dorcia1234 14.01.16, 20:02 ciekawe zestawienie. Puk Supełka nakrył łapą, jakby chciał powiedzieć- wiesz Stary, może i dłuzej z nimi mieszkasz ale i tak moje będzie na wierzchu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: o . Rudy i Pluszak 14.01.16, 21:05 kanapa do Supła czy Supeł do kanapy byli dobierani ? ps. Supeł, kocham cię !!! Odpowiedz Link
olinka20 Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 08:50 Moja droga, kanapa to najwieksza wtopa naszego zycia, bo jest CZARNA!!!! ( nie wiem co nas opętało, bo zmienialismy ja pod dokoceniu Pukiem własnie, ktory zrzuca futro garsciami! ) Dlatego sukcesywnie przykrywamy ja kocami/narzutami. Akurat wtedy była ta supłomaskująca Wieczorkiem poszukam fotek Suplona na innych narzutach, bo takiej bliskosci to juz chyba nie mam Odpowiedz Link
aankaa Re: o . Rudy i Pluszak 14.01.16, 21:06 a w ogóle, to zdjęcie nadaje się do zagadki "widzisz tu coś" Odpowiedz Link
zew-is Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 12:52 Kumple Supeł istotnie elegancko dopasowany do kanapy Odpowiedz Link
yvi1 Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 14:28 Ale fajne Rude z Czarnym . I takie wzruszajace z ta lapka,tak jakby zawiazywali pakt na przyjazn . Ja tez kupuje koce pod psa , a klaki i tak widac ... Odpowiedz Link
olinka20 Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 15:32 A nie nie, ja kupuje koce na kanapę, najbardziej w sumie pod Puka. Bo Supeł to pudelek, nie leci z niego siersc Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 18:15 Hahahaha, z racji kolorów maskujących karakułów Supła od razu widać, kto tu gra główną rolę I ta zawłaszczająca łapa z ukrytym ostrzeżeniem: spróbuj tylko ruszyć a rozłożę pazury, ileż to roboty! Odpowiedz Link
olinka20 Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 20:26 Tu kilka dodatkowych fotek Znalazłam jak rudy Puk kot był takim pipcusiem, nie wiedziałam nawet, ze mam takie rozczulajace fotki na dysku I dwa zdjecia "wagonowe" A tu chłopaki lezą razem. Ale nie umiem odwrócic Basiu pomóz!!! Odpowiedz Link
olinka20 Re: o . Rudy i Pluszak 15.01.16, 20:38 Dziekuje. Nie mam pojecia czemu mi sie niektore fotki obracają i czemu nie działa mi przycisk edytuj Odpowiedz Link
yvi1 Re: o . Rudy i Pluszak 16.01.16, 12:47 Slodkosci,we wszystkich i na wszystkich kolorach . A Pundel ma wyjatowo slodki pyszczek,ach jak ja kocham czarne noski. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: o . Rudy i Pluszak 16.01.16, 15:51 Oooo, mały Puk! Mały Supeł Z Chudą? I wagoniki czyli pociąg lub "ciapąg" (jak komu wygodnie nazywać) Odpowiedz Link
usia44 Re: o . Rudy i Pluszak 17.01.16, 11:28 Takie cuda tylko u Olinki . Łapka w łapkę , ogonek w ogonek. Odpowiedz Link