yoma 11.06.06, 11:42 Je dwa razy tyle, co dotychczas. Robaki? Ale skąd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Kot zrobił się żarty 11.06.06, 11:59 Jakby miał robole to chyba straciłby apetyt? Odpowiedz Link
misia007 Re: Kot zrobił się żarty 11.06.06, 13:00 To proste kot żre z nudów.Musisz z nim wiećej rozmawiać albo dostarczyc rozmówcę. pozdrawiam Odpowiedz Link
nastja Re: Kot zrobił się żarty 12.06.06, 19:03 mój dostałtowarzysza i żre wa raywiecej-ze wgledu na konkurencję Odpowiedz Link
addda1 Re: Kot zrobił się żarty 12.06.06, 22:07 mamy dwie roczne siostrzyczki:Mufa i Funky,jedna wielka grubiutka wazy chyba ze 100kilo, druga chudzina,prawie jej nie ma. czy to moze znaczyc ze ktoras ma problem?(Mufa bo jest tlusciutka i je duzo;czy Funky bo je malo??) blizniaczki,ale zupelnie rozne??? Odpowiedz Link
misia007 Re: Kot zrobił się żarty 13.06.06, 12:32 W świetle tego co piszesz adda, otuszy bądż jej braku chyba decyduja geny, bo u mnie jest odwrotnie.Tłuściutki Czarek jet b.kapryśny i je mało a chuda jak szczapaNina wcina za dwóch.Najstarszy Wacek jest "akurat" i je średnio.Pozdrawiam P>S Osobiscie lubie tłuściutkie koty. Odpowiedz Link
monikn78 Re: Kot zrobił się żarty 18.06.06, 20:41 nasz kotik miewa tzw. etapy. np. przez d tygodnie dosłownie się obżera, a później kilka tygodni nie przejada sie specjalnie. nie wiem czym jest to spowodowane, nigdy nie miał dawkowanej karmy w/g opakowań, on dawkuje sobie sam, a nie jest gruby, jest raczej w sam raz pani doktor uznała, że kot ładny, zgrabny i zadbany, ale agresja 10 na 10 pozdrawiam Odpowiedz Link