forman5 25.12.03, 22:28 Ja troszkę, więc idę się coś mocniejszego napić ! Wasze zdrowie ! Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggic Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 26.12.03, 22:43 Ja od wieczora 24 nażarty chodzę, że ledwo się ruszam... :) L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 03.01.04, 16:26 jo tak zech sie nazar ze nawet nie mialem sily podejsc do kompa.... no moze trocha przesadzom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 26.02.04, 23:44 a czy ktoś sie czasem nie zagłodził we środa?? podobno jest potwierdzenie naukowe, ze głodówka jest jedyną rzeczą, ktora przedłuża życie.... najs :) hcyba zaczne czesciej głodowac, choć jak czytam te posty gorola to mi sie odechciewa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 27.02.04, 10:37 drcarlos napisał: > a czy ktoś sie czasem nie zagłodził we środa?? podobno jest potwierdzenie > naukowe, ze głodówka jest jedyną rzeczą, ktora przedłuża życie.... najs :) Też o tym słyszałam w Wiadomościach. Ja nie zagłodziłam się w środe, ale za to próbowałam wczoraj prawie nic nie jeść:-) Niestety. W pewnym momencie obsesyjnie myślałam już tylko o jedzeniu:-) Więc z głodówki nici:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 27.02.04, 10:45 magda_tg napisała: > drcarlos napisał: > > > a czy ktoś sie czasem nie zagłodził we środa?? podobno jest potwierdzenie > > naukowe, ze głodówka jest jedyną rzeczą, ktora przedłuża życie.... najs :) > > > Też o tym słyszałam w Wiadomościach. Ja nie zagłodziłam się w środe, ale za to > próbowałam wczoraj prawie nic nie jeść:-) Niestety. W pewnym momencie > obsesyjnie myślałam już tylko o jedzeniu:-) Więc z głodówki nici:-) obsesja smaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 27.03.04, 20:52 forman5 napisał: > Odchudzam się ! ja też :P ino cos mi nie wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 27.03.04, 22:35 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Odchudzam się ! > > ja też :P ino cos mi nie wychodzi ;) hmmmmmmmmmmm.... a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 27.03.04, 22:37 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > forman5 napisał: > > > > > Odchudzam się ! > > > > ja też :P ino cos mi nie wychodzi ;) > > hmmmmmmmmmmm.... a po co? otyłość jest powodem wielu chorób i nadwyrężeń.... dobra kondycja i waga polepszają samopoczucie i moża dłuuuuugo cieszyć się życiem uprawiając sporty rekreacyjne ;P sport to zdrowie!!!!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 27.03.04, 22:50 ide cosik podjesc.... jedna z rzeczy ktorych sie boje to śmierć głodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 28.03.04, 14:01 wlasnie zjadlem obiadej i udaje sie na spoczynek, ino śmignie 29000 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 28.03.04, 23:17 a teraz jestem lekko podchmielony :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy ktoś się dziś przejadł ? 28.03.04, 23:23 jadlem dziś Zapiekańca "bezjaj" w jednej z pizzeri w Cidrach... calkiem smakowity kąsek!! objadłem sie! Odpowiedz Link Zgłoś