robaczekzwierzaczek 05.01.11, 20:39 Udało mi się uwiecznić takie drobne szaleństwo Makulatury To taka mała próbka tego co wyczynia niesforna "potwora". Dobrze ,że to maleństwo nie jest prawdziwym tygrysem Makulatura w akcji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Strach się bać :) 05.01.11, 20:52 po pierwsze - jak to nie tygrys?? rozszalała bestia jak nic po drugie - ty jej najwyraźniej przeszkadzałaś filmowaniem w definitywnym zagryzieniu chwasta! to jest, chciałam powiedzieć, chwosta Odpowiedz Link
wladziac Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:17 pięknie walczy a walka to żywioł zdrowego i dobrze karmionego kota którego rozsadza energia,śliczna bestia jest,pozdrawiam Odpowiedz Link
robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:28 Hmmm ona tak potrafi cały czas. Zdrzemnie się 5 minut i od nowa szaleństwo.Oprócz swojego jedzenia ,chodzi podjada kocurom a nawet widziałam jak próbowała podjadać psom. Odpowiedz Link
robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:52 Definitywnie to już poprzednie maluchy zgryzły jednego chwosta z innego krzesła Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:20 No, co , chwost ja zaczepil, to trzeba bylo mu dac lupnia ;P Skad ja znam te zacietosc Odpowiedz Link
robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:32 No tak, te chwosty zaczepiają wszystkie maluchy Dlatego przy jednym krześle zostały trzy troszkę zmarnowane a przy tym są jeszcze cztery ale nie wiem jak długo.Jeden już w rozsypce Odpowiedz Link
wladziac Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:34 szukasz już domku dla malutkiej?przydałoby się żeby miała towarzycho innego kota Odpowiedz Link
robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:49 Pytam się się wszędzie gdzie jestem.Ale teraz przy dwóch chorych kotach a i ja ciągle czuję się "niewyraznie" trochę wolno to idzie.W końcu muszę zrobić jej jakieś fajne zdjęcia jest tylko jeden problem-mała nie usiedzi chwili spokojnie Wtedy wrzucę zdjęcia na fotoforum i może na fb. Odpowiedz Link
robaczekzwierzaczek Re: piękna ta "potwora" 05.01.11, 21:55 Ooooo zadziorna to ona jest i to jeszcze jak!!! Kocur idzie a ta go zaczyna gryzć po nogach to i dostanie łapką po łepku Albo pies leży pod fotelem to ta maupa wlezie na fotel i specjalnie wychyla się aby pacnąć łapą po głowie psa i chowa się momentalnie. Odpowiedz Link
wladziac Re: piękna ta "potwora" 05.01.11, 22:19 uwielbiam obserwować te kocie zagrywki i podziwiać pomysłowość małych łepków Odpowiedz Link
pamama Re: Strach się bać :) 06.01.11, 00:34 Niezła aparatka, dzicz prawdziwa, a przy okazji ma parcie na szkło - cały czas wlepia ślepia w obiektyw bestyjka. Mam nadzieję, że znajdzie dom z dużą ilością chwostów i pomponów Odpowiedz Link