zamek Pik, pik, pik... 11.10.04, 12:00 Razem trzy piki, czyli na partię za mało. Dzierżbór bez atu! Odpowiedz Link
zamek null null : null null 25.10.04, 00:00 Mamo, ja wariat! Kup mi lotnisko i komisariat! Odpowiedz Link
zamek Moja pierwsza osiemnasta 01.11.04, 18:00 bo w terminie nie obchodziłem. Dzierżbór niezłe nieobchodzonko! Odpowiedz Link
yavorius szesznaszta żerożero 25.11.04, 16:00 Szercząco :D A podbiję sobie, w końcu mi volvo, mam urodziny :))) Odpowiedz Link
benzoesan.sodu Droga Maginiak 16.03.05, 10:14 A cóż innego może robić biedny konserwant, jeśli nie konserwować? Pomożesz mi? Odpowiedz Link
maginiak Drogi konserwancie 16.03.05, 10:46 benzoesan.sodu napisała: > A cóż innego może robić biedny konserwant, jeśli nie konserwować? Cóż innego może robić? Może wyruszyć na północ by potem móc się przechadzać nad brzegiem morza myśląc o starych dobrych czasach i zerkając nostalgicznie w dal (i może nie zapomnieć wynieść ukradkiem ze śniadania dwóch lub trzech kromek suchego chleba) i może tym chlebem karmić żarłoczne łabędzie i równie żarłoczne mewy. Może wyruszyć na południe i wędrować po drogach i bezdrożach a następnie pójść w góry i wdychać rześkie powietrze poranka nie myśląc zupełnie o niczym. Może pogłaskać kota lub poczesać psa. Może zrobić jak sójka. Może wreszcie położyć się do góry brzuchem i olać to wszystko w cholerę. Odpowiedz Link
benzoesan.sodu Droga Mażiniak 16.03.05, 10:48 Jesteś super! Wiem, co zrobię: położę się do góry brzuchem i zrobię jak sójka! Odpowiedz Link