sorg 30.10.06, 17:49 Witam Czy to jest "normalne" zachowanie jak szef swojej siedzacej przy biurku asystentce kladzie reke na ramie i razem cos czytaja z monitora??? Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 Re: Pracowniczy SV 30.10.06, 22:15 Sorg ... bardzo wiele zalezy od ogólnych stosunków miesdzy ludxmi pnujcyxch w tej pracy .. Serio .. u mnie to raczej nic dziwnego, podejrzanegop, niesamowitego .. ale to dosc specyficzne srodowisko = przyznaję ... Czy to nie Tyczasem zpodałes wątal oobiedzie proszonymprzez szefa dla pracownicy? Pytam bez złoslkiwosci ...Powiedz konkretnie w czem dieło Moze byc na priw : Pozdrawiam Odpowiedz Link
e._ Re: Pracowniczy SV 31.10.06, 19:44 Nienormalne nie jest ale ja zachowałabym czujność bojową. No bo może coś... Odpowiedz Link
darcy1983 Re: Pracowniczy SV 02.11.06, 16:31 normalne jesli jest stary, niedołęzny i musiał się wesprzeć, w innym przypadku uważam, że nie powinien. Odpowiedz Link
maraiss Re: Pracowniczy SV 02.11.06, 22:35 nie wiem jaki stopień zażyłości was łączy... nie jest to normalne zachowanie szefa... twój szef delikatnie bada na ile może pozwolic względem ciebie... wpadłas mu pewnie w oko... jesli teraz nie zareagujesz to z czasem bedzie pozwałał na coraz wiecej... Odpowiedz Link
mary4 Re: Pracowniczy SV 14.03.07, 11:20 z mojego doswiadczenia wiem, ze jak prezes zaczał tak robić to po krótkm czasie padły inne propozycje... jednym słowem molestowanie w pracy... uwazaj na niego dopuszczam mozliwosc ze to tylko przyjzny gest no ale... Odpowiedz Link
chanel15 Re: Pracowniczy SV 14.03.07, 18:03 Jeśli w Twojej pracy nie panują stosunki wybitnie przyjacielskie, przy których taki gest nie ma większego znaczenia, to jest to testowanie - po prostu sprawdza, na ile może sobie pozwolić. Odpowiedz Link