Dodaj do ulubionych

Prom Sassnitz - Trelleborg

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.16, 16:18
Czy ktoś płynął tym promem i może mi powiedzieć czy trzeba zamawiać extra (rezerwować) miejsca siedzące.
Czy bez rezerwacji nie będzie można znaleźć wolnego krzesła?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • gabrysiowe.podroze Re: Prom Sassnitz - Trelleborg 08.08.16, 16:20
      Na tym promie nie da sie zarezerwowac miejsc siedzacych. Kto pierwszy ten lepszy - niestety. Wiec czasem bywa ciezko ze znalezieniem miejsca :(
      • Gość: Turystyka Re: Prom Sassnitz - Trelleborg IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.08.16, 08:13
        Dzięki za odpowiedz. Przy zamawianiu biletów przez internet na stronie 'StenaLine' miałam możliwość zarezerwowania fotela (5 EUR). Ponieważ nastraszylas mnie :) że trudno o miejsce siedzące na tym promie, więc zarezerwowałem te fotele aby mieć spokój (i możliwość drzemki)
        • gabrysiowe.podroze Re: Prom Sassnitz - Trelleborg 09.08.16, 09:10
          Hmm, my zazwyczaj plywamy Scandlines na tej trasie, ale zdarzylo sie nam plynac Stena i szczerze mowiac nie wiedzielismy o mozliwosc zarezerwowania fotela. Ciekawa jestem jak to wyglada w praktyce na promie, bo nie widzialam, zeby miejsca byly w jakis sposob oznaczone. Napisz jak bylo!
          • polaola Re: Prom Sassnitz - Trelleborg 29.08.16, 17:09
            Już po wyprawie, więc mogę odpisać.
            Fotele z rezerwacją znajdują się w osobnym pomieszczeniu. Są ponumerowane. Dopiero przy checkin dostaje się numer miejsca (podobnie jak w samolotach).
            W naszym przypadku tylko krótkio posiedzieliśmy na tych fotelach - ponieważ pogoda była cudna całą podróż przebywalismy na otwartym pokładzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka