Dodaj do ulubionych

codziennie to samo

09.03.12, 21:54
Codziennie obiecuję sobie, że pójdę wcześniej spać.

A potem się zaczyna: Zakątek Poczekajka poczta 19.00 fakty Zakątek Zakątek herbata pies na spacer poczta Zakątek 20.00 jeszcze troszkę Zakątek poczta poczta Poczekajka 21.00 już już za chwilę Zakątek Poczekajka Zakątek poczta Poczekajka 22.00 już koniec Zakątek Poczekajka poczta Zakątek poczta omatko.....
I idę spać o 23.00. Pobudka o 5.00. Zakątek, poczta, Poczekajka... omatko do pracy!

też tak macie?...
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: codziennie to samo 09.03.12, 22:02
      No ba!
      Oprocz tego gg, z kilkoma osobami naraz i emagielwink
      No i nie musze wstac o 5, bo bym sie pochalstała.
      I z psem tez nie wychodze, bo to jedyny obowiazek chłopa wobec Suplastegowink
    • mysiulek08 Re: codziennie to samo 09.03.12, 22:02
      Mniej wiecej smile Z tym, ze wczesnie zaczynam Zakatkowa prasowke, bo okolo 6 rano jak panna Kicia postanawia mnie obudzic dla towarzystwa przy sniadaniu smile
      I potem juz leci, szczegolnie jak w domu jestem.
    • andy3458 Re: codziennie to samo 09.03.12, 22:11
      hehehe - dokładnie jak u mnie. W dni wolne od pracy: 6.00 - Kicia robi pobudkę, 6.30 - śniadanie dla Kici, potem czas wolny + Zakątek i Poczekajka ; wieczorem - 20.00 - kolacja Kici, Zakątek+Poczekajka, TV, poczta, GaduGadu, prace domowe,znowu Zakątek+Poczekajka, TV, GaduGadu, ponownie Kicia się domaga dokładki do michy na noc,TV, kuweta, mizianko Kici ... spaaaać big_grin
      • wladziac Re: codziennie to samo 09.03.12, 22:45
        no to zastanówcie się jakby tego wszystkiego nie było...nuuuuda
        • andy3458 Re: codziennie to samo 09.03.12, 23:00
          100 lat temu nie było ani telewizji, ani komputerów, nawet radia nie było, ale były zawsze z nami koty. One nam to wszystko zastępowały.
          • pi.asia Re: codziennie to samo 10.03.12, 05:52
            Och.Andy, pięknie powiedziane!
            Masz u mnie kolejnego plusa wink
            • wladziac Re: codziennie to samo 10.03.12, 08:05
              w tej kwestii pozwolę się z Wami nie zgodzić bo człowiek ma wolną wolę a przymusu korzystania z mediów nie ma więc sami sobie wybieracie taki a nie inny tryb życia,ja telewizję oglądam tak mało że pewnie bez telewizora bym się obeszła a jak chodzi o internet to też od czasu do czasu robię sobie przerwę techniczną i odrywam się od życia wirtualnego kiedy mam przesyt,sto lat temu nie było wyboru i nie porównywała bym pod tym względem,miłego dnia i do "zobaczenia" wieczorem bo teraz czas odpoczynku od mediów zarządzam,pa
              • inez21 Re: codziennie to samo 10.03.12, 12:06
                A u nas dzień zaczyna się od dzikich wrzasków i kotłowniny Melki która przez szybę bije się ze swoim odwiecznym wrogiem czyli kotką mojej szwagierki. Jeszcze kwiatki spadające z parapetu,troche ziemi rozsypanej po podłodze i dzień mamy zaczęty:smile)
              • pi.asia Re: codziennie to samo 10.03.12, 15:03
                Och, Władziac, jasne że nie ma żadnego przymusu i sami sobie wybieramy co chcemy. Nie wiem ile wynosi średnia dzienna oglądalność tv, zdaje się że 3-4 godziny. U mnie jest tyle tygodniowo.

Ja piszę o tym, że mając do wyboru pójście spać albo pobycie na Zakątku i Poczekajce wybieram pobycie. Gdyby to był świat realny to by mnie gospodarze na kopach wynieśli, a ja jeszcze czepiałabym się futryn, żeby pobyć z nimi trochę dłużej wink
                • wladziac Re: codziennie to samo 10.03.12, 19:07
                  magiczne miejsca przyciągają nie ma na to rady i mam nadzieję że tak zostanie na zawsze
                  • sonrisa06 Re: codziennie to samo 10.03.12, 20:46
                    Oj, to ja Wam zazdroszczę, bo ja to tylko w weekend mam dość czasu, żeby przysiąść, poczytać i popisać. Na tygodniu zaglądam, ale tak na szybko.
                    • pi.asia Re: codziennie to samo 10.03.12, 21:13
                      Ale jakby Cię w weekend odcięto od Zakątka to byś protestowała, czyż nie? wink
                      • sonrisa06 Re: codziennie to samo 10.03.12, 21:17
                        Pewnie, że bym protestowała i to jeszcze jak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka