wazna_osoba 13.10.05, 19:43 Doradzicie? Prosze Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia1001 Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 14.10.05, 13:04 Mogę jedynie powiedzieć o Bydgoszczy, ale to chyba trochę daleko Odpowiedz Link
wazna_osoba Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 14.10.05, 20:43 No troche tak bo nie wyobrazam sobie z Kicia jechac tyle... Ale dzieki A w Bydgoszczy jest jakas wieksza klinika?? Odpowiedz Link
lidia1001 Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 15.10.05, 19:24 Jest jedna klinika calodobowa Centrum, polecana przez wiele osób, nie wiem, czy jest duża, ale podobno są tam najlepsi lekarze. Ja byłam tam raz i owszem jest ładnie, ale dużo zwierząt, ciągły ruch i kilku lekarzy, którzy się zmieniają i przy kilku wizytach za każdym razem był inny. A do tego wydają nie wybudzone zwierze po zabiegach- to mówil mi znajomy, ktory z reztą jest bardzo zadowolony z opieki. Jest jeszcze Kora, ktora ma trzy oddziały, ale byłam w jednym z nich i nie byłam zbyt zadowolona- trzy wizyty- trzech lekarzy-trzy opinie. Ostatecznie wybrałam malutką przychodnię Bona, w ktorej są dwie panie lekarki i jestem bardzo zadowolona. Nawet na ich stronie znalazło się zdjęcie naszej Zuzy. Moze nie warto szukać dużej kliniki, bo w tych małych, często rodzinnych dużo lepiej sie zaopiekują zwierzęciem- przynajmniej po kilku wyzytach kojarzą zwierzę i opiekuna, a dzięki temu nie działają na oślep. Wiem, że są książeczki i programy komputerowe, ale bezpośredni kontakt jest chyba najlepszy. Odpowiedz Link
wazna_osoba Re: DOBRY Wet w Toruniu??? 15.10.05, 20:41 No wlasnie i mam taka fajna w Toruniu ale pomyslalam ze jak zabieg to moze jakas ze sprzetem dobrym... Ach sama nei wiem. Dzieki i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link