hell 27.08.04, 15:47 ha juz weekend wiec wiecej czasu dla mruczacych wpollokatorow... motto na weekend..,,bursztynowe oczy kocim krokiem kroczy, choc stolu nie siega wielka jej potega"..) Mruczacego weekendu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fibi111 Re: Motto 27.08.04, 18:22 Oj dzieki... wlasnie jeszcze siedze w pracy nie wiem po co... a w domu czeka mialczacych 16 lapek... Odpowiedz Link
kasikk Re: Motto 27.08.04, 20:40 moich jest tylko osiem, ale cztery miauczą za dwanaście - to jakby ich 16 było ) Odpowiedz Link
hell Re: Motto 29.08.04, 11:56 achhhh 16 mialczacych lapek.....no slicznie gdzie je mozna zobaczyc Odpowiedz Link
basia553 Re: Motto 28.08.04, 10:06 A mojego Bombelka od rana rozsadza energia, dobrze ze jestem w domu. Gdzie ta mala bestia znajduje te wszystkie papierki, ktöre skrupulatnie drze na malenkie strzepki??? Czekam z odkurzaniem, az sie Mala wyladuje i uspokoi. Najgorsze, ze ja rozumiem: przeciez szarpanie zabkami i pazurkami rolki papieru toaletowego to taka wspaniala zabawa!! Z drugiej strony: Charly, dwulatek przyglada jej sie z wyrazna dezaprobata.... Odpowiedz Link