Dodaj do ulubionych

Nosz! %$&$%! mac!

18.10.12, 21:14
Kicia, ktorej pisalam:

forum.gazeta.pl/forum/w,10264,139465687,139465687,Kotka_w_ciazy_.html
jest na bank w ciazy, brzucho juz solidne a sutki takie na pol cm, rozowe. Jestemy juz niemal w przyjazni, nawet glaskac sie pozwala (przy zarciu ale zawsze).

Decyzja o sterylce podjeta bez dwoch zdan, ale.... juz trzecia lecznica odmawia sterylki aborcyjnej z powodow.... etycznych! Nosz, szlag mnie trafia! Kicia ma sobie urodzic a my szukac domow!
Sytuacja z kotami szukajacymi domow jest tutaj taka sama jak wszedzie, kociakow multum, z domami gorzej. A i domy sa takie sobie, bo w wiekszosci czy psy czy koty nie sa wpuszczane do domow.

Pomijam juz ostatni mail z kosztami sterylki, prawie 200USD, bo juz cesarka...

Rece opadaja.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Nosz! %$&$%! mac! 18.10.12, 21:18
      No, ochrona życia poczętego...brak słów.
      • mysiulek08 Re: Nosz! %$&$%! mac! 18.10.12, 21:24
        Ustawe aborcyjna (podobna do ojczyznianej) zwierzaki tez widac obowiazuje. Tylko dlaczego ma cierpiec boguducha winna kotka?
        Ona jest malenka, szczuplutka, chudzina, 1/3 naszej Yody, a przeciez Yoda nie jest wielkim kotem sad Lapki ma takie malutkie. Ona moze rozwiazania nie przezyc.

Wyc mi sie chce...
        • k1234561 Re: Nosz! %$&$%! mac! 19.10.12, 05:55
          A Twoje argumenty do wetów nie docierają?Że kotka drobna i zwyczajnie może nie przeżyć,że nie znajdziesz domów dla kociąt,a jeśli nawet to lepiej żeby znęcał się nad nimi jakiś zwyrodnialec,żeby gdzieś z głodu przymierały,powiększały krąg kociego nieszczęścia niż żeby im tego zaoszczędzić poprzez niesprowadzanie ich na ten świat?Kurczę no nie wierzę,że weci a tacy głupi.Popytaj jeszcze w okolicy,może nawet gdzieś dalej się uda to zrobić.Jakbym była tak przyparta do muru to w ostaniej lecznicy,jaką bym znalazła i w której weci odmówiliby mi aborcyjnej sterylki zapowiedziała,że jak kotka się okoci,to przyniosę im te kociaki,albo nawet podrzucę i jak nie wiem co słowa bym absolutnie dotrzymała.Jak tacy mądrzy i pełni miłosierdzia niech pomagają.
          • olinka20 Re: Nosz! %$&$%! mac! 19.10.12, 09:44
            Z tego co kojarze to Am Pd jest pod wzgledem aborcji jeszcze wiekszym betonem jak Polska, wiec Mysiulkowi moze byc tridno racjonalnie przekonywac <nawet> weta.
            To tam przeciez jakis czas temu nakazano urodzic bodajze 9 latce ciaze z gwałtu uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka