zamek Re: wątek o piątej zero dziwięć 15.02.05, 05:56 dzień dobry? dobranoc? powered by hosannainexcelsisbenedictusquivenitinnominedominietc. Odpowiedz Link
keridwen Re: wątek o piątej zero dziwięć 19.02.05, 09:03 [dzien dobry, o 5.07 nie spalam jeszcze.... o 5.09 moze, nie wiem.] Odpowiedz Link
neochuan Re: wątek o piątej zero dziwięć 19.02.05, 09:26 [dzień dobry, nie chwal dnia przed zachodem słońca] Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn Rammstein na przestrzeni didżejów 26.02.05, 05:23 Nie da się ukryć, że pasuje. Jak ulał, to wypije. Bo sika i kuca. Odpowiedz Link
szprota skopiuję ostatnie co mam w schowku 01.03.05, 02:56 dotrwałam do świtu tej burzowej nocy magia w niebieskich okładkach a pokój znów czernieje od dymu tak, przegrałam nie mam już sił na daremność nie zmieni się nic; nie zmuszę się; nie rozetlę ognia nie wywołam ścisku w gardle innego niż z płaczu (nie płaczę jestem dorosła) silniejsza niż zwątpienie silniejsza niż stek bzdur zbyt wilgotne dla mnie ciepełko gdy chciało się czuć rzadki miód w żyłach powtarzam się, postarzam się, spsiam się. Odpowiedz Link
h8red Jak rozumiem 02.03.05, 11:04 inne godziny również wchodzą w grę??? Że zpytam z głupia frant. Odpowiedz Link
szprota owszem 02.03.05, 12:53 obawiam się jednak, ze nie ma na RU takiej godziny, która byłaby dziwna :) Odpowiedz Link
szprota mam trochę czasu do autobusu 12.03.05, 04:56 konkretnie godzinkę; zaraz prysznic i śniadanie. Odpowiedz Link
lolik2 wiesz co? 01.04.05, 08:39 czuję się związana z Twoją Piranią mamy podobne zęby :) co to może oznaczać?... Odpowiedz Link
zamek ładny świt 17.08.05, 05:25 prawie tak ładny, jak wczoraj; jutro też będzie ładny; nie ma to jak wakacje, człowiek sobie odpocznie... Odpowiedz Link
b00g13 Re: wątek o piątej zero dziwięć 24.08.05, 00:15 Mustafa! Abembus! Karoten! Ewangelizacja! Odpowiedz Link
szprota aha 29.08.05, 04:50 jeśli za kwadrans piąta słyszę że jest gwiazdą wokalistka grupy, która istnieje tylko w mojej chorej imaginacji a i tak nie umie śpiewać to albo czas spać albo dobrze mi się dzień zaczął Odpowiedz Link
b00g13 Re: wątek o piątej zero dziwięć 21.10.05, 00:21 No przeca toszkurnaego głupie... chodze na zajęcia, rączki myję przed obiadem i nawet nie mam czasu zeby się nie wyspać. Co dopiero upić!! Na cokolwiek co jest ważne a ja mógłbym splugawić, nie pamietam kiedy się ostatnio upiłem! Co prawda to się akurat zdarza, ale nie pamiętam też kaca wiec sie nie upiłem. A to już złe. kochane bravo. Odpowiedz Link
aard ano właśnie 24.10.05, 14:42 ale ponoć w piątek...? Dawno nie było szprotkania anonsowanego z takim wyprzedzeniem :)) Odpowiedz Link
huann ziwięć o dzero wątej piątek 07.11.05, 03:36 musiałbyć tak że wcześnej pójść spać i później wstać musiałć być tak że mńe ńe bć ć czy jak Odpowiedz Link
b00g13 Re: wątek o piątej zero ziewięć 20.11.05, 02:33 Nuda panie. Nie odkryję dzisiaj żadnej mrocznej tajemnicy. Odpowiedz Link
b00g13 Re: wątek o piątej zero dziwięć 31.12.05, 02:36 i co?! i miałem się położyć półtorej godziny temu, a tak będę niewyspany chodził do przyszłego roku! Odpowiedz Link
b00g13 Re: wątek o piątej zero dziwięć 17.01.06, 03:07 niech będzie pochwalony Pan nasz Jezus Chrystus. koło Szeherezady przechodziłem i patrze stoi ta kobieta taka jakaś dziwnie wyglądała a ja w Boga wierze to żal mi mi się jej zrobiło to mówię pójdziesz zemną tu niedalekodo Wielkiego Ryśka. Rysiek ma meline całkiem niedrogo bierze, śledzia można tak kupić i sarneczyne jego teść robi to lepsze od szynki ja wole, to wypiliśmy tam pół Bursa z nią i z Ryśkiem i ona mówi że ma dzieci duże pytam, ona że no jedno 4 drugie 2 .... nie dwa i pół nie dobrze mówię cztery i pół i dwa lata. To miałem akurat te pieniądze co dostałem jak wychodziłem to dałem niech kobieta kupi jakieś pomarańcze tym dzieciom akurat jakoś się tak wigilia zbliżała cukierki jakieś... no niech dzieciaki mają coś takiego od życia nie ty potem wchodze do Starego Marysiateg, znasz Starego Marysiatego on też ma meline tylko że droższą, ja patrze a ta kurwa tam z tym Starym Marysiatym siedzi i wódke pije i tak żeby nie skłamać no pół litra już do połowy odpite to ja mówie to ja ci dałem pieniądze żebyś dzieciom pomarańcze kupiła a ty tutaj na melinie z pijakami wódke pijesz no to ci mówie to tak jak stałem to ją jebłem młotkiem a takim fest półtora kilowym no ze łba to niebyło co zbierać. Wyrwałem chwasta. . . . jednego zapale . . . a tu w więzieniu to sie bali zemną pod celą siedzieć. Buntowały sie gary jebane, a jeden taki Ziemba Karol to sie kurwa wszędzie chwalił że sie kurwa niczego nie boi to ja go pytam bo wcześniej z nim tutaj siedziałem jak to sie Karolku niczego nie boisz bo ja w Boga wierze a Papieża to on mówi że jakby go na długość ręki dopuścili to by zajebał Ojca Świętego mówie a jak dziecko byś miał to on mówi że dzieciaka wzioł i na żywca dzieciaka do drzwi przybił takim gwoździem to ja myśle po co taki człowiek żyje po co taki człowiek żyje, wyrwałem chwasta, a że cisza nocna już była to niechciałem wołać klawisza, to zameldowałem przy misce.... - dość - co ? - skończysz jutro - jutro niemożliwe, jutro mnie nie będzie Odpowiedz Link
nata82 Re: wątek o 11:45 tyczący się 04.09.06, 11:45 godziny piatej zero zero. Zostałam obudzona. Ale to chuj, bo zasnęłam. Godzina 6:00 - ponownie zostałam obudzona - też zasnęłam. Godzina 7 z minutami... qrwa juz się wkurzyłam bo zasnąc nie mogłam. -- IX Odpowiedz Link
nata82 Re: argh 04.09.06, 14:15 Rozpoczęcie roku szkolnego = większa ilość środków komunikacji miejskiej :). (a ryczące dzieciaki to tylko taki mały bonus, ech) Odpowiedz Link
huann Re: argh 04.09.06, 14:38 to mnie, jako roweroużytkowacza codziennego nie rusza. a dzieci powinny wreszcie się zacząć starzeć. Odpowiedz Link
nata82 Re: argh 04.09.06, 15:10 huann napisała: > to mnie, jako roweroużytkowacza codziennego nie rusza. a mnie i owszem. Mam dosyć 98, które jeżdziło co 20 min. > a dzieci powinny wreszcie się zacząć starzeć. Oj starzeją się , starzeją - spójrz choćby na 14,15,16 latki wyglądające jak 20. No, chyba, że masz na myśli dzieci z brodami ;). Odpowiedz Link
huann Re: argh 04.09.06, 15:16 mam na myśli dzieci krzyczące na przestrzeni dziejów. dość już wrzasków, czas ogłuchnąć! Odpowiedz Link
huann zdążę, jeśli jedna czarna kreska nie zamieni się 14.09.06, 11:21 w zero czarych kresek oraz idę zakupić bryzę papieru o bliskim już zapachu morza:) Odpowiedz Link