vauban 12.03.07, 19:39 Ale mnie, owszem - akurat teraz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 To fakt 12.03.07, 19:42 Akurat dziś było mi dobrze ... ale jutro już chyba wszystko wróci do normy. Komuś nie jest dobrze, by komuś nie było źle. Odpowiedz Link
szprota Re: I znów nie wszystkim jest źle 12.03.07, 21:14 mnie jest bardzo byle jak :( Odpowiedz Link
lavinka Re: I znów nie wszystkim jest źle 12.03.07, 23:02 A ja czego się dziś nie dotknę to psuję :) Odpowiedz Link
vauban Re: I znów nie wszystkim jest źle 12.03.07, 23:12 Lepiej może być, i to trzyma przy... Odpowiedz Link
szprota Re: I znów nie wszystkim jest źle 12.03.07, 23:16 no, dużo gorzej nie będzie... cały dzień miałam taki jakby w oczekiwaniu na jakąś przykrą wiadomość, na jakieś dup! - a że już dostałam tę przykrą wiadomość, a i telefon się uspokoił (dławił się biedaczek niewysłaną wiadomością!), i Huann złapał zasięg na 2100 npm, to jakaś ulga, panie tego. a Vauban to już na skajpie nie bywa? Odpowiedz Link
szprota dotknij mnie! dotknij! ja bardzo lubię się psuć! 12.03.07, 23:17 ...od głowy... Odpowiedz Link
vauban Re: dotknij mnie! dotknij! ja bardzo lubię się ps 12.03.07, 23:18 Bywa, zaraz włączy ! Odpowiedz Link
vauban Re: ja i mój komp 12.03.07, 23:24 Lubimy (hm) grać w np. taką grę: Ja: Skype, on ! Komp: <reset> Wygrał, ale zaczynam nową partię ! Odpowiedz Link
szprota ja i mój kąp, my są online 12.03.07, 23:30 ino się skrywamy pod płaszczykiem. ekshibicjonisty. (ktoś mi zeżarł "j" z klawiatury...!) Odpowiedz Link
lavinka A u mnie było: 13.03.07, 10:04 ja:<export> komputer:<reset> ja:<odczytaj płytę> komp:<popsułem cd-rom> ja:<masz nowy cd rom,wgraj zawartość płyty> komp:<wgrałem,ale i tak nie zainstaluję> ja:<idź się utop> komp:<po Twoim trupie> ;-) Odpowiedz Link
szprota A u mnie bywało: 13.03.07, 15:12 ja: włącz się komp: a nie. nie mam karty graficznej. no signal! czy ktoś mnie słyszy?! ja: (dociskam kartę graficzną, lekko go odkurzam i znów): włącz się. komp: stara, no z miłą chęcią, ale gdzie ja mam twardy dysk? ja: (wypinam twardy dysk, przezworkowuję go i wpinam ponownie i znów): włącz się. komp: dobrze, już dobrze... daj mi jakiś kwadrans... ja: (wychodzę pozmywać naczynia i wracam po półgodzinie) komp: sorry, ale mozilli ci nie uruchomię, gdzieś mi się zapodziała... ale może chcesz wiadomka, strażnika systemu i gmaila notifiera? ja: (jeb) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: A u mnie bywało: 13.03.07, 21:04 ja: włącz się! ja: eee tam ja (z kodem aktywacyjnym w postaci kawy): no włącz się ja: noooo doooobra ja (kwadrans póżniej): shut down system ja (z kodem reaktywacyjnym): up! up! up! go! go! go! ja: dooobraaaa... gdzie ci się tak spieszy? ja (kwadrans później): chrrrrrrr.... Odpowiedz Link
lavinka Re: A u mnie bywało: 14.03.07, 18:38 Tez rano nie mogę u siebie znaleźc tego przycisku turbo ;-))) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: A u mnie bywało: 14.03.07, 18:43 To i tak niezle... ja nie moge znalezc przycisku ON*, albo wypietego kabla do zasilania ;) *) gdzieniegdzie zwanego na wyrost POWER Odpowiedz Link
lovin.k Mój ON* 14.03.07, 19:23 jest podłączony do telefonu... zazwyczaj dzwoni około 9tej.Nie muszę sobie nawet budzika ustawiać ;-) I tak mnie ktoś budzi i czegoś chce.... czasem to wysyłam rano maile zanim zęby umyję... :/ lav Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Mój ON* 14.03.07, 19:30 Mój ON tez... hmmm... właściwie to moja ONA :P Tyle ze na wszelki wypadek wylaczam jej glos zeby ktos mnie o 9 nie obudzil gdy moge leniuchowac do 11-ej, albo o 24-ej, gdy padam o 22-ej bo jade na 6... Ja sprawdzam poczte zanim sie obudze :P Zeby tez myje zanim sie obudze... czasem do pracy dojade zanim sie obudze.... Odpowiedz Link
lavinka Re: Mój ON* 15.03.07, 21:43 Dziś przesadził bo obudził o 7.30.... zważywszy na to,że zasnęłam około drugiej... wysyłałam pocztę z otwartym jednym okiem bo drugie za Chiny Ludowe nie kciało się otworzyć.... lav Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: I znów nie wszystkim jest źle 14.03.07, 16:40 Ale chyba nie było Ci smutno, bo akurat były 44. urodziny Staszka Kazielskiego? Odpowiedz Link
vauban Re: I znów nie wszystkim jest źle 14.03.07, 18:24 Teraz mam tak: ja: power on ! ja: unknown error. abort, retry, fail ? ja: retry. ja: error 672: not ready. żona: power on ! ja: unknown error. żona: abort, retry, fail ? ja: ceiling painting error. Please wait... żona: serwis ! ja: system collapsed, general failure. please wait... Odpowiedz Link
szprota Re: I znów nie wszystkim jest źle 14.03.07, 21:50 tata (do rolet): beam me up, engage! rolety: hm... poprosimy o jakieś haczyki... tata (robi sobie przerwę 24h na zakup haczyków) rolety: NO A GDZIE SZNURECZEK?! Szprota:(robi sobie przerwę 24 h na rozgryzienie, jak zamotać sznureczki) PS dwie już wiszą. Odpowiedz Link
meteor2017 A ja ostatnio miewałem tak 15.03.07, 21:33 ja: shut down system ja: Nieeee..... ja: CO??? ja: Za daleko do łóżka, nie mam siły iść. Usnę z twarzą w klawiaturze, dobrze? Odpowiedz Link
lavinka Re: A ja ostatnio miewałem tak 15.03.07, 21:44 Ja usypiam na raty... najpierw zasypia jedno oko potem drugie.... budzą się też w tej kolejności ;-) lav Odpowiedz Link
szprota Re: I znów nie wszystkim jest źle 15.03.07, 23:06 przez chwilę wisiały cztery, ale już odpadły...! Odpowiedz Link