szprota POSTANOWIŁAM 03.03.05, 01:28 i chyba nie będę spać tej nocy, skoro i tak nie mogę zasnąć :) Odpowiedz Link
huann WSZYSTKIE SYGNATURKI ODESZŁY DO DZIADA!!! 03.03.05, 15:33 ale jedna została. wstydzę się. Odpowiedz Link
lolik2 NIE PIJĘ PAPIEROSÓW 03.03.05, 15:35 NIE PALĘ KAWY NIE PALĘ WÓDY ORAZ ZDROWO SIĘ ODŻYWIAM (jakto???) DUŻO ŚPIĘ (jakto???) CZY TO JEST NAPRAWDĘ, KURWA, TAKIE DZIWNE?! Odpowiedz Link
aard UDAŁO SIĘ! 03.03.05, 17:25 Nie można wysłać wiadomości. Limit liczby wypowiedzi w wątku został osiągnięty, aby kontynuować dyskusję rozpocznij nowy wątek. 2545 Odpowiedz Link
lolik2 CHYBAŚCIE WSZYSCY OCIPIELI! 03.03.05, 19:13 kiedy ja niby mam czytac Wasze spamy??? chyba sie zapisze na kurs szybkiego czytania Odpowiedz Link
latajacy_rosomak MOJA BABCIA POWIEDZIAŁA WCZORAJ: 03.03.05, 19:15 Jak się pozbyć tego "zyg, zyg"? Odpowiedz Link
prosty_banan BO JA MAM TAKIE PYTANIE 03.03.05, 21:01 Czy "aard" to czasami nie dr AA? Czy "kotbert" to skrót od Kot Albert? Czy "huann" powinno się czytać jako H.U.A.N.N.? Czy "michael00" to czasami nie przestawione 007? Pytam się, bo lubię proste sytuacje :) Jak coś jeszcze mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link
prosty_banan BO JA MAM TAKIE PYTANIE 2 03.03.05, 21:28 Czy "b00g13" to jakiś klon "michael00"? Czy "szprota" to osoba PROfesjonalna tylko boi się przyznać? Pytam się, bo lubię proste sytuacje :) Jak coś jeszcze mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link
prosty_banan BO JA MAM TAKIE PYTANIE 3 03.03.05, 22:27 Czy "frau007" to niemiecka agentka z dosyć wyraźnym kompleksem? Czy "h8red" oznacza (c)hujowo pomalowaną na czerwono ósemkę? Pytam się, bo lubię proste sytuacje :) Jak coś jeszcze mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link
h8red A JA MAM TAKIE PYTANIE 03.03.05, 22:31 Czy "prosty_banan" oznacza właściciela o prostych zwojach mózgowych??? Pytam się, bo lubię proste sytuacje :))) Odpowiedz Link
szprota STWIERDZAM 08.03.05, 02:20 że już pokochałam banana. piszę to, bo lubię niejasne sytuacje :P Odpowiedz Link
h8red ZNALAZŁEM TAKI WĄTUŚ: 04.03.05, 10:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=19689948&a=19689948 Tęskniliście??? :))) Odpowiedz Link
lolik2 CHRAPIE MI ZA PLECAMI TAKI JEDEN 07.03.05, 17:02 nie moge sie skoncentrowac chyba rzuce w niego karteczkami samoprzylepnymi... ...i nic...dalej chrapie.... Odpowiedz Link
aard CZY CHOCIAŻ 07.03.05, 17:04 lolik2 napisała: > chyba rzuce w niego karteczkami samoprzylepnymi... same się przylepiły? Odpowiedz Link
lolik2 NIESTETY 07.03.05, 17:06 nie byly odczepione od tej strony przylepiajacej się więc sie tylko odbily Odpowiedz Link
szprota WRZUCIŁAM 08.03.05, 03:27 zdjęcia na ilustrowane szprotokoły i przekopałam się przez zaległości. Uffff! Odpowiedz Link
dziad_borowy ZAPYTUJĘ 08.03.05, 10:45 Nawiazujac do slusznej idei szprotokolow ilustrowanych zapytuje co to jest ten oscypek z nibynozkami? Podpisano: Dziad nigdy takiego oscypka niejadajacy. Dzierżbór występuje pośrodku talerza!!! Odpowiedz Link
szprota NIE PAMIETAM NAZWY 08.03.05, 12:28 ale wyglądał zdecydowanie lepiej niż smakował (ni to zielony groszek, ni ogórek) Odpowiedz Link
huann DODAJMY KONSYSTENCJĘ 08.03.05, 13:07 szprota napisała: > ale wyglądał zdecydowanie lepiej niż smakował (ni to zielony groszek, ni ogórek) CYTRYNY. Odpowiedz Link
dziad_borowy TO NAWET PASUJE 08.03.05, 16:05 wszyscy, ktorzy nabeda droga kupna taki groszórek o konsystencji cytronety sa wyKIWANI. Dzierżbór groszórki oscypkowo-cytrynowe!!! Odpowiedz Link
szprota O JA PIERDOLĘ 08.03.05, 12:33 WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘ WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘ WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘ WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘ WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘ WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘ??????????? Odpowiedz Link
huann Re: O JA PIERDOLĘ 08.03.05, 13:08 szprota napisała: > WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘU > BIORĘ > WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘU > BIORĘ > WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘU > BIORĘ > WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘU > BIORĘ > WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘU > BIORĘ > WCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘUBIORĘWCOJASIĘU > BIORĘ??????????? > JASIĘ?????????? JAK TO??? Odpowiedz Link
huann NAJBARDZIEJ FRANCUSKA MUSZTARDA WYSTĘPUJE W LIDER 08.03.05, 13:25 Prajsie. nie dość, że Dijon, to jeszcze A'la!!! Odpowiedz Link
huann PS. MUSZTARDA JEST JAK 08.03.05, 13:36 Dzierżbór! występuje po obiedzie!!!!!!!! :D Odpowiedz Link
szprota ZAWSZE JAK PRZELATUJĘ OGŁOSZENIA 07.08.05, 03:17 to przed oczami mi staje pochwa(ła!!!) Huann Odpowiedz Link
huann NA DRZWIACH WEJŚCIOWYCH DO KLATKI PROWADZĄCEJ M.IN 08.03.05, 15:23 . do odchułani ktoś powiesił ulotkę, że pizza i że druga gratis! i jak tu być politycznie poprawnym... :( ps. na szczęście jest Boczuś! :D Odpowiedz Link
dziad_borowy NAWIĄZUJE 08.03.05, 16:02 Nawiazujac ponownie do slusznej idei szprotokolow ilustrowanych proponuje Hułłanowi zbic gruba kasiore na reklamowaniu swoim wizerunkiem pizzerii da grasso. Dzierżąbór prawdopodobnie najlepsza pizza na świecie!!!! Odpowiedz Link
huann Re: NAWIĄZUJE 08.03.05, 16:07 dziad_borowy napisał: > Nawiazujac ponownie do slusznej idei szprotokolow ilustrowanych proponuje > Hułłanowi zbic gruba kasiore na reklamowaniu swoim wizerunkiem pizzerii da > grasso. podpasuję się (pod) tym oboma trzema żołądkami (patrz wątek: jestem krową na Krowach Jakich-takich). > Dzierżąbór prawdopodobnie najlepsza pizza na świecie!!!! proBABli (dziś 8 marca!) na RU WNi z antonio skoro mam Być Szczegółowy. :) Odpowiedz Link
huann I ZNOWU W ŻUCIU MI NIE WYSZŁO Re: 08.03.05, 16:11 coś mnie dziś rozkojarza, tylko co?? Odpowiedz Link
aard MAM POWAŻNY (CHOĆ KRZYWY) ZGRYZ 09.03.05, 10:45 i nawet mój piekny umysł może mi nie pomóc... Odpowiedz Link
aard BYĆ MOŻE 09.03.05, 12:45 ale raczej jeno dobrą myślą i wiarą, że podejmę właściwą decyzję. Odpowiedz Link
szprota TO MASZ U MNIE ZAWSZE 09.03.05, 12:56 poza tym, że ja nie mam wiary w to, że podejmiesz właściwą decyzję. tylko pewność :) Odpowiedz Link
aard A CO ZA RÓŻNICA? 09.03.05, 13:03 jeśli ktoś jeszcze nie wiedział, to się dovie :) PS. Podbiłem WNa. Odpowiedz Link
aard MAM ZGRYZ KILKAKROĆ POWAŻNIEJSZY OD POPRZEDNIEGO 17.03.05, 15:38 Co gorsza, od dziś mam go nie tylko ja... Odpowiedz Link
szprota RADZIĆ NIE BĘDĘ 17.03.05, 15:51 wiem, że wybierzesz to, co dla ciebie ważne. PS niech mi Lolik wybaczy naśladownictwo, ale nie mogę się powstrzymać: głasku_głask :) Odpowiedz Link
aard GDYBYM TYLKO MÓGŁ JUST WYBRAĆ 17.03.05, 16:16 Obawiam się, że zasobów nie starczy, bo co bym CHCIAŁ wybrać, to wiem od pierwszej minuty :-D Odpowiedz Link
aard NIE MA SPRAWY 17.03.05, 16:47 Wybór jest taki: albo w tym roku, tak jak planowałem, trzy wyjazdy wspinaczkowe po tygodniu (dwa w Alpy, jeden w Tatry) albo jeden wyjazd w Pamir na CAŁY SIRPIEŃ (w planie zdobycie dwóch siedmiotysięczników: Piku Korżeniewskiej i Piku Komunizma). W Pamir miałem jechać i tak, ale w przyszłym roku, a tymczasem okazało się, że to było nieporozumienie i od początku chodziło o TEN ROK! Ale w tym roku najpewniej nie mam na to ani czasu ani - zwłaszcza - kasy. A z kolei w przyszłym to mogę jechać sobie sam, bo mój znajomy, który mi tę wyprawę zaproponował i który jest doświadczonym wspinaczem wysokogórkim (np. za tydzień wyjeżdża na Everest, który chce zdobyć od - trudniejszej - strony tybetańskiej, solo i bez tlenu!) i od którego miałbym szansę podczas wspólnej wyprawy się mnóstwo nauczyć, jedzie z ekipą w sierpniu 2005, a w 2006 to jedzie już w Tien- Szan na dużo trudniejszą wyprawę, dla której tegoroczna ma być swego rodzaju rodzajem sprawdzianem mozliwości... Odpowiedz Link
lolik2 WYBOR JEST PROSTY 17.03.05, 17:48 jedź w Pamir! w Alpy i Tatry to sobie możesz jeździc do woli i upadłego, a z kolegą raczej juz szans miec nie będziesz pojechac w przyszłym, jak on pojedzie w tym. Kasa - pieniądze rzecz nabyta, uzbierasz albo pozyczysz, pojedziesz i wydasz, ale za to jak Ci będzie dobrze :) Ja bym sie nie zastanawiala na Twoim miejscu. Odpowiedz Link
aard W SUMIE MASZ RACJĘ :) 17.03.05, 20:46 tylko, że póki nie widzę, skąd bym tę rzecz nabytą miał wziąć ... :( Odpowiedz Link
lolik2 JAK SIĘ CHCE TO SIE ZROBI 17.03.05, 21:07 tylko mi nie mow, Aardzie, że TY czegos nie wymyslisz! :) Odpowiedz Link
aard ZAWSZE TAK TWIERDZIŁEM 17.03.05, 21:14 Będę chyba musiał wymyślić inny pretekst, żeby nie musieć jechać :p Odpowiedz Link
aard I JESZCZE JEDEN ZGRYZ :/ 24.03.05, 10:55 Polska, Austria, Tadżykistan... piętro wyżej??! Odpowiedz Link
yavorius BĘDĘ MIAŁ UMOWĘ NA CZAS NIEOKREŚLONY! 09.03.05, 10:59 Za dwa tygodnie. Podpisano: naczasnieokreślonyYavorius Odpowiedz Link
szprota MAM 09.03.05, 13:18 mozilkę w kotki i jak się ładuje strona, to widać ikonkę kota bawiącego się piłeczką (i Dartha Maula na tapecie komółki, żebym nie była zbyt pluszowa i karmelkowata) Odpowiedz Link
szprota WRAŻENIE 09.03.05, 16:25 jest prawidłowe. Jestem nią i wcale się tego nie wstydzę :) Odpowiedz Link
huann POSTANOWIŁEM ŻUCIĆ JEDZENIE 09.03.05, 20:14 jest to teraz Otyle-łatwiejsze, że go nie mam. a więc: Odpowiedz Link
aard OGŁASZAM! 10.03.05, 11:16 Wielką Akcję Dokarmiania Huanna (z nieba)! Każdy RUtopiec przy każdej okazji zobowiązuje się poczęstować Huanna czym-tam- ma, a najlepiej to współuczestniczyć w pożeraniu z nim pizzy mafioso z Da Grasso. W ten sposób Huann nasza droga może jakoś ten przednówek przeżyje :-) Odpowiedz Link
szprota NIEPRAWDA 10.03.05, 13:11 Szprocie bardzo dobrze z jej przeraźliwą chudością :P Odpowiedz Link
zamek NIEPRAWDA 10.03.05, 19:11 Szprocia nie jest przeraźliwie chuda. Przeraźliwie chude są wieszaki. W telewizji OFC. Obalone! Odpowiedz Link
huann OGŁASZAM, ŻE AKCJA CAŁY CZAS TRWA! 10.03.05, 12:41 a Boczuś w międzyczasie nie ma nic wspólnego! Odpowiedz Link
benzoesan.sodu UWAŻAM, ŻE HUANNA NALEŻY ZAKONSERWOWAĆ 10.03.05, 12:42 Mną, konkretnie. Odpowiedz Link