aard No co Ty, kurwa? 29.04.06, 17:33 Pogoda gites! Śliczny deszczyk pada, a jak cudownie zmoknąłem idąc do sklepu :DDD Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Skandal! 30.04.06, 17:07 Co to, jest? Źle, nie tak. Co to, kurwa, jest? No. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=34430236&a=34485008 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=32639806&a=34481112 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=40977920&a=41004735 i dalej, i dalej. Odpowiedz Link
keridwen ja pierdole 07.05.06, 13:03 niech ktos zamknie ryja temu kotu... glowa mi peka... Odpowiedz Link
szprota uprzejmie donoszę 09.05.06, 22:37 że mam to samo ale jeśli uprzejmie, to nie ten wątek. Odpowiedz Link
szprota kurwa mać pierdolona! 09.05.06, 18:53 ktoś mi może wyjaśnić, czemu w pewnym, kompletnie nieprzewidywalnym czasie korzystania z kompa mam cały obraz zniekształcony przez migające, tęczowe, pionowe kurwapaseczki?! tak jak teraz, o. i może mu przejdzie za pięć minut, a może już nie. Odpowiedz Link
aard kurwawątpię 09.05.06, 19:01 żeby to była karta graficzna. Nie masz czasem b. starego kineskopu w monitorze? Odpowiedz Link
szprota jest kurewsko stary 09.05.06, 19:06 z tym, że problem pijawia się również przy podłączeniu innego monitora, inna sprawa, że jeszcze bardziej leciwego. Odpowiedz Link
aard hm 09.05.06, 19:15 ale skoro na innym wygląda to tak samo, to chyba jednak nie monitor... PS. Odezwij się nagie gie Odpowiedz Link
szprota wypierdoliłabym skurwysyna 19.05.06, 16:31 już sto lat temu za okno, gdyby nie to, że czasem chuj jebany działa. I to częściej tak niż nie. No chyba że mam akurat wolne i chcę sobie pospamować. Odpowiedz Link
szprota KURWA! 19.05.06, 16:32 i jeszcze do tego jebane GG ustawia mi cały czas status zaraz zwracam. Odpowiedz Link
huann Re: KURWA! 19.05.06, 16:34 przecież co chwila zaraz wracasz? :> ale u mnie to jesteś niedostępna że hoho! :] Odpowiedz Link
szprota a bo się resetowałam 19.05.06, 16:49 i jeszcze raz mu podmieniłam kartę graficzną. tym razem zgłupiał od InVidii i siedzi cichutko. Odpowiedz Link
aard kurwa! 12.05.06, 00:45 A jak mi ok. 20 net nie chodził, to nawet nie mogłem se kurwa zakląć! :p Odpowiedz Link
dziad_borowy Byłem u, kurwa, dentysty teraz 12.05.06, 09:21 Tak sie znieczulilem, ze wbijam sobie w podniebienie spinacze biurowe. I szczuki nie czuje. Kurwadzierżżż!!! Odpowiedz Link
vauban Dziękujemy za umożliwienie 15.05.06, 13:59 Swobody bluzgania. Wpadłem, kurwa, do was, bo, kurwa, gdzie indziej nie przystoi tylko przynależy, a tu w rezerwacie, kurwa, nie tylko przynależy, ale widzę, że przystoi. Wkurwiony jestem na w uesbe jebany komputer, na huja co miał przysłać łopatkę, a nie przysłał, na Dziada Borowego, który, kurwa, dał zagadkę na nie takim, kurwa, forum (chociaż zdjęcie, w pizdę, po huju tajemnicze) i w ogóle na pierdolony świat, kurwa jego mać faszystowska. Wierszyki kurwa lubię, to wjebię kurwa wierszyk, co go kolega kiedyś odjebał: Kurwa mać, kurwa mać, Czemu nie mogę przeklinać ? Będę robił to codziennie, Odpierdolcie się ode mnie. Bluzganie jak sranie: każdy codziennie robi, nikt się nie przyznaje. Jaka ulga ! Pozdrówka... głaski dla cholernych kotów - szprotów. Odpowiedz Link
szprota o ja pierdolę 16.05.06, 13:32 jak ty ładnie brzydko mówisz i w imieniu pierdolonych kotów kurwa dziękuję. Odpowiedz Link
huann O JA PIERDOLE PIERDOLE PIERDOLE TO WSZYSTKO 12.05.06, 14:31 OZESZ KURWA KURWA KURWA KURWA DAJCIE MI LASKI TROTYLU ILU WIELU. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Tu można sobie pobluzgać 06.06.06, 14:17 Przejebalem wykurwiona aukcje. I chuj!!! Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link
huann MROZU, WICHRU, ŚNIEGU, ZIMY !!!!! 10.06.06, 14:26 a jak nie to ja to pierdolę. i o. Odpowiedz Link
aard o żeż kurwa jego pierdolona, w dupę zajebana 11.06.06, 15:02 faszystowska mać! Powiedział na powyższe aard, po czym zaklął szpetnie! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: pierdolony 14.06.06, 07:48 Jak sos do dla Huann wykurwiście!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
huann Re: pierdolony 14.06.06, 16:40 dziad_borowy napisał: > Jak sos do dla Huann wykurwiście!!! sosuuu! :> Odpowiedz Link
huann to nie amerykańskie osy. 15.06.06, 23:29 to szikagowscy Kaszubi w drodze na Hell. (donikądłejem najdalej zresztą.) Odpowiedz Link
huann europejskie małe dwa 17.06.06, 13:54 chciały dardanele ale były osły - nie zdziadały wiele jerychońska ta trąba Eurypidesa* ma! *Eurypidesa - nie wiem czemu. a morze to eureka z wyskoku z basenu śródziemia? Odpowiedz Link
mag.gie Re: Tu można sobie pobluzgać 16.06.06, 14:41 o. jaki fajny wątek na górze. kurwa, jak ja nie lubię siedzieć w tej norze jak takie cudne słońce świeci! kurwa! kurwa! kurwa! Odpowiedz Link
vauban Re: Tu można sobie pobluzgać 16.06.06, 15:07 Dokładnie tak ! Kurwa ! I chuj ! Kuuurrrwaaaa !!! Odpowiedz Link
huann Re: Tu można sobie pobluzgać 17.06.06, 13:36 mag.gie napisała: > kurwa, jak ja nie lubię siedzieć w tej norze jak takie cudne słońce świeci! ja co prawda nie mam nory tylko salon, ale bym posiedział. ale mnie stać. :> acha, kontrolna 'ożeszkurwa', żeby nie było, że pająk oftopik! Odpowiedz Link
vauban Bluzg ! 17.06.06, 14:59 W Turoniu trochę popadało, ale kurwa nic nie dało ! (Do rymu ? No to co, kurwa ?) Odpowiedz Link
nata82 pierdole wasz system , porządek i ład 18.06.06, 00:04 jestem pijana, jak wyżej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
huann Jak zawsze jest wyżej 18.06.06, 00:06 nic ponad Jaka. Najwyższa Jakość. nata82 napisała: > jestem pijana, jak wyżej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nata82 Re: Jak zawsze jest wyżej 18.06.06, 00:09 znów bede ryczeć pół nocy :((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
nata82 Re: Jak zawsze jest wyżej 18.06.06, 00:17 tego sie nawet nie da opisać,chooooooooooooooleeera. Ryczeć b ęde jak nic sytem i ład i takl pierdole , chuuuuj.szkoda gadac. Odpowiedz Link
nata82 Re: Jak zawsze jest wyżej 18.06.06, 00:20 wywleke zaraz chuja . bo nprmalnie mnie nodsi Odpowiedz Link
aard I co, i co? <niezdrowe_zainteresowanie_mode=o n> 18.06.06, 20:47 wywlokłaś? Chyba nie, boś wszak nie wywłoka ;) Odpowiedz Link
nata82 wpadłam jak zwykle pobluzgać 22.06.06, 13:48 o ja pierdole, niech mi proszę nikt kitów nie wciska, że faceci to nie chuje. Chuje i to jeszcze jakie!!!!Tymi chujami tylko potrafią myśleć. Chyba do zakonu wstąpię - bo normalnie powystrzelam jak nic! Dodam jeszcze, że cholermnie lubią się nad sobą użalać, jak mali, biedni chłopcy. Nie ma wyjątków - i tego się będę trzymać!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Użalać, użalać 22.06.06, 14:40 My po prostu mamy gorzej. I w ogole srednio. Dzierżżż!!! ps. moj chuj rozgrzany jest juz do czerwonosci, bo obmysla ciezko kwestie podatkowe. Odpowiedz Link
yavorius Re: Użalać, użalać 22.06.06, 14:44 dziad_borowy napisał: > ps. moj chuj rozgrzany jest juz do czerwonosci Na kogo siup, na tego mrau! Odpowiedz Link
nata82 chuuuuje 22.06.06, 15:42 wam wszyskim w te piękne duuuuuuupyyyyyyyyyy. Szkoda gadać :(((((((((((((((( Odpowiedz Link
zamek Kiedy jestem maksymalnie wkurzony, 23.06.06, 02:30 to mówię sobie spokojniutkim jednostajnym głosem. Tak, jak w tej chwili: Jabbur, zwolnij się sam, odejdź i pozwól nam żyć. Odpowiedz Link
yavorius Zameczku drogi 23.06.06, 07:53 Nie przesadzaj, nie ma powodu do bluzgów. Sami sobie na to zasłużyliś (mam ochotę dopisać "-cie", kiedy widzę wpisy typu "warszawka", no ale to OT) -my, jedni bardziej - trollując i wyzywając wszystkich, inni mniej - nie reagując na to... Odpowiedz Link
dziad_borowy Yavor 23.06.06, 09:05 No chyba nie powiesz, ze sposob wprowadzenia logowania nie wymusza bluzgow. Kurwa. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
szprota Yavorku 23.06.06, 16:24 powód jest. po pierwsze dlatego, że obowiązek logowania nie zlikwiduje charakterów niektórym, co muszą na dzień dobry kogoś omłotać na forum, by w ogóle zacząć dzień. są to nie dość że stali bywalcy, to nawet żywe ludzie, co się z nimi przy jednej ławie w Zapiecu siadało. logowanie przy zakładaniu wątku było optymalne, bo totalnych brudasów forumowych trochę odstraszało. po drugie dlatego, że obowiązek logowania nie wpłynie na mój sposób adminowania Łodzią. i jak Yavorkowi ktoś przygada, że pisze bzdury, to będę czekała, aż Yavorek z Dziadem i Cassanim sobie z nim poradzą pisząc jeszcze większe i ładniejsze bzdury, a nie wycinała w pień, bo silną administrację to sobie można prowadzić na forum tematycznym albo jak się twardy tyłek. po trzecie ty nie widzisz, jak to Jabbur przeprowadził? wziął, pomyślał i zakomunikował. a gdzie dyskusja? czym jest podparty frazes, że forum tworzymy my wszyscy? Zamek oczywiście troszkę zahisteryzował pisząc na tym łódzkim wątku, że na miejscu aesów podałby się do dymisji, ale zgodzę się, że tym razem Jabbie się nie pomyślało w sposób inteligentny emocjonalnie. Z całą sympatią (niebezkrytyczną!) do Jabbura. Odpowiedz Link
szprota PS link dla Aarda 23.06.06, 16:28 gdyby chciał się wyzbyć błogostanu niewiedzy, rzecz jasna ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=44023100 Odpowiedz Link
uerbe Re: Yavorku 24.06.06, 22:54 szprota napisała: > powód jest. > po pierwsze dlatego, że obowiązek logowania nie zlikwiduje charakterów > niektórym, co muszą na dzień dobry kogoś omłotać na forum, by w ogóle zacząć > dzień. są to nie dość że stali bywalcy, to nawet żywe ludzie, co się z nimi > przy jednej ławie w Zapiecu siadało. Jakkolwiek, właśnie obowiązek logowania znakomicie ułatwia sprawę tym, co rzeczywiście nie chcą niektórych czytać. Pomijają przypadek "cierpiętników" co to nie zdzierzą i muszą przeczytać a potem będą narzekać na złośliwości, ci, którym wpisy forumowicza tego czy owego istotnie są na czystym niebie czarną chmurą odetchną z ulgą. Tyle. Miłego dnia lub czego innego. Odpowiedz Link
szprota Good point, Uer 25.06.06, 00:40 nie korzystam z opcji wygaszania postów nieprzyjaciół, bo nie ma na forum osoby, która by mnie wkurwiała aż tak, bym nie była w stanie odpowiedzieć inaczej niż emocjonalnie. pomijając Zusmanna przez jakieś dwa tygodnie ze trzy lata temu. Odpowiedz Link
uerbe ... 25.06.06, 01:04 szprota napisała: > nie korzystam z opcji wygaszania postów nieprzyjaciół, bo nie ma na forum > osoby, która by mnie wkurwiała aż tak, bym nie była w stanie odpowiedzieć > inaczej niż emocjonalnie. Ja zaś skwapliwie korzystam, co chroni mnie przed konfrontacjami z ideologizującym wegetariańskim betonem. Nieprzyjaciele nieprzyjaciółmi, ale posiłki lubię w spokoju spożywać. Odpowiedz Link
szprota się chwali 25.06.06, 01:13 oczywiście zdanie z zaczynającym dzień omłotem kogoś na forum nie dotyczyło ciebie (ani twojej złośliwszej połowy ;]) Odpowiedz Link
nata82 o kurwa ja pierdolę 23.06.06, 20:10 czego oni tu kurwa na tym osiedlu słuchają. Imprezę sobie kurwa wymyślili!!! Umc umc umc. Wypierdalać albo ściszyć!!! Głowa mnie boli :((( buuuuuu Odpowiedz Link
szprota wyjeb w chuj 23.06.06, 20:42 zakurwiście głośną muzykę i zapodaj sobie nurofen :) Odpowiedz Link
szprota Re: wyjeb w chuj 23.06.06, 21:01 ano bywa. ja tam lubię pokazać sąsiadom, who's da boss. Odpowiedz Link
nata82 no tak kurwa, czego ja się spodziewałam 23.06.06, 21:01 chwaląc dzień przed tym jebanym zachodem. Impreza to się kurwa chyba dopiero rozkręca. Jak mi nie dadzą spać, toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... AAAAA ja chcę się wyspać :( Odpowiedz Link
huann Re: no tak kurwa, czego ja się spodziewałam 23.06.06, 21:04 no, nie chwal dnia co to wiosna czyni :/ zimą takie ekscesy są nie do pomylenia! a tu lato. i pierdolona* noc świętojańska i kupały na łódzkich trawnikach** *pozostaje w tradycyjnej konwencji **trawniki - namacalny dowód trawienia Odpowiedz Link
nata82 Re: no tak kurwa, czego ja się spodziewałam 23.06.06, 21:11 jak nie kurwa robotnicy od rana (zaczynają od 7* a kończą o 16) to kurwa sąsiedzi wieczorem. * przez co też kurwa nie moge się wyspać :( Odpowiedz Link
huann Re: no tak kurwa, czego ja się spodziewałam 23.06.06, 21:12 najgorzej jak masz sąsiadów-robotników. tacy to mogą w chuj* cały czas! *żeby nie było Odpowiedz Link
aard mam to samo co weekend 24.06.06, 19:30 tylko gorzej, bo właśnie kurwa grają majteczki w kropeczki :p Odpowiedz Link
aard o, a na przykład kurwa wczoraj 27.06.06, 10:48 jakiś jebany kundel na czyimś balokonie w bliskim sąsiedztwie napierdalał do 1:30... Odpowiedz Link
dziad_borowy o, a na przykład kurwa wczoraj 27.06.06, 10:57 jakis jebany piorun jebal raz za razem w bliskim sasiedztwie do 3:00...kurwa. Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link
nata82 Re: o, a na przykład kurwa dzisiaj 27.06.06, 14:02 od rana znów robotnicy + kurwa młot pneumatyczny i tak codziennie do... nie wiem kiedy :(. Kurwa! Odpowiedz Link
uerbe Re: o kurwa ja pierdolę 24.06.06, 23:33 nata82 napisała: > ściszyć!!! Gówno. Muzyki się nigdy nie ścisza. Odpowiedz Link