yavorius BIG_NEWS OGŁOSIŁ 08.07.05, 13:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26187032&a=26192465 Odpowiedz Link
aard JUŻ TO Z BIG_NEWSEM PRZERABIALIŚMY 08.07.05, 13:10 On chce pozostać anonimowy. Nawet jakąś przyczynę zdaje się niegdyś mailowo wyłuszczył, ale i ona pozostanie anonimowa. Ehszkoda. dzierżbór nieprawdą jest, że głową muru nie przebijesz! Odpowiedz Link
szprota TO TROCHĘ ZA DUŻO POWIEDZIANE* 09.07.05, 16:43 tymniemniej -- *by RedNacz w którymkolwiek z nawiasów w swoich słynnych wielokrotnie złożonych zdaniach Odpowiedz Link
szprota ZMIENIŁAM 09.07.05, 13:33 wygląd szprotokołów ilustrowanych i chociaż wiem, że jestem nieobiektywna wobec ich niebieskości, mam wrażenie, że się wszystko ładniej wyświetla (oczywiście poza fotami ciąganymi z serwera Majkela) Odpowiedz Link
szprota USTA LALIŚMY WCZORAJ Z ZAMKIEM 09.07.05, 18:05 że właściwie wszyscy marzą o Maginiak :) Odpowiedz Link
cassani BYŁEM, ZOBACZYŁEM, OŚWIADCZYŁEM 11.07.05, 08:08 że to co w nierealu można dotknąć. Odpowiedz Link
huann JAK - TO DOBRZE 11.07.05, 09:55 że Cassani nie jest tylko kolejnym linickiem litylko lilili :D Prawdziwy Cassani! ale bym coś ze sphinxa zjadł a propos. Odpowiedz Link
szprota I CZY? 11.07.05, 10:21 wystraszyliśmy Cassaniego skutecznie czy jeszcze trzeba nad tobą popracować na koljenych szprotkaniach? :> Odpowiedz Link
zamek [N4R] CREDO 11.07.05, 10:04 in unum Deum. Tanio. Szybko. Solidnie. Na poczekaniu, na wynos i zdalnie. Krótkie terminy, skuteczność gwarantowana. Wystawiamy rachunki, pokuty, faktury VAT i szopki, udzielamy upustów i rozgrzeszeń. W promocji wakacyjnej ekspiacje, iluminacje, nawrócenia, akty strzeliste i terrorystyczne. Dla starozakonnych oprócz sobót, dla muzułmanów od połowy stycznia, dla pań moherowy beret do każdej usługi. Odpowiedz Link
huann LEPSZY SZAMPONS ZA KLATĄ 11.07.05, 11:43 niz oral na kłowie. podpisano: brutal-łupjeżca. Odpowiedz Link
lolik2 NIE STARAJCIE SIĘ 11.07.05, 10:48 naładować komórki zasilaczem od depilatora - to naprawdę nie dziada! Odpowiedz Link
szprota A CZY MOŻNA 11.07.05, 11:00 zasilaczem do discmana? stan ładowarek na dziś: 1. jedna do nokii 2. jedna do siemensa 3. jedna do ericssona 4. były takie czasy, że były jeszcze po jednej do sagema i samsunga 5. jedna do depilatora 6. jedna do discmana oprócz tej do depilatora wszystkie walają się po czterech pokojach, bo tamta w łaźni. Odpowiedz Link
aard JAKI TU DZISIAJ KURWARUCH! 11.07.05, 11:29 Ja pierdolę :) Huann i MZtka kota czują :p Odpowiedz Link
yavorius A MNIE NIE MA 11.07.05, 11:45 Bo jestem albo na kurwaszkoleniu albo na kurwasłuchawkach. Dzierżkurw! Odpowiedz Link
szprota MZTA SIĘ URLOPUJE 11.07.05, 12:05 nie ma co nigdzie jechać skoro można się poRUszać Odpowiedz Link
szprota CZY CI SIĘ UDA TRZYM I SIĘ UDA 11.07.05, 12:13 czy cię byk zaciekrowi czy cię zdławi nuuuuuuda :D [ale dzisiaj to wykluczone ze względu na zagęszczenie na ptoki z tym] Odpowiedz Link
cassani KROWI DOŁEK 11.07.05, 13:41 nurtuje mnie takie pytanie: czy krowy mają dołki w policzkach? Odpowiedz Link
szprota TAKIEJ DRUGIEJ NOCY 11.07.05, 14:58 nie będziesz już miau, gdy na Piotrkowie było ciekawiej niż na Łodzi (przetoczyła się rebelia ale od rana już żyje król) Odpowiedz Link
aard NA SPECJALNIE ŻYCZENIE SZPROTY 11.07.05, 15:15 wrzuciłem tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11584342&a=26306484 Odpowiedz Link
szprota CZY NACISK NA PRZYKŁAD 12.07.05, 13:13 to egzema? kurwa nie ten wątek idę się bitchować! Odpowiedz Link
aard ŻE TAK ZAPYTAM 12.07.05, 09:37 czy to, że się tym chwalisz nie jest kolejnym kamyczkiem, do omawianego ogródka? Tylko pytam, jeśli zaprzeczysz, uwierzę :) Odpowiedz Link
yavorius UHUM 12.07.05, 13:00 Jak będę zgrywał zdjęcia na CD, aby Wam rozesłać, to nagram Ci też pieśń z Kill Billa. Odpowiedz Link
szprota JA TEŻ CHCĘ! JA TEŻ! MNIE WYBIERZ! MNIE! 12.07.05, 13:11 z naciskiem na bieżnię :) Odpowiedz Link
yavorius AARDZISKO 13.07.05, 08:32 Aleś pierdolnął:) Jedno z drugim nie ma nic wspólnego, chodzi o to że ciacham sobie na kolejnym forum <roootfl po skumaniu> Odpowiedz Link
aard YAVORZYSKO 13.07.05, 10:27 ale mnie chodzi o to, KTÓRE to jest forum (i to już zdaje się mieć wspólnego cóś, a nawet wincej) Odpowiedz Link
yavorius AARDZISKO 13.07.05, 10:37 Chciałem moderować łódzki sport, ale mi nie pozwolili:) Odpowiedz Link
aard YAVORZYSKO 13.07.05, 10:46 W takim razie w pełni Cię rozumiem, że musiałeś się pocieszyć w apartamentach Villa Nouva :p Odpowiedz Link
aard ANO MAM(LIE) 13.07.05, 11:53 możemy wspólnie unieść ręce w geście. Czy to poztaje w gestii? Odpowiedz Link
aard DODAJMY JESZCZE 13.07.05, 11:58 że pewnie, zawsze mogę przestać pisać to, co myślę. Tylko czy o to chodzi na forum? I czy za taką postawę wszyscy tutaj się lubimy (?) i szanujemy (??)? Odpowiedz Link
huann WSZYSTKO 13.07.05, 12:04 ale o sso chozzi. pizza? jajecznizza? a jeśli jajecznizza - to już po ptokach. kurizza nie pizza a jajecznizza nie zagranizza pojutrze piatnizza. a czy cająz to kicca? Odpowiedz Link
szprota EUHM 14.07.05, 00:46 Ja sobie myślę, że czasami szanujemy się także za postawę prezentującą uwzględnianie uczuć innych :) (co w nieproszonej krytyce jest jej zgoła niewiele) Odpowiedz Link
aard YHYM 14.07.05, 10:28 A czyją wypowiedź nazywasz "nieproszoną krytyką"? I dlaczego? Odpowiedz Link
szprota PRZECZYTAŁAM RAZ JESZCZE 15.07.05, 00:44 i wycofuję się ze stwierdzenia "nieproszona krytyka", pardon. twoją wypowiedź miałam na myśli, a chodziło mi o prowokację kilka postów wyżej o kamyczkach w ogródku i ogólny komentarz wobec Yavoriusowych warszawskich nożyc. postrzegam to jako o tyle niepotrzebne, że znając Yavoriusa można było przewidzieć, że odbierze to jako krytykę i zareaguje małpio złośliwym spamem. i po co? Odpowiedz Link
yavorius ŻE CO 15.07.05, 07:59 szprota napisała: > że znając Yavoriusa można było przewidzieć, że odbierze to jako krytykę i > zareaguje małpio złośliwym spamem. Jakim, kurwa, spamem?! Gdzie? Odpowiedz Link
maginiak ŻE TO 15.07.05, 09:01 że nic nowego. nie dopytuj, przecież Szprotka z Aardem potrafią znacznie lepiej od Ciebie ocenić Twoją pisaninę, potrafią doskonale odczytać Twoje intencje, zamiary i pobudki. Więc nie dopytuj tylko przyjmij z pokorą co przekazują Ci starsi i mądrzejsi koledzy. Drodzy Szproto i Aardzie, Yavorius oczywiście skonsultował ze mną treść swojego powyższego posta, opracowałam dla niego w ekspresowym tempie plan działania i doradziłam jak należy postąpić w tej trudnej sytuacji, to tak gwoli jasności, by zaoszczędzić Wam spekulacji na ten temat. No to tymczasem, ja wypierdalam. Odpowiedz Link
aard SNUJĘ 15.07.05, 11:03 > > że znając Yavoriusa można było przewidzieć, że odbierze to jako krytykę i > > zareaguje małpio złośliwym spamem. > > Jakim, kurwa, spamem?! Gdzie? Przypuszczam, ze Szprocie chodziło o POPIERDOLONE. Co do mnie, ja się ze szprocią diagnozą nie zgadzam. Moim zdaniem jedno z drugim nie miało związku. Podbiłeś Popierdolone, bo miałeś ochotę rozRUszać (w swoim rozumieniu). Staram się nie łączyć tej dyskusji z dyskusją na wątku N4R. Choć nie taję, że podobnienstwo sposobu interwencji Maginiak w obu przypadkach jest nieprzyjemnie symptomatyczne. Ale sam napisałeś, Yavoriusie, że moje przypuszczenia co do Waszej rzekomej współpracy są bzdurą, więc jak najchętniej się ich pozbywam :) Odpowiedz Link
dziad_borowy INTERWENIUJĘ BEZKARNIE 15.07.05, 11:42 Aard napisal: "Choć nie taję, że podobnienstwo sposobu interwencji Maginiak w obu przypadkach jest nieprzyjemnie symptomatyczne." Tak, sposob interwencji jest bardzo podobny. Maginiak napisala co mysli i nacisnela "wyslij". Ech. Juz samo uzycie slowa "interwencja" w polaczeniu z Twoim ostatnim akapitem troche nie wspolgra. Mozesz mowic, ze czepiam sie slowek ale tak mi zgrzyta w odbiorze Twojego posta, ze czepic sie musialem. I zainterweniowac, jesli ktos tak zechce to nazwac. Z pewnoscia niepotrzebnie sie wtracam, lecz wyraze swoja opinie tak czy inaczej, bo tak mi sie podoba:-) Nie znam tych Waszych kamyczkow i odniose sie do pozakamyczkowych spraw. To, ze Maginiak i Yavorius czesto mowia jednym glosem to dla mnie sprawa oczywista i jak najbardziej pozadana z wiadomych wzgledow. Jesli Yavor z kims sie porozni i Maginiak przyzna mu racje to moze oznaczac to, ze przyznaje mu racje bo tak samo sadzi, a nie tylko ze wzgledu na wspolny adres. Czyz nie? Dlaczego ma byc Ona osoba, ktora nie moze sie odezwac w sprawach zwiazanych z Yavorem, by nie byc oskarzona o matkowanie (podczas gdy np. ja moge). Prawda jest taka, ze Wy, Aardzie i Szproto, tez sie razem doskonale rozumiecie i czesto, gesto jestescie jednym Szprotaardem. Czy ktos Wam broni mozliwosci wyrazenia jakiejs opinii "bo bronisz Szproty", "bo bronisz Aarda"? Chyba kazdy ma prawo do, nieswiadomych nawet, sojuszy mentalnych? To bylem ja - Dziad z adresem zamieszkania calkiem innym niz ktokolwiek. Dzierżbór nie występuje w takich wątpliwej jakości potyczkach słownych!!!! ps. I naprawde, uwierzcie mi, widze tu dwa sojusze mentalne i nie ma co z tym walczyc, bo w imie czego niby i po co i co to zmieni? Odpowiedz Link
szprota W TAKIM RAZIE 15.07.05, 12:10 ja jeszcze raz podkreślę, że cały czas piszę o swoich wrażeniach i odczuciach, które chętnie skontrontuję z rzeczywistością. A narzucały się one same przez się w obliczu prowokacji Aarda. Jeśli tak nie jest, to oczywiście pozbywam się ich niniejszym i przepraszam Yavoriusa. Prawdę powiedziawszy, najciekawszym głosem w tej dyskusji jest jak zwykle post Dziada. Nadaje dystans całej sprawie i powoduje, że sama również go zyskuję. Co do postu Maginiak - przemilczę. Mam nadzieję, że te wyjaśnienia Mag zrozumie, a jeśli nie, to chyba przestanę się tym przejmować. Odpowiedz Link
szprota ANEKS 15.07.05, 13:17 szprota napisała: A narzucały się one same przez się w obliczu prowokacji Aarda dodajmy, postrzeganej przeze mnie jako zgoła niepotrzebną, co zdaje się zarówno Yavorius jak i Mamaginiak przeoczyli. Względnie chcieli przeoczyć. Odpowiedz Link
szprota FAJNIE! 12.07.05, 11:57 to my z Barracudą przeprowadzimy pucz na telefonach i przejmiemy władzę :P Odpowiedz Link
aard ZUPEŁNIE HEJA! 27.07.05, 11:06 agga12 napisała w mailu: > Notabene - sprawdzalam! > synonimem do "bynajmniej" > jest: "zupelnie", "calkowicie", a nawet -"wcale" Rewelacja! Wcale heja! :DD Odpowiedz Link
lolik2 NO BA!!! 12.07.05, 13:29 Huann też by się mógł czasem na wyciekę w okolice wybrać... Odpowiedz Link
huann HUANN JUTRO IDZIE DO PANA PSORA 12.07.05, 13:33 nieswojego, o czym Loliki wiedzą, A Szprotynie. niestety!:( Odpowiedz Link
aard CHCIAŁBYM BYĆ ZAWSZE NIEWINNY I PRAWDZIWY 14.07.05, 10:38 chciałbym być zawsze pełen wiary i nadziei tak jak Bolek i Lolek... Odpowiedz Link
aard BOLIK I LOLIKÓW DWÓCH 14.07.05, 10:57 Tytus, Romek i A'Tomek Dzieci z Bullerbyn Tomek na tropach yeti Tak jak Król Maciuś Pierwszy Asterix i Obelix jak Załoga G, McGyver i Pippi...! Odpowiedz Link
lolik2 HEJ W ŚRODKU LASU 14.07.05, 11:54 cos jasno świeci banda zbojcerzy ogniiiisko nieci bum tadyrady ale o so chozi??? Odpowiedz Link
aard RE: ANORAK 14.07.05, 13:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11584342&a=26448359 Odpowiedz Link
szprota I ZNOWU 17.07.05, 13:05 zmieniłam wygląd bloga, na z przeproszeniem klasyczny. Odpowiedz Link
huann CZYTAJCIE PAJACYKA W NOWEJ FORMULE! 18.07.05, 13:14 chyba że senna, to na w prost. Odpowiedz Link
zamek GRATULUJĘ 18.07.05, 18:15 Szprocie admiństwa na Forum Łódź :))))) PS. Z powodu drugiego admina tegoż forum nie napiszę tam ani słowa, dopóki nie zostanie on wyrzucony z tego stanowiska :[ Odpowiedz Link
dziad_borowy GRATULUJĘ RÓWNIEŻ !!!! 18.07.05, 19:07 Szproto, niech Ci nożyce szerokimi beda!!! ps. Zamek, nie wiedzialem, ze jestescie tak bardzo naprzeciwko, no no. Dzierżbór!!!! Odpowiedz Link
huann MOJE WCZORAJSZE OBIEKCJE 18.07.05, 22:38 Oddzisiejsza Pani Admin zna. więc zyczę, by się nie spełniły ni-ni :) a Pan Admin niech się ujawni, co by gratulować osobiście. Odpowiedz Link
szprota DZIĘKUJĘ, ZAMIE I DZIADU 19.07.05, 02:33 zawsze marzyłam o czerwonym ptaszku, którym mogłabym się pobawić :D Odpowiedz Link
aard AARD ŚCISKA PŁETWĘ 19.07.05, 09:14 uczucia mieszane ma, ale skoro to MZtki marzeń spełnienie, to i on się cieszy :) Odpowiedz Link
szprota HY HY 19.07.05, 12:28 ale póki co, nie mam ptaszka ;) jestem nieuleczalną gazeciarą :P Odpowiedz Link
aard OGLĄDAMY "KRZYK KARMIENIA" 18.07.05, 19:18 Podpisano: Latający_Huaard" PS. Jeeeść... Odpowiedz Link
lolik2 NO POPACZ 19.07.05, 09:58 co za czasy, panie dzieju! to już 2 film, o którym mamy podobne zdanie ;) Odpowiedz Link
aard NO PRAWDA? 19.07.05, 10:08 a - przepraszam - jaki był pierwszy...? Chyba nie TtV? Odpowiedz Link
aard TO MY SIĘ NA JEGO TEMAT ZGODZILIŚMY? 19.07.05, 10:48 No, niby w ogólności tak... :) Odpowiedz Link
lolik2 TAK 19.07.05, 11:02 pewnie, ze w ogólności, bo przecież ja na sprawach górowo-wspinakowych się kompletnie nie znam ale podoba nam się, i Tobie i mi, więc uznaję, że mamy (w ogólności) podobne zdanie :) Odpowiedz Link
cassani DŁUGIE BYŁO 19.07.05, 09:18 wg moich wyliczeń niemal 12 godzin. ale nakarmili go w końcu? Odpowiedz Link
aard POZA TYM Z KRZYKIEM KARMIENIE 19.07.05, 12:28 trwa dłużej, bo trzeba negować pluci-pluci Odpowiedz Link
kotbert GDYBY KTOŚ CHCIAŁ 19.07.05, 18:06 popełnić inwazyjne samobójstwo, polecam Lucynę. Ma w opcji wbudowane przegrywanie żył. Odpowiedz Link
h8red KTO BY POMYŚLAŁ 19.07.05, 19:03 kotbert napisała: > popełnić inwazyjne samobójstwo, polecam Lucynę. Ma w opcji wbudowane > przegrywanie żył. A z jaką szybkością przegrywa? Odpowiedz Link
h8red NO TO UFF 19.07.05, 20:15 jak zwykle sprytna kotbert napisała: > z pierwszą prędkością kosmiczną. Dobrze, że nie komiczną ;p Odpowiedz Link
szprota JA MAM PYTANIE 19.07.05, 20:29 Czy, jak każdy kot, Lucyna również ma dziewięć żył? czy dziewięciosił? Odpowiedz Link
kotbert NA PEWNO 19.07.05, 20:37 dziwięciosił - zawsze o piątejzerodziwięć. A właściwie to w ogóle zawsze i z każdym świtem siłniej. I ostrzej pogry(w/z)a. Odpowiedz Link
szprota ZWAŻYWSZY 19.07.05, 20:45 że w zachowaniu moich kociąt nie widzę żadnej rózniczki, całkowicie cię rozumiem ;) Odpowiedz Link
szprota CAŁKO-WICIE 19.07.05, 20:59 aha. wszak sama napisałaś, że z każdym świtem siłniej. Odpowiedz Link
h8red WSZĘDZIE, PO PROSTU WSZĘDZIE 19.07.05, 20:53 feministyczna szprota napisała: > całkowicie cię rozumiem ;) Ech... ta solidarność jajników. Odpowiedz Link
szprota HEJCIE 19.07.05, 21:00 ja ci tam twoich plemników nie wypominam, więc się zachowuj! Odpowiedz Link
h8red SZPROTO 19.07.05, 21:06 szprota napisała: > ja ci tam twoich plemników nie wypominam, więc się zachowuj! Bo zapomniałaś ;p Odpowiedz Link
h8red TO JA ZAGAJĘ TAK 19.07.05, 20:38 szprota napisała: > Czy, jak każdy kot, Lucyna również ma dziewięć żył? Z każdym drapnięciem więcej. Odpowiedz Link
szprota ZNACZY CO? 19.07.05, 21:01 biega w białej kiecce i nie okazuje pierwszorzędnych cech płciowych? Odpowiedz Link