Dodaj do ulubionych

martwię się

31.07.12, 22:44
Dzisiaj po raz drugi kot wydał dziwny dźwięk podczas chrupania suchego,
tak jakby pisk, mąż myślał, że coś mu się stało, a ja wkręciłam sobie, że ma może coś w przełyku, jakiegoś guza, który utrudnia przełykanie sad
a może za dużo nabrał do pyszka i się podrażnił?
Później mu dałam pojedynczo z ręki po jednym chrupku i zjadł sporo.
Jak myślicie, mam coś z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: martwię się 01.08.12, 06:33
      A może nagryzł chrupka w taki sposób,że zranił sobie dziąsło?Chrupki,suche,twarde,więc może jak nie tak nagryzł jak trzeba to go coś tam zabolało i dlatego zapiszczał.A może ma też problem ogólnie z zębami i może go coś boli,a rozgryzanie karmy potęguje ból?
      Jeśli możesz,zajrzyj do kociego pyska,zobacz czy na dziąsłach nie ma ranki,albo na podniebieniu,czy dziąsła nie są zaczerwienione,opuchnięte itp.Jak coś Cię zaniepokoi,albo ten pisk podczas jedzenia się powtórzy jedź z kotkiem do weta.Po co ma się chłopak męczyć.
      • animus_anima Re: martwię się 01.08.12, 08:42
        tak zrobię! ok!
    • animus_anima Re: martwię się 07.08.12, 23:14
      mój kotek jest zakłaczony sad
      kupiłam jakieś pasty odkłaczające, miałam dwie w cenie jednej bezo pet i mam za swoje,
      bezo pomogło, doprowadziłam kota do takiego stanu na podróbkach odkłaczacza sad
      • salimis Re: martwię się 08.08.12, 22:49
        ooo a jak się nazywała ta podróbka bom ciekawa.
        Moje Bezo petu nie ruszą jedynie Malt Soft Extra.
        • aniak68 Re: martwię się 09.08.12, 11:09
          moja też tylko malt soft i to czasem trzeba ładnie poprosić, dostaje jeszcze takie chrupeczki z odkłaczką uwielbia pasjami choć to whiskas ,ale z wyższej półki są fe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka