aard Zmęczone BRZĘKCZOŁEMOBLATBIURKA! 11.12.03, 16:47 Zaczynam mieć dość przygotowań do tego wyjazdu... Odpowiedz Link
maginiak Przedpiątkowe HURRRA! 12.12.03, 09:12 Chyba są jeszcze takie rzeczy, o których mi się śniło. Odpowiedz Link
szprota Dobrzezaczynające GREENGREEN! 12.12.03, 14:08 Chyba lubię być budzona telefonami;) Odpowiedz Link
szprota Powrotnomamowe HIPHIPHURA! 15.12.03, 13:20 Z pyszczkiem poważnym, ale roześmianym: dobrze, że mama wróciła na Święta :D! Odpowiedz Link
zamek Upolitycznione RECHRECH[AWRUK!]RECHRECH! 17.12.03, 11:01 Albowiem wicie rozumicie, mamy się nieźle, tylko nam czerwony sztandar podpierdolili, to biegamy z krzyżem. Po nie swoich wigiliach. Odpowiedz Link
maginiak Energowyładowujące UFFIHEJA! 18.12.03, 12:45 Nobotego. Się dzieje. I nareszcie. I łał! I hurra! Odpowiedz Link
szprota Poślubne CHLIPCHLIP... 20.12.03, 22:22 Ze wzruszenia;) Uwierzyłam. A Mistrz nie wierzy w cellulitis! Odpowiedz Link
maginiak Potwierdzające TAKTOTAKTO 27.12.03, 14:46 MZ-tka ma rację. Znowu... Ależ Szprotko, to już się staje nudne:-) Odpowiedz Link
aard Tamzarazfacetówpotępiaćskłonnepotepiające NO! 31.12.03, 13:41 Nie to, że nie rozumieją, ile podpuchę siali. W końcu kto ma rozumieć kobiety, jak nie faceci? Aha, Maginiaczku, jak sama rozumiesz doskonale, BARDZO się cieszę :-) Odpowiedz Link
aard Odrodzicowowigilijne TEBUJ! <wspaq> 24.12.03, 20:16 No, jak wszedłem, to mi Wigilia rodzinna koło nosa zapachami smażenia przechodzi. Potemuż zmywam (się, na razie). Odpowiedz Link
aard Zaszalejowe BRZDĘK 25.12.03, 01:23 Jak tornado dżez się wdarłem wczoraj i dziś. W końcu też chcę grać :-) Odpowiedz Link
szprota Dopytujące AWUJEKJÓZEK? 26.12.03, 00:06 Czy było was trzech? (Wbrew sygnaturce udana Wigilia) Odpowiedz Link
zwawy_dymitr Komentujące KITZWUJKIEM! 26.12.03, 00:11 Zupa to może być i, szkruca, zasłona, byleby uszy były fajne. Nastia to ma takie uszy... no zajebiaszcze! (i to z grzybkami, szkruca) Odpowiedz Link
aard Świątecznoporanne ZGRZYYYT... 25.12.03, 12:20 Ależ te wrota do Rezerwatu skrzypią... Morderaardora dawno nie było, to nie miał kto oliwić? Odpowiedz Link
maginiak Stęsknione NARESZCIEIZNOWU! 26.12.03, 19:25 Stęskniłam się. Nobo od tygodnia mnie niet. Ale jestem znowu. Na minutę. Ale jednak. I Na tę cześć: hip hip hipohondryk:-) Odpowiedz Link
aard Nareszciowozaniepokojone JESTEMNANIEDŁUGO 31.12.03, 13:32 No bo zaraz znikam, wróce przed kompa 5 stycznia, ale pewnie nie na Forum, albo jeśli to na chwilę-moment, a potem 8 wtycznia, to już w ogóle wsiąkam (patrz wątek: Wuja aarda z do Argentyny podróży krionika). No i co ja mam zrobić? Utopić się?! Odpowiedz Link
zamek Trzydziestkowe HYC! 31.12.03, 16:17 Hycnąłem w czwaardą dekadę. Ale w jak cudownym towarzystwie!!! :))))) Dziękuję, Spiskowi!!! Wasz WMZ /°\ Odpowiedz Link
szprota Noworoczne EEEEEECHCHCHCH! 01.01.04, 20:22 Wyspana, przejedzona i szczęśliwa do wypęq. I tak ma być! Odpowiedz Link
maginiak Alekaszanowe NIESTETY:( 08.01.04, 11:11 Kurde! Po dziewięciokroć! W sobotę za nic nie mogę być w Łodzi bo zapomniałam że muszę być gdzieś zupełnie indziej:-(((. Z zobaczenia Jeży na żywo nici. Żałuję po jedenastokroć do potęgi siódmej. Buuu! Korzystając z okazji: pozdrawiam moją babcię, która w sobotę ma 80-te urodziny i u której omieszkam się tego dnia pojawić. Wszystkiego najlepszego babciu! A może jednak dasz się namówić na ten koncert? Będzie niezły odjazd zapewne! Przemyśl to jeszcze raz, albo lepiej po ośmiokroć, babciu! Odpowiedz Link
szprota Popierające PRZEMYŚLBABCIU! 08.01.04, 14:56 Szkoda anyway. Stęskniłam się za Maginiaczkiem:) Odpowiedz Link
aard Chilijskoupalne UUFFF... 11.01.04, 01:17 Wieczorna wiadomosc: w Chile nadal jest strasznie goraco... A dzis przy ostrym sloncu i 33 stopniach w cieniu kapalem sie w wodospadzie :-))))) Adios Amigos! Odpowiedz Link
aard Srodandyjskie OOOCH... 11.01.04, 22:54 Tu jest przepieknie... Chociaz przerazajaco sucho.Wlasciwie pustynia. No coz... Przynajmniej cieplo ;-) Odpowiedz Link
aard Pustynnodeszczowe PLUM! 14.01.04, 00:45 Powaznie - dzis na pustyni padal deszcz. Jak na Brackiej... Odpowiedz Link
szprota Defaultowozłenasiebie MINĘLIŚMYSIĘ! 14.01.04, 15:16 Dosłownie o parę minut w netku :/ Odpowiedz Link
neochuan wcześniejnieznaneFĄFĄ 14.01.04, 17:23 FĄFĄ 555: fąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfą fąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfąfą: z fhancuska: mydełko Fa! Odpowiedz Link
szprota Zdobywcze BORN2BAARD! 29.01.04, 15:22 Aard na Aconcaugua, Szprocia na call center - hierarchia musi być: każdemu wedle potrzeb :) Odpowiedz Link