Dodaj do ulubionych

DOBRY Wet w Toruniu???

13.10.05, 19:43
Doradzicie? Prosze smile
Pozdrawiam!!!!
Obserwuj wątek
    • lidia1001 Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 14.10.05, 13:04
      Mogę jedynie powiedzieć o Bydgoszczy, ale to chyba trochę daleko
      • wazna_osoba Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 14.10.05, 20:43
        No troche tak bo nie wyobrazam sobie z Kicia jechac tyle... Ale dzieki wink A w
        Bydgoszczy jest jakas wieksza klinika??
        • lidia1001 Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 15.10.05, 19:24
          Jest jedna klinika calodobowa Centrum, polecana przez wiele osób, nie wiem, czy
          jest duża, ale podobno są tam najlepsi lekarze. Ja byłam tam raz i owszem jest
          ładnie, ale dużo zwierząt, ciągły ruch i kilku lekarzy, którzy się zmieniają i
          przy kilku wizytach za każdym razem był inny. A do tego wydają nie wybudzone
          zwierze po zabiegach- to mówil mi znajomy, ktory z reztą jest bardzo zadowolony
          z opieki.
          Jest jeszcze Kora, ktora ma trzy oddziały, ale byłam w jednym z nich i nie
          byłam zbyt zadowolona- trzy wizyty- trzech lekarzy-trzy opinie.
          Ostatecznie wybrałam malutką przychodnię Bona, w ktorej są dwie panie lekarki i
          jestem bardzo zadowolona. Nawet na ich stronie znalazło się zdjęcie naszej Zuzy.
          Moze nie warto szukać dużej kliniki, bo w tych małych, często rodzinnych dużo
          lepiej sie zaopiekują zwierzęciem- przynajmniej po kilku wyzytach kojarzą
          zwierzę i opiekuna, a dzięki temu nie działają na oślep. Wiem, że są książeczki
          i programy komputerowe, ale bezpośredni kontakt jest chyba najlepszy.
          • wazna_osoba Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 15.10.05, 20:41
            No wlasnie i mam taka fajna w Toruniu ale pomyslalam ze jak zabieg to moze
            jakas ze sprzetem dobrym... Ach sama nei wiem.
            Dzieki i pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka