huann no, proszę państwa.... 28.07.06, 13:20 the mamas & the papas zaśpiewali: > jaki nick będzie miała Mażiniak po urodzeniu dziecka:)? czyżby Huann o Czymś się właśnie przypadkiem dowiedzieli? :>>> Odpowiedz Link
maginiak Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam :D 28.07.06, 13:44 Wróć! miało być :-P Huasiu, no co Ty, przecież mi nawet piersi jeszcze całkiem nie urosły!!! ;)))) Odpowiedz Link
huann Mama(<-?)giniak napisał: 28.07.06, 13:49 > Wróć! przy najbliższej nadąrzającej się okazji :P (Wróć! miało być :D!) > Huasiu, no co Ty, przecież mi nawet piersi jeszcze całkiem nie urosły!!! ;)))) piersi i tak będą ostatnimi, więc to akurat nie jest żaden arghument! :D (Wróć! miało być :P!) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak nurtuje mnie 19.08.06, 20:45 dlaczego Kotański zawsze był taki markotny. Odpowiedz Link
maginiak Re: Wątek nurtujący 15.12.06, 15:29 No właśnie, a wszyscy (bo przecież nie tylko kapitan) dyskutują. jakby to mogło cokolwiek zmienić. Odpowiedz Link
huann nurtuje mnie 25.12.06, 02:15 czy Huann to Brünn, podtyp zdynarycyzowany, a może typ halsztacko-nordyczny (w Polsce reprezentuje go 8% populacji) Odpowiedz Link
huann nurtuje mnie, bikoz 28.01.07, 11:41 oraz czemu po wpisaniu w wyszukiwarce grafiki w googlu słowa 'mecząca' pierwszym trafieniem okazuje się taki oto a href. natomiast nigdzie, ale to nigdzie ni CAPA S LOCKIEM! (lub bez). Odpowiedz Link
szprota no i żeśmy się dochowali rasowego spamera 30.06.07, 18:57 rzadko mi się zdarza kasować na RU za spam :) Odpowiedz Link
aard a może (kij_w_mrowisko_nurtwątku_mode> 26.01.09, 09:36 jak kiedyś WSa z niczego, tak teraz RU z popiołow z Yavoriusem odtworzymy? ;) Odpowiedz Link
szprota Eno 26.01.09, 17:03 na nurtuje się nie reruje! Jak nie będziesz przestrzegał zasad, to zamiast feniksa z popiołów pospołu z Yavoriusem będziesz miał popielec i jaustrzębia, co to musi siedzieć na drzewie i aby coś upolować czekać, aż to coś zdechnie. Odpowiedz Link
szprota Re: Wątek nurtujący 04.02.09, 22:29 Iii tam taki kij w takie mrowisko. Ja bym rzekła ledwie zapałka w porwaną pajęczynę... Odpowiedz Link
szprota Re: Wątek nurtujący 05.02.09, 19:34 Bo dla mnie marchewka liczy się tylko wtedy, gdy jest Kapitanem Marchewą :) Odpowiedz Link
aard Nurtuje mnie, dlaczego jest to wątek 13.02.09, 12:48 z najwyższym stosunkiem postów usuniętych do pozostawionych (8,81%!). Niesamowite... Odpowiedz Link
szprota Wątek nurtujący 13.02.09, 21:13 Mnie zaś nurtuje, że co się kliknie stronę Aarda, to potem jego favikonka przyczepia się do innych stron w ulubionych. Mam teraz szprotokoły z mordką Aarda, ZGGagę z onąż, a nawet szpro-testa. Odpowiedz Link
aard Zaiste, nurtujące 17.02.09, 10:06 Nie mam pojęcia. To zwykła favikonka i zwyczajnie umieszczona w nagłówku strony. U mnie się nie czepia (?) Odpowiedz Link
szprota Może 17.02.09, 18:45 Masz mniej ulubionych? Dodam, że czepia się tylko tych na pasku szybkiego dostępu. Niezależnie od przeglądaardki zresztą. Odpowiedz Link
aard Może 18.02.09, 16:51 mam ich więcej. Ale pogrupowanych w katalogi. Tak, te na pasku szybkiego też. Ale kilka jest luzem i się nie czepia. Inna sprawa, ze sama jest w katalogu... Odpowiedz Link