dr_scott 05.11.03, 17:57 zarządzam mobilizację sił i środków. pisać pisać dużo pisać!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: mobilizacja!! IP: *.protonet.pl 05.11.03, 21:56 Ludziska! ! !scott się obudził! ! ! Oczywiście to żart! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 06.11.03, 10:22 Gość portalu: nina napisał(a): > Ludziska! ! !scott się obudził! ! ! > Oczywiście to żart! > > Pozdrawiam Whoomp There It Is.......... :) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: mobilizacja!! 05.11.03, 22:07 Tak to już jest w życiu(w forum) że naród się mobilizuje jak jest zagrożenie albo konkretny cel.Nie mamy kogo gonić,nikt nam na ogonie nie siedzi ! Róbmy swoje małymi kroczkami.Pomaga nam niezmordowany Bronek z Rudy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: mobilizacja!! 05.11.03, 22:30 Piyrszo liga idzie gonić Bo przed wami przeca łoni. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 06.11.03, 10:39 broneknotgeld napisał: > Piyrszo liga idzie gonić > Bo przed wami przeca łoni. pierwsza liga jest w zasiegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: mobilizacja!! 06.11.03, 08:08 Nie mamy kogo gonic? To moze Jaslo? Powinno sie udac :-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: mobilizacja!! 06.11.03, 08:12 Tarnowske Gory Jak burza idom do przodka No i ciekawo tam godka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 06.11.03, 10:42 broneknotgeld napisał: > Tarnowske Gory > > Jak burza idom do przodka > No i ciekawo tam godka. nic dodac nic ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 06.11.03, 10:47 no to jak?? :) aaaa co to wogole jest ... Jasło?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: mobilizacja!! 06.11.03, 16:40 no nie wiem czy ni ma zagrozenia... dawni rywale sie obudzili ze stanu spiaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: mobilizacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 17:00 jadymy dal! Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: mobilizacja!! 07.11.03, 19:12 Jadymy dali, a wszystko stoi.Jak na czerwonych światłach. Momy przeca zielone! No to jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 08.11.03, 15:22 " na pewno będzie jazda... i miła faza... " no to.... JADYMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 11.11.03, 00:02 trzeba pisac! pisac! duzo PISAC!! mamy za mały przyrost postów!!!!! juz teraz alarmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: mobilizacja!! 11.11.03, 23:24 takie zrywy maja inni jakby wyskoczyli z konopii abo co... na naszym forum przynajmniej codzien postow przybywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: mobilizacja!! 03.12.03, 18:11 dr_scott napisał: > zarządzam mobilizację sił i środków. > > pisać pisać dużo pisać!! Wyciągać kompy z piwnic i pisać ! Jasło w zasięgu ręki ! > Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: mobilizacja!! 03.12.03, 20:32 Jak nasi forumowicze będą tak mało pisać,to Bronek z rudzkim forum raz dwa nas przegoni. Licho ta mobilizacja jest! OBUDŹCIE SIĘ ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: mobilizacja!! 03.12.03, 23:08 tak...zakasałam rękawy i szable w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: mobilizacja!! 04.12.03, 08:48 dr_scott napisał: > > pisać pisać dużo pisać!! Co jakiś czas jest cross a tu z biedą 2 wpisy. Jak wyglądamy w oczach Graba ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott MOBILIZACJA!! 13.12.03, 16:04 kominikat! z naszej poludniowej granicy docierają meldunki o zaostrzeniu sytuacji. sąsiad postawił armię w stan gotowości bojowej a wszelkie dyplomatyczne próby załagodzenia sytuacji spełzają na niczym. Jeśli stan taki się utrzyma grozi to wybuchem konfliktu zbrojnego i ponownym otwarciem frontu poludniowego. majac na wzgledzie dobro naszej cywilizacji zarządzam mobilizację sił i środków!!!! bądźmy czujni! do Broni!! (Bronia wpadniemy do Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 30.01.04, 22:19 Tychy mają zaledwie 500 do nas... musimy cos przyspieszyć, bo potem bedzie krucho... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: mobilizacja!! 30.01.04, 22:49 Trzeba mieć końskie zdrowie z nerwami oczywiście żeby cokolwiek pisać 2-3 wypowiedzi za pół godziny oto moje tempo.Ktoś mi ( i nie tylko ) "schładza" serwer gazety Pl . Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 30.01.04, 23:16 forman5 napisał: > Trzeba mieć końskie zdrowie z nerwami oczywiście żeby cokolwiek pisać 2-3 > wypowiedzi za pół godziny oto moje tempo.Ktoś mi ( i nie tylko ) "schładza" > serwer gazety Pl . no jak ja napisze 3 posty na dzien to jest dobrze... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: mobilizacja!! 31.01.04, 08:38 mam pytanie do dr_scotta: dlaczego Twoja strona nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 01.02.04, 22:50 fishinnet napisał: > Może dr_scott zmienia serwer :D > ha! właśnie serwer też zmieniam. stronka jest też dostępna na innym serwerku, ale tam jeszcze nie jest wszystko zrobione jak należy, więc nie podaje adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mobilizacja!! 01.02.04, 22:48 kasicaaa napisała: > mam pytanie do dr_scotta: dlaczego Twoja strona nie istnieje? istnieje, tylko nie działa tamten stary alias. adres: www.polsl.gliwice.pl/~scottie Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: mobilizacja!! 02.02.04, 08:48 Ale co to zmienia w kwesti mobilizacji? Teraz ludzie będą oglądać twoją stornkę zamiast pisać na forum... L. Odpowiedz Link Zgłoś
fishinnet Re: mobilizacja!! 02.02.04, 09:37 Może powstaną nowe wątki z konstruktywną krytyką stronki dr_scott`a. dr_scott - uważaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Mam pomysł!!! 03.02.04, 08:39 Ostatnio w GW pojawia się dużo artykułów o TG!!!! Komentujcie je, one wskoczą na globalne forum - Katowice i potem będą przekrosowywane do nas! ;) To ożywi nas troszkę... L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Mam pomysł!!! 03.02.04, 11:37 loggic napisał: > Ostatnio w GW pojawia się dużo artykułów o TG!!!! > Komentujcie je, one wskoczą na globalne forum - Katowice i potem będą > przekrosowywane do nas! ;) To ożywi nas troszkę... > L. > to moze niech ktos podaje linki do tych artykułów, bo nie zawsze mozna je odnaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Mam pomysł!!! 03.02.04, 12:39 dr_scott napisał: > > Ostatnio w GW pojawia się dużo artykułów o TG!!!! > > Komentujcie je, one wskoczą na globalne forum - Katowice i potem będą > > przekrosowywane do nas! ;) To ożywi nas troszkę... > > L. > > > > to moze niech ktos podaje linki do tych artykułów, bo nie zawsze mozna je > odnaleźć > miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1896671.html L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Mam pomysł!!! 03.02.04, 17:15 dr_scott napisał: > loggic napisał: > > > Ostatnio w GW pojawia się dużo artykułów o TG!!!! > > Komentujcie je, one wskoczą na globalne forum - Katowice i potem będą > > przekrosowywane do nas! ;) To ożywi nas troszkę... > > L. > > > > to moze niech ktos podaje linki do tych artykułów, bo nie zawsze mozna je > odnaleźć > twojemiasto.gazeta.pl/katowice/0,0.html Szukaj artykułu o nie tylko o T.Gorach ale jak piszą o Zbrosławicach czy Świerklańcu. Potem pisz swoją opinię, ja kontroluję ten link.Czasem proszę Graba o crossa.Loggic robi to samo. Dziś piszą o zakładach chemicznych dopisz coś. Ja wisalem pierwszy opinię.Jak są min.2 wpisy dobry Grab wrzuci Crossa do nas.A wtedy może pozostali forumowicze dodają swoje opinie. Dobrze link-a wrzucić w "ulubione" Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: mobilizacja!! 03.02.04, 20:43 juz myslalem ze chodzilo ci o mobilizacje do woja..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Jeszcze o crosowaniu! 04.02.04, 13:56 Pamiętajmy, że Radzionków też jest w naszym powiecie więc komentujmy wątki z tego miasta i prośmy o cross'y. Obecnie jest wątek o muzeum szkolnictwa w Radzionkowie. L. Odpowiedz Link Zgłoś