barbie26 28.06.05, 20:12 To twoja rola: Karmić mnie mlekiem Podrzucać co smaczniejsze kąski Po to cię stworzono człowiekiem Ja mam ważniejsze obowiązki. w jakiekś gazecie przeczytałam kiedyś ten koci wierszyk, fajny nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmunn druga zwrotka:))) 29.06.05, 07:25 Proponuję drugą zwrotkę produkcji mojej i Maksia (pozowanie), nieco częstochowskie rymy, ale jeszcze wcześnie jest))) a ja bez kawy)): I zawsze podrap mnie za uszkiem nawet kiedy o to nie proszę w końcu jestem słodkim maluszkiem i nie chcesz chyba, bym ci dał kosza* w końcu jesteś człowiekiem stworzonym dla mnie do zabawy i nie oszukujmy się, proszę że nie zdajesz sobie z tego sprawy)) * czyli np. ignorował przez tydzień)) Odpowiedz Link
mirmunn awangarda 29.06.05, 07:27 a może bardziej awangardowo, jak w poprzedniej zwrotce?? zawsze podrap mnie za uszkiem nawet kiedy o to nie proszę w końcu jestem słodkim maluszkiem i nie chcesz chyba, bym ci dał kosza* w końcu jesteś człowiekiem stworzonym dla mnie do zabawy i nie oszukujmy się, proszę że nie zdajesz sobie z tego sprawy)) tak lepiej) Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: awangarda 29.06.05, 11:45 Dobre, dobre.... moje towarzystwo zdecydowanie poparło. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
barbie26 Re: awangarda 29.06.05, 17:15 gratuluje weny twórczej! sama bym czegos takiego w zyciu nie wymysliła...Chociaz..cos mi sie zdaje ,że kotek ci duuuuzo pomagał Odpowiedz Link
cleo_1 tradycyjnie:) 01.07.05, 15:31 jestem twoim oczkiem w glowie nie zaprzeczaj temu, prosze kazdy wie, zesmy po slowie ja rozwodu nie, nie zniose! zatem dbaj o mnie przykladnie zbieraj kupki moje wonne wez do lozka, poglaszcz ladnie i do veta zdazaj skladnie ja cie za to bede kochac calym malym mym serduszkiem bede twoim dobrym duszkiem gdy odejdziesz bede szlochac... tesknic, miotac sie bez sensu skakac z okna i kredensu wiec mnie kochaj, wiec mnie piesc kot do tego wlasnie jest! Odpowiedz Link
mirmunn Wielką 01.07.05, 15:49 oczywiście, bo wilk to przodek psów (też fajnych zwierzaków))))) Odpowiedz Link
cleo_1 Re: tradycyjnie:) 01.07.05, 16:13 chyba wlasnie "wilka", nie "wielka" jestem wielka kocia milosniczka, to fakt Odpowiedz Link
mirmunn Re: Kocia wypowiedź 29.06.05, 17:16 jasne, jasne) kontrolował sytuację z moniytora i podrzucał celne rymy)) Odpowiedz Link