olinka20 18.05.17, 16:09 Czyżby blizniaczki? Sliczne długołapne czarnuszki. Prosimy jak zawsze o więcej zdjęc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: Siostry B 18.05.17, 17:11 Jak Wy je rozróżniacie? Tutaj na zdjęciu, to i nawet zainteresowania mają wspólne, i jakby temperament też, obie wyciągają łaputki Siostry B są z jakiej mamusi? Też czarnej? Tutaj chyba Miszczu nie ingerował w geny Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Siostry B 18.05.17, 18:05 Ej, no przeca niedawno byl extra specjalny watek Poswiecony Siostrom B forum.gazeta.pl/forum/w,10264,163736036,163736036,Siostry_B_imion_wielu_rok_temu_zaczynaly_nowy.html Na fotach tylko MD jest w stanie rozpoznac, w realu jakos latwiej Kropka jest mniejsza, ma 'chudszy' krotszy ogon, mniejsze pysio i ciagle wielkie, zdziwione oczyska Teraz jak pomieszkuje kolejne czarne, to i owszem klopot sie zrobil i o malo co bym Przecinki na dwor nie wypuscila, na szczescie wyjsc nie chciala Odpowiedz Link
olinka20 Re: Siostry B 18.05.17, 19:28 No tak, faktycznie Na moje usprawiedliwienie mam, ze ostatnio jestem zakręcona jak słoik z konserwowymi. Faktycznie pisałaś, ze tylko MD je rozróżnia. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Siostry B 18.05.17, 20:07 Wczoraj wieczorem ribily z UmpaLumpa tak demolicje, ze reszta siedziala (nawet Leia/Miki) w drzwiach i ogladala niczym film w kinie Jak z pokoju wyfrunal namiocik z kocia zawartoscia to sie lekko odsuneli. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Siostry B 19.05.17, 11:01 Wesolo macie 😂😂😂,tv juz chyba nie musicie ogladac.Jakis live stream by sie przydal,moglibysmy sie tez posmiac 😙😙😙 Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Siostry B 20.05.17, 00:21 Jak tylko bedzie lepszy net, bezposrednie relacje zapewnione Teraz to nawet fot nie ma jak pstrykac, wszedzie kartony i pudla. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Siostry B 20.05.17, 17:10 Czyli będzie się działo i widziało za czas jakiś. Już się cieszę. Ale i tak mi humor poprawiają wszystkie zdjęcia z życia na hacjendzie Odpowiedz Link