hek_sa 23.09.16, 20:50 Czy znacie klinikę Marcel 2 na Radiowej 16, Bemowo. córa chodzi tam z kicią,( zapalenie trzustki i wątroby) i może ktoś wie jaka karma najlepsza dla chorego kotełka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisek.chytrusek Re: pytanie o weta 23.09.16, 22:46 Leczyłam swoje zwierzaki w ich mokotowskiej filii na Wołoskiej i nie mam uwag. Szczególnie polecam do trudnych przypadków dr. Bogdańskiego (trzeba się umówić na wizytę), kompetentny i z sercem dla pacjentów. Uratował mi Mizię po spieprzonej (przez kogo innego) sterylce. Odpowiedz Link
silje78 Re: pytanie o weta 24.09.16, 23:25 Moj Totek mial zalecona RC Intestinal Moderate Calorie lub Specific FDW. Jak mozna doczytac karmy niby drogie, ale nie sa najwyzszych lotow. Tyle, ze jak moje kocisko sie sprowadzilo nie mialam zbyt duzej wiedzy o zywieniu i wydawalo mi sie, ze RC to bardzo dobra karma. Totek sie przyzwyczail i niechetnie siegal po inne. Kupowalan mu tez Animonde vom feinstein dla seniora (13 lat mial prawie). Calkiem niezly sklad miala i wet ja zaakceptowal. Moze Pani wyszukac moje watki z czasu choroby kocurka. Duzo dobrych rad uzyskalam plus linki do waznych informacji. Zdrowia dla kocinki. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: pytanie o weta 25.09.16, 00:44 Bardzo dobry jest Trovet HD - holenderska karma wysokiej jakości, HD jest właśnie na wątrobę i trzustkę. Jest sucha i także puszkowa. Trzeba poszukać w internecie, bo polski przedstawiciel nie zaopatruje klinik albo nie obiecuje procentów Warto dawać Troveta, rezultaty są widoczne w wynikach badania krwi Odpowiedz Link