Dodaj do ulubionych

Ej, śpiochy!

03.08.11, 22:58
Jak przedszkolaki lulają już na podusiach i pod kołderkami. Siusiu, paciorek i spać. A ja dopiero się rozkręcam lecz interlokutorów brak. Posiedzę jeszcze chwilę i jak nikt nie nadejdzie, to zapodam sobie jakiś film. Spać tę letnią ciepłą noc to grzech! Jeśli miałabym grzeszyć to w inny sposóbsmile
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:01
      w tę letnią noc- miało być. A skoro sama sobie odpowiedziałam to przy okazji puszczę adekwatną muzykę:
      www.youtube.com/watch?v=7r-yqRm22rE
      • niezmiennick Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:08
        Jaka niecierpliwa...
        • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:13
          żebyś wiedział! Cierpliwość nie należy do moich cech podstawowych.
          • niezmiennick Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:15
            No przecież widzę. A co należy do podstawowych co nie widzę?
            • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:26
              Opis moich cech pozostawię komuś obiektywnemu. Z niepokojem odkrywam kolejne wady. niegrzeczna dziewczynka, nu, nu, nu!

A https://www.maszke.pl/wp-content/uploads/strza%C5%82ka-w-d%C3%B3%C5%82.jpg

tu na dole widzę, że cztery sztuki figurują w spisie ale milczą czegoś...Łaj?
              • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:29
                Sprawdziłam jeszcze raz: trzy widoczne sztuki osobników forumowych+ ja. A tylko ja gadam.
                • niezmiennick Re: Ej, śpiochy! 03.08.11, 23:32
                  Ja bym się obraził normalnie.
                  I foch!
                  • old.bear Re: Ej, śpiochy! 04.08.11, 22:17
                    No i śpą, normalnie pospali się przed kompami ... wink
                    • old.bear Re: Ej, śpiochy! 06.08.11, 22:24
                      Śpicie ?
                      • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 06.08.11, 23:12
                        Ja w pracy. Ale nie mogę cały czas tu siedzieć. Zaglądam tylko...
                        • niezmiennick Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 00:15
                          A ja w domu. Ale tyle się dzieje tutaj ze nie ma sensu cały czas tu siedzieć.
                          • kapitan_marchewa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 00:43
                            A ja nie śpię, i co???
                            • kapitan_marchewa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 01:39
                              Dzidzia, do broni!!! Posterunek napadają!!!
                              A ona śpi... sad
                              • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 05:57
                                Spoko! Agresor spacyfikowany!
                                Taaa, śpi...oka nie zmrużyłam. Niewygodnie strasznie, duchota, w domu spać będę...chyba...
                                • niezmiennick Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 09:18
                                  No no, całe 3 posty urodzili. Wow.
                                  • apersona Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 10:58
                                    Hej wszyscy jestem. Dzień dobry nie dodam bo tu nie wolno
                                    • kapitan_marchewa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 11:45
                                      Jeszcze nie wszyscy wstali???
                                      • 07zglos.sie Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 12:06
                                        Melduję się. 7:40 już na nogach wink
                                        • kapitan_marchewa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 18:33
                                          Dzidzia, widzę Cię smile
                                          • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 18:54
                                            Co chwilę wchodzę, patrzę, czekam nie wiem na co. Zmęczona jestem, niewyspana ale gotowa do dyskusji, Kapitaniesmile
                                            • kapitan_marchewa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 19:11
                                              Ja też zmęczony i mało wyspany. Kto mniej? Kłócimy się???
                                              • dzidzia_bojowa Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 19:33
                                                Dobra! dawaj! Nie spałam całą noc bo pracowałam, wróciłam do pustego domu, próbowałam dodzwonić się do syna, który wyjechał. Nie odbierał telefonu, ja się denerwowałam, nie było mowy o odsypianiu. Gdy w końcu odebrał zdenerwowanie trzymało mnie jakiś czas więc snułam się po chałupie. Gdybym paliła pewnie paczka by poszła. A teraz siedzę, kiwam się i cud, że daję radę klepać w klawisze. I jeszcze na dodatek przeżywam kolejne stresy związane z jutrzejszą służbą. Powinnam mieć więcej wolnego ale nic z tego- jutro mnie potrzebują i muszę się rano stawić. To wzmaga niepokój i dyskomfort.
                                                Idę zaparzyć sobie melisy i w końcu coś zjeść...
                                                • tetika Re: Ej, śpiochy! 07.08.11, 19:38
                                                  ty sie przespij kobieto bo wolalabym cie miec jednak na forum troche a nie zombiaka z obledem w oku smile
    • kaga9 Re: Ej, śpiochy! 10.08.11, 02:17
      I znuf śpiom...
      • kategemi Re: Ej, śpiochy! 10.08.11, 07:27
        I chrapiom smile
        • old.bear Re: Ej, śpiochy! 10.08.11, 07:42
          Nie śpiom i nie hrapiom tylko łażom po innych stronah wink
          • kapitan_marchewa Re: Ej, śpiochy! 10.08.11, 17:36
            Ja nie spałem od 3:30, ale nie chciałem się chwalić.
            A jutro będę przed 6, śpiochy jedne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka