30.03.13, 11:10
Ktoś może podpowie rozwiązanie?
Jakiś lepszy operator?
Korzystam z Ery od 1997, raczej chyba długo. Do 2006 abonament, potem karta.
Karta mi bardzo pasowała, bo żadnych zobowiązań, a wcześniej w abonamencie(nawet złotym/platynowym/VIP - nazywajcie jak chcecie) zostałem parę razy wyrolowany, choćby na kilka tysiaków za rozmowy ze wschodu dalekiego.
Z kartą miałem spokój, aż do ubiegłego tygodnia.
Era/T-Mobile zmieniła regulamin usług - powiadomiła mnie, że od 31.03 już nie mogę dzwonić a na odbierane mam miesiąc. I nieważne że mam trochę nieźle na karcie.
Każą sobie płacić dodatkowo żebym mógł dzwonić plus opłaty jakieś miesięczne.
PYTANIE:
Do którego operatora uciekać? Kto jest normalny? I ne jest szantażystą?
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: T-Mobile 30.03.13, 17:19
      Jestem w Play. Nie narzekam . Obecnie to prężny, tani, markowy operator. Ostro wchodzi na rynek. Ma dużą sieć fachowych doradców i dużą gamę produktów. Doradcy zawsze mi pomagają rozwiązywać problemy.

Odradzam aparat dotykowy Nokia 610 (jest zawodny, właśnie zgłaszam awarię którą moi zaprzyjaźnieni sprzedawcy) , taki trafił się i będzie wymieniony w ramach gwarancji.

Teraz w Play są nowe oferty na aparaty i jakieś promocje. Płacę abonament ok 50 zł a w ramach niego mam limit na rozmowy darmowe (limitu przez rok ani razu nie przekroczyłem).

Dodać muszę, że pozostali operatorzy ostro zwalczają Play (to jest wielka wada dla nas klientów Play, a ściślej dla Tnaszych rozmówców, telefonujacych do nas z innych sieci) bo swoim klientom którzy telefonują do rozmówcy korzystajacego z Play narzucają bardzo wysokie ceny za minutę rozmowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka