuaż 21.06.08, 20:31 Może i palant,ale bez atramentu pod skórą. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy czytac Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:51 Wytatuowane kobiety wyglądają jak ruskie dzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:40 o jaka elokwencja,gratuluje "wysokiego"poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 17:33 Ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:41 Dawniej tatuowali się tylko więźniowie i marynarze.Teraz robią to nierozsądne panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Tatuaż IP: *.hostmonster.com 24.06.08, 09:39 tatuaze to sie ino robiom gorolskie dziolszki,slonzoczki se tego napewno niy zrobiom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 17:32 Dlaczego tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż różyczka♥ IP: *.static.akk.net.pl 27.06.08, 22:19 amnie np.rajcowała by różyczka na piersi mojej żonki lub koffanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: różyczka♥ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 12:45 Z lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś