bum4 22.06.03, 11:48 Jakas zlowieszcza cisza na tym forum....;)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gigi22 Re: Jakos tu cicho... 23.06.03, 10:32 Oj tam od razu złowieszcza... :-))) Zupełnie nowiutkie forum, bardzo mało ludzików o nim wie... rozkręci się ;-) A ja jutro idę znowu na koniki... jestem baaardzo zdeterminowana żeby pokazać wreszcie mojej klaczce kto tu rządzi... bo na razie to ona robi ze mną co chce... Ola Odpowiedz Link
giza Re: Jakos tu cicho... 23.06.03, 11:45 gigi22 napisała: > A ja jutro idę znowu na koniki... jestem baaardzo zdeterminowana żeby pokazać > wreszcie mojej klaczce kto tu rządzi... bo na razie to ona robi ze mną co > chce... > > Ola Ja byłam wczoraj :)) Akurat miałam lepszy dzień i jazda była bbbb. fajna!! Odpowiedz Link
eboniet Re: Jakos tu cicho... 23.06.03, 12:32 No, to ja musze sie pochwalic. W sobote bylismy na przejazdzce konnej w terenie (las i wydmy) - 2 godziny. I bylo WSPANIALE! Wyobrazcie sobie galop po wrzosowisku, po kretych sciezkach lesnych (i te wspaniale galazki strzelajace w twarz:), wygladam jakby ktos mi podbil oko:), oczywiscie od czasu do czasu jakis maly skoczek przez kaluze albo konar, ped powietrza za uszami! No, po prostu zyc sie chce! Akurat bylismy w tej stajni pierwszy raz (taki rekonesansowy wypad) i zdaje sie, ze nie ostatni. Nastepnym razem wybierzemy sie na 4 godziny, a jeszcze pozniej skorzystamy z oferty weekendowej (w sumie 10 godzin jazdy w terenie) - maja tam tez baze noclegowa. Konie spokojne, zrownowazone, przyzwyczajone do jazdy w terenie, ale nie zmanierowane. Bardzo wrazliwe na bodzce i chetne do pracy. Miodzio! Co prawda tego typu imprezy sa raczej dla bardziej zaawansowanych, ale nawet moj partner, ktory jezdzi w miare regularnie dopiero rok czul sie swietnie. A propos, czy We tez jezdzicie w terenie, czy tylko w ujezdzalni? Pozdrowienia Ebo Odpowiedz Link
bum4 Re: Jakos tu cicho... 23.06.03, 15:04 To macie swietnie:)) Ja nie wiem kiedy znajde czas, zeby pojsc na konie. W dodatku mam strasznie daleko do stajni:( Co do jazdy w terenie, ja sie troche jeszcze boje..ale moze sie odwaze:))) Ola Odpowiedz Link