Dodaj do ulubionych

Strach się bać :)

05.01.11, 20:39
Udało mi się uwiecznić takie drobne szaleństwo Makulatury big_grin To taka mała próbka tego co wyczynia niesforna "potwora". Dobrze ,że to maleństwo nie jest prawdziwym tygrysem big_grin

Makulatura w akcji smile
Obserwuj wątek
    • jottka Re: Strach się bać :) 05.01.11, 20:52
      po pierwsze - jak to nie tygrys?? rozszalała bestia jak nicsmile

po drugie - ty jej najwyraźniej przeszkadzałaś filmowaniem w definitywnym zagryzieniu chwasta! to jest, chciałam powiedzieć, chwostasmile
      • wladziac Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:17
        pięknie walczy a walka to żywioł zdrowego i dobrze karmionego kota którego rozsadza energia,śliczna bestia jest,pozdrawiam
        • robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:28
          Hmmm ona tak potrafi cały czas. Zdrzemnie się 5 minut i od nowa szaleństwo.Oprócz swojego jedzenia ,chodzi podjada kocurom a nawet widziałam jak próbowała podjadać psom. big_grin
      • robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:52
        Definitywnie to już poprzednie maluchy zgryzły jednego chwosta z innego krzesła suspicious
    • mysiulek08 Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:20
      No, co , chwost ja zaczepil, to trzeba bylo mu dac lupnia ;P

Skad ja znam te zacietosc smile
      • robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:32
        No tak, te chwosty zaczepiają wszystkie maluchy big_grin Dlatego przy jednym krześle zostały trzy troszkę zmarnowane a przy tym są jeszcze cztery ale nie wiem jak długo.Jeden już w rozsypce suspicious
        • wladziac Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:34
          szukasz już domku dla malutkiej?przydałoby się żeby miała towarzycho innego kota
          • robaczekzwierzaczek Re: Strach się bać :) 05.01.11, 21:49
            Pytam się się wszędzie gdzie jestem.Ale teraz przy dwóch chorych kotach a i ja ciągle czuję się "niewyraznie" trochę wolno to idzie.W końcu muszę zrobić jej jakieś fajne zdjęcia jest tylko jeden problem-mała nie usiedzi chwili spokojniesmile Wtedy wrzucę zdjęcia na fotoforum i może na fb.
    • flasterka piękna ta "potwora" 05.01.11, 21:46
      a jaka zadziorna smile
      • robaczekzwierzaczek Re: piękna ta "potwora" 05.01.11, 21:55
        Ooooo zadziorna to ona jest i to jeszcze jak!!! Kocur idzie a ta go zaczyna gryzć po nogach to i dostanie łapką po łepku big_grin Albo pies leży pod fotelem to ta maupa wlezie na fotel i specjalnie wychyla się aby pacnąć łapą po głowie psa i chowa się momentalnie.big_grin
        • wladziac Re: piękna ta "potwora" 05.01.11, 22:19
          uwielbiam obserwować te kocie zagrywki i podziwiać pomysłowość małych łepków
    • pamama Re: Strach się bać :) 06.01.11, 00:34
      Niezła aparatka, dzicz prawdziwa, a przy okazji ma parcie na szkło - cały czas wlepia ślepia w obiektyw bestyjka. Mam nadzieję, że znajdzie dom z dużą ilością chwostów i pomponów smile
    • 0ffka Re: Strach się bać :) 06.01.11, 07:33
      a to szałaputka smile Głaski dla kici!
      • mama.rozy Re: Strach się bać :) 06.01.11, 13:50
        superaśnesmile
        • salimis Re: Strach się bać :) 06.01.11, 14:09
          Uwielbiam taką kocią "agresję" smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka