28.04.09, 09:00
chcialem isc gdzies na wakacje do pracy, nie chodzi mi o jakies makdonaldy czy
inne glupoty, niedlugo studia i chcialem przyrobić troche, nie wiem jakies
sadzenie drzewek w lesie czy cos ?? na zyglinie sa jakies kartony ale to sie
nie oplaca bo malo placa i duzo problemow tak jest ;/ czy mozna gdzies troche
zarobic i ile ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ob133 Re: Zarobek IP: *.stk.vectranet.pl 28.04.09, 10:04
      > ale to sie nie oplaca bo malo placa

a co się opłaca ?
      jaki zarobek miesięczny jest wg. ciebie godny podjęcia się pracy?
      • wreckonize Re: Zarobek 28.04.09, 10:17
        no wiesz tam w kartonach to 3zl za godzinę...
        • Gość: Doadca Re: Zarobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 14:36
          Rzeczywiście, skoro nie ma nic to bierze się to co jest. W kryzysie się nie
          wybrzydza. Wiem wiem - łatwo powiedzieć: Udaj się do naszego Urzędu Pracy. Ofert
          tam ostatnio niewiele ale warto się z nimi zapoznać i pogadać z urzędasem o
          rzekomych predyspozycjach i umiejętnościach. Idziesz na studia więc zbyt
          stary(a) nie jesteś. A może załatw sobie jakiś staż (ok. 670 netto). Popytaj też
          w jakiś dużych zakładach produkcyjnych, halach lub marketach. W okresie
          wakacyjnym biorą też do gospodarstw rolnych, sadów, plantacji (marihuany;P) i
          pizzeri. Pracę na 100% znajdziesz na budowie ale do tego się nie garnij. Często
          polega to na tym że kilku chłopa podjeżdża po ciebie żukiem i jedziecie na drugi
          koniec polski remontować dachy. Ani to przyjemne (upał a ty harujesz) ani dobrze
          płatne (choć tu jest różnie).
          • Gość: pracownik Re: Zarobek IP: 212.59.241.* 28.04.09, 15:04
            W Nakle Sl jest ogród slaski i jeszce do niedawna potrzebowali tam pare osób własnie do sadzenia przesadzania drzewek itp. wynagrodzenie ok. 300-400 tygodniowo
            • oryginal23 Re: Zarobek 28.04.09, 21:40
              Jeżeli to forum jest jedynym sposobem szukania przez Ciebie pracy,
              to masz spore szanse pozostania w czasie wakacji bezrobotnym.
              23.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka