Dodaj do ulubionych

Pies na torach

14.01.11, 19:33
Widzieliście ten wstrząsajacy filmik w 'Faktach'? Facet staje z psem na torach, zbliża się pociąg. Facet uskakuje w ostatniej chwili, pies zostaje.
Jeżeli wykluczyć chorobę psychiczną zostaje... własnie, co? jak nazwać TO COŚ poruszające się na dwóch nogach?
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Pies na torach 14.01.11, 20:00
      #@%^$^%&^ sad
      • niutaki Re: Pies na torach 14.01.11, 21:06
        sadcrying
        • kromisia Re: Pies na torach 14.01.11, 21:52
          i w dodatku ktos jeszcze to nagrywal?? nie widzialam filmiku...
          • 0ffka Re: Pies na torach 14.01.11, 21:55
            Trzeba wyegzekwować na politykach, aby zmienili przepisy i prawo tak by zwyrodnialcom odechciało się robić takich rzeczy! suspicious
          • la.bruja Re: Pies na torach 14.01.11, 22:06
            Ten nagrywający to współwinny (chyba, że to było nagranie z kamery zamontowanej na stacji - nie wiem).
            Patrzyłam i płakać mi się chciało. Pies, pełen zaufania do swego pana, stąpający za nim krok w krok i nie wiedzący , ze ten prowadzi go na smierć
            Film jest okropny sad sad sad

Ludzie są... (i tu można wstawić odpowiednie określenie)
            • kromisia Re: Pies na torach 14.01.11, 22:14
              sad a prwo polskie dalej ma w d**** Przykre i przerazajace to wszystko!
            • flasterka to było jakieś nawalone bydlę 14.01.11, 22:16
              które robiło sobie zabawę: polskalokalna.pl/wiadomosci/lubelskie/news/zabawa-w-smierc-i-zycie-uwaga-drastyczne,1582123 . Nagranie pochodzi z kamery monitoringu.
              ja nie obejrzałam....
    • malwerina.m Re: Pies na torach 16.01.11, 14:22
      Ja oglądałam to nagranie w wiadomosciach. Widać było jak przywołuje psa na tory, zeby stał dokładnie na trasie pociągu... Potwór !!!!
    • mary4 Re: Pies na torach 17.01.11, 07:45
      Nie byłam w stanie na to patrzeć.... straszne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka