Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 22:09
Witajcie,
czy możecie polecić jakiś fajny zespół na wesele? Taki, który choć
troszkę gra, a nie włącza klawisze i siedzi przy stoliku, no i który
jest trzeźwy do końca. A jakby jeszcze umiał gości zabawić, to było
by całkiem fajnie....
Obserwuj wątek
    • Gość: carlos Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 23:18
      Przestańcie już nudzić o tych zespołach,szmirowatych kapelach do
      przygrywania na wiejskich weselach.
      • Gość: jarek Re: Zespół na wesele IP: 79.191.86.* 09.01.09, 00:19
        Adam Snopek i przyjaciele - polecam
    • dzik0 Re: Zespół na wesele 09.01.09, 10:44
      Skasować te reklamy!
      Za reklamę trzeba zapłacić!
      • Gość: aqua Re: Zespół na wesele IP: *.ticom.pl 11.01.09, 22:54
        najlepszy zespół i super zabawę zapewni ci Bernadeta Kowalska.
        Polecam !!!
        • Gość: ona26 Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 11.01.09, 23:09
          Ja polecam zespol Brawo z Bytomia,na moim weselu grał i goście byli
          zachwyceni,przy okazji maja takze swojego kamerzyste.Pozdrawiam
          • Gość: erwin Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 09:05
            Pijanym gościom weselnym jest obojętne kto gra.Szkoda pieniędzy.
    • Gość: lena Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:09
      Byłam ostatnio na weselu gdzie goście bawili się wspaniale przy
      zespole Bernadety Kowalskiej,miałam okazje oglądać parę kaset z
      wesel ale Bernadeta z zespołem potrafi świetnie zabawic
      towarzystwo,jak najbardziej polecam.
      • Gość: tg Re: Zespół na wesele IP: *.domainunused.net 12.01.09, 14:41
        Polecem zespół DAM z T-G
        • oryginal23 Re: Zespół na wesele 12.01.09, 22:42
          Z pewnością jest lepszy od zespołu ZABIORĘ.
          23.
    • niuniatg Re: Zespół na wesele 13.01.09, 17:56
      wejdź sobie na stronę (www.widikon.pl/partner.php)pooglądaj; polecają tam
      podobno sprawdzone i dobre zespoły z okolic Tarnowskich Gór.
    • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 16:07
      ja tez szukam zespolu... a zna ktos z Tarnowskich Gór "GOLDEN MIX", albo "MIXED"
      albo "bartosz band" ze Strzebinia? Prosze o rady... i opinie, na ktorym w/w
      grali i ktory zespol jest warty polecenia na wesele?
      • Gość: dk Re: Zespół na wesele IP: *.strong-pc.com 31.01.09, 21:39
        polecam golden mix
        nasza-klasa.pl/profile/4609436
        • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:35
          dziekuje za porade z NK-juz zobaczylam i mam szerszy obraz zespołu-gdyby jeszcze
          ktos mial jakies propozycje zespolu to bardzo prosze
      • Gość: bit Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 14:00
        TE zespoły leca wiekszosc muzy z playbacku.Wszystkie piosenki
        ponagrywane w studiu i odtwazane na imprezie jakby śpiewali.I
        jeszcze tyle za to biorą!!!
      • Gość: johny Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:45
        sprawdzcie grupe Paradise z T-G :)
      • Gość: gość Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 09:38
        Mixed jak najbardziej,grają profesjonalnie,natomiast Bartosz Band to
        daj sobie spokój z tym zespołem muza i vocal do kitu,ale komuś może
        się to podobac,to jest tylko moje zdanie.
    • Gość: Cathy Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:29
      Coś słyszałam o Targach Ślubnych w Tarnowskich Górach... może tam
      należy się porozgladać...
      • Gość: powiedzmy gosc Re: Zespół na wesele IP: 80.48.239.* 02.02.09, 01:57
        podaj meila to postaram sie pomoc
        • Gość: darek Re: Zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 02.02.09, 22:44
          dobry zespół na wesele to One Boy- jeden facet a wszystkich super
          zabawi nie pije krótkie przerwy różne piosenki goście byli pod
          wrażeniem
      • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 23:23
        hmmm a wie ktos gdzie,kiedy i jak czesto organizowane sa takie targi slubne w
        Tarnowskich Górach? moze bym jeszcze oprocz zespolu zalapala sie na jakies fajne
        autko, ktore nas powiezie do slubu...
        • Gość: TY2 Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 23:39
          Z konia spadłaś?
          W TG nie ma,nie było i nie będzie targów ślubnych.
          Toż to małe,prowincjonalne miasteczko.
          • Gość: miki Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 08:28
            i tu się grubo MYLISZ, w zeszłym roku w hotelu przy Parku Wodnym
            były targii. Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj i nie obrażaj
            innych !!!
            • Gość: TY2 Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:46
              Przyznaję rację i przepraszam.
              • Gość: mysza Re: Zespół na wesele IP: 212.59.243.* 04.02.09, 19:34
                polecam zespół REZONANS z TG, faceci wymiatają :) najlepszy zespół dla tych,
                którzy chcą mieć typowe śląskie weselicho. natomiast jeśli komuś zależy na super
                wykonaniu i wysokim poziomie artystycznym, to Adam Snopek, pełny profesjonalizm
                :) Ja wybrałam Rezonans.
                • Gość: figa Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:27
                  Rezonans zjada własny ogon, a co do grania to jak wiekszosc zespołów
                  na "topie" jedzie z mp3 i to bezczelnie z laptopa. Jak ktoś lubi
                  styl jaki reprezentują? nie mam nic wiecej do dodania!
                  • oryginal23 Re: Zespół na wesele 04.02.09, 22:02
                    Niezwykle się cieszę,ze nie muszę słuchać polecanych przez Was
                    zespołów.Same opisy odstraszają.
                    23.
                  • Gość: mysza Re: Zespół na wesele IP: 212.59.243.* 05.02.09, 14:56
                    Powiem tak, byłam na weselu prowadzonym przez rezonans i bawiłam się świetnie,
                    może i idą z muzą na łatwiznę, ale potrafią zaangażować całą salę gości, nawet
                    najstarsze dziadki się bawiły :) Więc to był powód dla którego ich wybrałam,
                    czasem można mieć zespół na wysokim poziomie, ale oni będą tylko grali, a z
                    zabaw nici. Oczywiście zależy, jak kto sobie wyobraża wesele. Bratowa wybrała
                    zespół do grania, bez zabaw i było fajnie, ale ja tam wolę jak jest też z czego
                    się pośmiać na zabawie. Nie ukrywam, że do rezonansu przekonała mnie też cena,
                    płacę 2500zł za 20h grania, Adam Snopek zaproponował mi 2700 za 10h grania +
                    jeszcze doliczyć sobie wodzireja, bo oni się tym nie zajmują.
                    • Gość: ania b Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:19
                      Za takie pieniadze mozna sobie pojechać na niezłą wycieczkę.
                      Nie szkoda wam forsy na takie bzdury?
                      Skończcie z tymi chłopskimi obyczajami.
                    • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 23:02
                      dziekuje Wam za podpowiedzi, ale dalej mysle nad zespolem... masakabra szok jak
                      ciezko jest wybrac konkretny zespol...
                    • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 23:24
                      ten rezonans to skad jest? gdzie ich szukac? znalazlam rezonans z myszkowa ale
                      to chyba nie o to chodzi ;(
                      • Gość: mysza Re: Zespół na wesele IP: 212.59.243.* 05.02.09, 23:37
                        rezonans - 501076727, mam nadzieje,że nr aktualny, z Osady Jana jest
                        ich lider
                        • Gość: iza Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 14:11
                          A ja polecam zespół Baj.Miałam okazje ich widziec i słyszec na
                          Babskim Combrze W Sedlaku 2 tygodnie temu i byłam zaskoczona,ze tak
                          mało osób wiedziało i wie ze takie wspaniałe trio istnieje w Tg.JAK
                          MASZ OCHOTE,to wpadnij na kolejna impreze do Sedlaka 13.02
                          g.18.Znowu beda grali.Namiary 505788080.Albo 696041323.Najlepiej
                          zadzwon o opinie do Samego Sedlaka.Pozdrawiam
                        • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:06
                          dziekuje Ci dobry człowieku ;) jutro zadzwonie i namierze rezonans ;)
                    • mariocolin Re: Zespół na wesele 17.02.09, 00:52
                      Zaden zespół który gra na żywo nie jest w stanie grać 20 h. Trzeba
                      sie z tym pogodzić że zespół który naprawde gra (bez dyskietki i
                      laptopów) to sie ceni i weźcie to w końcu po uwage. Gram tylko na
                      żywo i wiem czym to pachnie, przygotowywanie repertuaru, próby, że o
                      cenie sprzetu nie wspomne, ale dla przeciętnego odbiorcy to sie nie
                      liczy, bo orkiestra ma grać i tyle.
          • Gość: gośc Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:38
            jesteś w błędzie Targi Ślubne w TG były w tamtym roku i teraz również się odbędą
            w hotelu "NEO" w dniach 21 i 22 luty
            • Gość: karnawałowa Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:46
              A ja byłam w sobotę na zabawie karnawałowej gdzie grał zespół MARK2 grali super
              krótkie przerwy wybawiłam sie za wszystkie czasy i grają na żywo maja swoja
              stronkę w necie
    • Gość: sissi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 23:36
      sluchajcie a taki zespol z T. Gor jak MIRAGE zna ktos?
    • Gość: sissi czy ona? Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 14:19
      Juz sie pogubiłem czy pytała o zespół Sissi czy Ona?I mam wrazenie
      ze do nikogo jeszcze z zespołów nie dzwoniono...bo coraz to nowsze
      są brane na tapetę.Jeszcze bedzie tak ,ze wszystkie będą miały ten
      termin zajęty...A niech tam.Takie własnie wątki są żenujące.....
      • Gość: Karol Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 14:42
        no własnie napisz kiedy to wesele i dzwoń po kolei ,umawiaj sie bo wiekszośc to
        napewno ma zajete jesli wesele masz niedługo
        • Gość: kielonek Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:07
          Postawcie flaszkę to pięknie wam zaśpiewam na weselu.
          Po co wydawać niepotrzebnie pieniądze na orkiestrantów,którzy
          wypiją jeszcze do tego więcej niż ja.
          • Gość: gosia Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:45
            nie wszyscy "orkiestranci" jak ich nazwales pija ,ja znam takich którzy
            przez cale wesele nie wypili nawet kropli
    • Gość: Halo Re: Zespół na wesele IP: *.stk.vectranet.pl 11.02.09, 12:32
      podaj swojego maila to wyślę Ci numer telefonu do dobrego zespołu.
      Sami śpiewają, potrafią porwać gości do zabawy - znają się na rzeczy,
      kilkanaście lat w fachu.
      • Gość: nowy Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 13:35
        haha i puszczają muze z laptopa co?
        • Gość: zazdrosny? Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 14:19
          Czy z laptopa czy nie, ale liczy sie wokal i zabawianie gości.Sa
          takie zespoły ze niby graja,ale śpiewaja nieciekawie i co najgorsze-
          tylko ustami ruszaja bo wszystkie piosenki leca z playbacku.Zreszta
          kazdy moze se zespół załozyc i tak zarabiac.Wiec nie ma co
          szydzić...............
        • Gość: Halo Re: Zespół na wesele IP: *.stk.vectranet.pl 11.02.09, 14:51
          a co Cie to interesuje? Nie Ty pytales o zespol. Gosciu z babeczka sami spiewaja
          najwieksze hity, a ludzie sie przy tym swietnie bawia.
          Typowe na wesela i jakies festyny. Wlasne naglosnienie, oswietlenie, scena itp itd.
          • Gość: mitorg Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 22:34
            Zdecydowanie wolałbym śpiew pijanego Kielonka!
            • dzik0 Re: Zespół na wesele 12.02.09, 09:36
              Oczywiście,że tak.
    • Gość: mam Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 14:43
      Na Youtube znalazłam zespół Baj...Wpisz tylko Bajimprazoom i
      posłuchaj jak grają.Mnie sie podoba.
      • Gość: Asia Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 17:06
        byłam na Targach Ślubnych i podobało mi sie jak grał zespół Mark 2 na wizytówce
        pisze ze grają na weselach
        • Gość: kielonek Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 01:35
          To jak z tą flaszką?
          Postawicie?
    • Gość: mrówka Re: Zespół na wesele IP: 212.59.237.* 27.02.09, 18:54
      W zeszłym roku byłam na weselu na którym grał wspaniały
      zespół "Baj" .Wszystko było grane na żywo,można dogadac się w
      sprawie zabaw i różnorodności granych hitów,składa sie z 3
      osób.Więcej informacji musisz niestety poszukac na necie bo nie wiem
      jak sie z nimi skontaktować.
      • Gość: gość Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:57
        A ja polecam zespół Paradise z Tarnowskich Gór , fajnie grają i
        prowadzą wesele.Grali na moim weselu i wszystkim sie podobało :)
    • Gość: gość Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 16:32
      podobno koala Band grają też na weselach, czy ktos juz ich słyszał własnie na weselu????????????????????????????????
      • usertrue Re: Zespół na wesele 05.03.09, 15:48
        Zapytaj kielonka - on na pewno słyszał ich piosenkę "Łobalyli halba"
    • pointowski Re: Zespół na wesele 03.05.09, 17:10
      Witam

Jakieś doświadczenia z zespołem New Tranformation ?
      • Gość: carlos Re: Zespół na wesele IP: *.stk.vectranet.pl 05.05.09, 08:58
        Sama nazwa wystarczająco odstrasza.
        Pachnie wiochą!
        • papi251 Re: Zespół na wesele 05.05.09, 13:33
          A o Pikband z Miedar ktoś może wyrazić opinię?
          • Gość: olo Re: Zespół na wesele IP: *.stk.vectranet.pl 05.05.09, 21:11
            To samo.Pewnie nawet nut nie znają.
            • papi251 Re: Zespół na wesele 06.05.09, 09:09
              A ty pewnie grasz w filharmonii i jesteś znawcą muzyki? Dzięki za
              wyczerpującą odpowiedź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka