Dodaj do ulubionych

RC Renal do oddania - Warszawa

17.10.10, 20:49
Mogę odstąpić RC Renal w opak. 1,5 kg - została ponad połowa. Pierwsza diagnoza Karmela była na szczęście błędna i okazało się, że potrzebuje jednak Urinary smile
Mogę umówić się na odbiór w W-wie w Śródmieściu albo na Bródnie.
Obserwuj wątek
    • cameoo Re: RC Renal do oddania - Warszawa 17.10.10, 21:42
      Tylko Warszawka wchodzi w grę?
    • jobenka Re: RC Renal do oddania - Warszawa 17.10.10, 23:35
      proponuje oddac dla kociego azylu w konstancinie. 700 kotow, a sponsor zrezygnowal. jesli jeszcze nie oddalas, to proponuje oddam tam - na pewno karma nie zmarnuje sie!
      • mama.rozy Re:kena 18.10.10, 12:52
        napisałam do Ciebie na pocztę gazetową.
      • kena1 Re: RC Renal do oddania - Warszawa 18.10.10, 15:06
        Myślałam o kocim azylu, ale z racji braku transportu (i czasu niestety) mogę ich tylko wspierać finansowo jak mogę. Jeśli ktoś z Was odwiedza azyl, chętnie przekażę karmę, dokupię jeszcze coś i postaram się rozszerzyć zakres dzielnic do przekazania żarła smile
        tak, tylko "warszawka" uncertain wchodzi w grę
    • kena1 Re: RC Renal do oddania - Warszawa 22.10.10, 19:56
      Naprawdę nikt z forum w Warszawie nie potrzebuje karmy dla nerkowców?
      • wiesia.and.company Re: RC Renal do oddania - Warszawa 23.10.10, 19:32
        Kena, na razie trzymaj karmę! Moja sąsiadka ma kotkę z niewydolnością nerek, ale kotka w ogóle nie jada karmy suchej (ma usuniętą część zębów - znaczy: kotka, chociaż i sąsiadka też ma dużo ubytków wink .
        Na pewno za chwilę ktoś się odezwie. A ta sucha karma, jeśli się ją zapakuje w torbę foliową, to się nie zepsuje. Masz dobre serce, poczekaj chwilkę, będzie odzew. Na pewno ktoś się bardzo bardzo ucieszy, bo karma RC Renal nie jest tania, oj nie...
      • 0ffka Re: RC Renal do oddania - Warszawa 23.10.10, 20:15
        Oddaj może fundacji Canis?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka