vladip 18.11.03, 23:59 ten watek będzie aktualny raz w tygodniu chyba coś mnie naszło do rymowania nie w porę.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: wątek w piątek 19.11.03, 12:25 Cos mi sie widzi, ze dzis nie jest ten dzien. I z tego powodu nie powinienem tu nic pisac. Wiec dlaczego to czynie? Dzierż sęk w Pasłęku!!! Odpowiedz Link
szprota To dobrze, że dziś jest niekatualny! 19.11.03, 13:12 Dzięki temu nie jesteśmy in ani trendy i o to chodzi. A Keltoi właśnie zgubiła patelnię. Odpowiedz Link
izakaotomita Nie trendy dorga, którą się chodzi 19.11.03, 14:20 Niemniej czasem przydałoby sie zeby np. rozkład jazdy był trendy czyli aktualny a ja mam piątek właśnie dzisiaj, bo to jest piąty dzień od początku tygodnia który dla ortodoksów pewnej maści zaczął się w piątek (tzn. piątek dla was nieortodoksów, bo dla mnie ten wasz piątek to jest jedynek) Czyli ja tu jestem w sam raz - a wypoczywać weekendowo będę w środę (chyba) (rachubę straciłem) Odpowiedz Link
szprota To mi przypomina. 19.11.03, 14:42 I dobrze, jeszcze parę lat i będę mogła sobie pozwolić na sklerozę, ale teraz jeszcze nie uchodzi. (neo)chuan:-Listopad jest dla mnie wyjątkowo długi, bo trwa od początku. Jeszcze półtora miesiąca i się skończy! Odpowiedz Link
neochuan Re: To mi przypomina. 20.11.03, 13:48 szprota napisała: > (neo)chuan:-Listopad jest dla mnie wyjątkowo długi, bo trwa od początku. > Jeszcze półtora miesiąca i się skończy! no niezupełnie. dokładnie to mam nieustający koniec miesiąca od początku roku. na szczęście już tylko 1,5 miesiąca do kąca. na drugie szczęście - tegoroczny miesiąc nie był przestępny. a więc: dzierżbór 1/366 finansów do przodu i cheja by nie najmniej!!! Odpowiedz Link
maginiak To nawet bardzo dobrze że jest dziś nieaktualny 19.11.03, 14:08 Dzięki temu mam przed sobą jeszcze calutkie dwa dni urlopu i jeszcze łikend na deser. Heya! I to bynajwięcej! Odpowiedz Link
vladip Re: wątek w piątek 10.12.03, 09:14 hmm dziś ten wątek nadal nie jest na swoim miejscu zatem do... Odpowiedz Link
uerbe Nie wczoraj tylko za 6 dni ;-P 13.12.03, 15:49 Szklanka w połowie pusta czy pełna? Odpowiedz Link
uerbe Re: To zależy od zawartości. 16.12.03, 11:04 szprota napisała: > Ale ubywa. Trzeba dolać :-) Odpowiedz Link
maginiak Re: Trza to oblać! 18.12.03, 12:19 mistrz_i_frateressa napisali: > Prysznicem. Hmmm...ten prysznic Was chyba naprawdę zwilża... Odpowiedz Link
vladip Re: Nie wczoraj tylko za 6 dni ;-P 19.12.03, 21:16 uerbe napisał: > Szklanka w połowie pusta czy pełna? piątek nie jest ani pusty ani pełny.. lecz jak wąż zatapiający zęby we własnym ogoie tak pią zatapia zęby we własnym tku i tak trwa odradzając się i ginąć jednoczesnie w odwiecznym cyklu piątkowienia Odpowiedz Link
szprota Szkruca bania, to całkiem buddyjskie...! 20.12.03, 13:27 Lubię ten wątek, bo to już cały czas jest piątek... Odpowiedz Link
aard A dzisiaj czwartek, ale... 25.12.03, 01:03 jednocześnienie sobota i niedziela! To dopiero utopia... Odpowiedz Link
maginiak Jaki czwartek? Piątek! 26.12.03, 20:14 Był jest i będzie. Teraz zawsze i na weki weków. Jak to ktoś kiedyś. Jeno zapomniałam któż był tym wilkiem... Odpowiedz Link
aard A dzisiaj też jakby piątek, tyle że w środę :-) 31.12.03, 13:22 Więc tym bardziej niech nam żyje sto dni co najmniej!! Odpowiedz Link
vladip Re: wątek w piątek 01.01.04, 16:06 z pozdrowieniami dla mistrza, jako że w tym roku sylwester wypadł w parwdzie nie w piątek ale za to absolutnie nie 13go co świetnie tutaj pasuje.. choć własciwie niewiem dlaczego Odpowiedz Link
szprota Nie wiem, co dzisiaj jest... 01.01.04, 20:36 Bo nie wiem, czy obudziłam się dzisiaj, czy jutro, ale na pewno zimą i w świeżej pościeli. Odpowiedz Link
vladip jeżeli nie wiesz jaki dziś dzień 01.01.04, 20:42 to znaczy że właśnie jest piątek Odpowiedz Link
szprota No, to mamy odkrycie! 02.01.04, 00:06 Odkryłam, że Zamek usnął, gdy mu czytałam bajkę. Odpowiedz Link
vladip Re: wątek w piątek 08.01.04, 19:21 hmm u mnie wczoraj był całkime niezły piątek.. dziś za to wygląda na zupełnie poniedziałkowy dzień.. ciekwe co przyniesie jutro Odpowiedz Link
szprota A wczoraj powiedziałam... 10.01.04, 13:27 Jutro będzie sobota albo nawet niedziela. Odpowiedz Link
vladip Re: wątek w piątek - reaktywacja 13.03.04, 11:14 jako że ta sobota zapowiada se całkiem piątkowo postanowiłem (nie)dzielnie walczyć o środ(k)ową lokatę tego jakże bliskiego memu sercu wątkowi (ale mam wąty) Odpowiedz Link
maginiak Dzisiaj u mnie jest piątek 20.01.04, 10:37 I to trzynastego. W związku z tym uroczyście protestuję przeciw pracy, w jakiejkolwiek formie. Szczególnie tej do murzynka, bo mi zawsze z zakalcem wychodzi. Odpowiedz Link
szprota W kwestii murzynka apletuję 20.01.04, 19:46 O polityczną poprawność. Może być co najwyżej ciasto piaskowe inaczej. A w ogóle to prosimy je z Mistrzem przesłać mejlem, bo my lubimy zakalec, niezależnie od dnia tygodnia i koloru skórki pomarańczowej na cieście. Odpowiedz Link
neochuan a mi się odpowiada: 20.01.04, 19:50 a ja tam uważałem zawsze, uważam, no i będę, że określenie "murzynek" jest sympatyczne i przynajmniej każdy wie, kto zacz. dzierżbór "murzynki" (i "murzynki";-P!!! Odpowiedz Link
uerbe A Wy co tak palicie? 20.01.04, 19:54 Bo ja właśnie... rzuciłem palenie. Więcej (też o zakalcu, bo ON przepada - no własnie, kto?) w "Rozmowach...ych" (na-T-Ur-alnie przez Miłościwie Nam Panującą Szprotessę... esse...sum? Wątek ichtiologiczno-latynistyczny?). Pojechałem, Odpowiedz Link
maginiak Ja palę regularnie mosty 02.02.04, 09:02 jeno pech chce, że przed sobą...Ech te moje roztragnienie. Dobrze, że już piątek chociaż! Odpowiedz Link
neochuan o jeden most za daleko 13.02.04, 12:37 maginiak napisała: > jeno pech chce, że przed sobą...Ech te moje roztragnienie. Dobrze, że już > piątek chociaż! no, piątek. most łąted, z tego, co. Odpowiedz Link
uerbe Sygnaturka pasuje (nie moja) 18.02.04, 13:14 Kto jest bez wina niech idzie do nocnego. mfg, Odpowiedz Link
maginiak No nie mogę sie powstrzymać:-) 18.02.04, 13:40 uerbe napisał: > Kto jest bez wina niech idzie do nocnego. > A kto jest Kamieniem jest niewinny. - to specjalnie dla Mistrza:-) Odpowiedz Link
neochuan Re: No nie mogę sie powstrzymać:-) 18.02.04, 13:44 a kto się zrzuci, ten pierwszy padnie! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: No nie mogę sie powstrzymać:-) 18.02.04, 13:56 maginiak napisała: > A kto jest Kamieniem jest niewinny. - to specjalnie dla Mistrza:-) A jesli ktos jest winny nie jest Kamieniem - to tyuz specjalnie dla Miszcza:-) A skoro Miszcz nie jest Kamieniem to bardzo mi przykro Miszczu, ale jestes winny. Ocet. Dzierżbór bóbr!!! Odpowiedz Link
zamek Ale żem się przegapił 13.09.04, 15:06 Całe szczęście, że dziś jest pierwszy piątek poniedziałku, bo bym nie zauważył. Dzierżbór z Kamieniem w ręku! Odpowiedz Link
neochuan Re: Powtarzam się 18.02.04, 13:00 aard napisał: > Byle do piątku! a tuum do uęczycy. w sobaughty mieniny caughty. Odpowiedz Link
keridwen Re: wątek w piątek 21.05.04, 07:05 piatek wyjatek, prze...........e..........e............e.............e.............e............ ...e.................e.................e............. zacielo sie. Odpowiedz Link
szprota I slusznie, ja tez mam dzis weekend! 23.07.04, 18:36 Dzierzbor niezle spanko do konca miesiaca! Odpowiedz Link
doktor_lubicz Bólu głowy się nabawiło przez ciociosan? 12.09.04, 11:23 Polecam kacosan w autosan. Odpowiedz Link
maginiak Piątek to inaczej środa 14.09.04, 09:57 Bo Piątek jest w środku. Ale dzisiaj jest wtorek, więc ten wpis i tak się nie liczy, bu! Odpowiedz Link
vladip Re: wątek w piątek 16.09.04, 22:53 już za chwileczkę , już za momencik znowu ten wątek zacznie się kręcić Odpowiedz Link
vladip Re: wąt w piąt 17.09.04, 09:27 aard napisał: > zajrzałem dziś > patrzę - niedźwiedź! a nietoperz? Odpowiedz Link
aard Choć godzina jeszcze młoda, 22.10.04, 11:06 jednak chwila to pamiętna, bo za oknem cud-pogoda wyciska piątku piętno :-) Odpowiedz Link
lolik2 Re: Choć godzina jeszcze młoda, 22.10.04, 11:52 i tak ładnie dziś na świecie dla niektórych ta wygoda niedostępna jest, bo wiecie- trzeba na poniedziałek zrobić prezentację.... Odpowiedz Link
szprota Re: Choć godzina jeszcze młoda, 22.10.04, 12:46 i słoneczko grzeje dziś ja wam mówię: wielka szkoda że do pracy muszę iść! Odpowiedz Link
neochuan Re: Choć godzina jeszcze młoda, 22.10.04, 16:22 na mem sercu wielka kłoda. kłoda niczym belka, Panie: po rurarzach cud sprzątanie... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: Choć godzina jeszcze młoda, 22.10.04, 17:17 Krew w żyłach dziwnie sapie Taplam się w skojarzeń błotach A ze stropu lecą strupy strapień Odpowiedz Link
lolik2 Choć godzina już niemłoda 29.10.04, 16:40 to ja ciągle w pracy ślęczę może mi ktos wreszcie powie po co ja się tu tak męczę? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Hayńba! 01.10.05, 21:37 Toż to upadło tak nisko. Niczym Kobiela lepkich oby-czajów. Odpowiedz Link
czlowiek.paroovka Myślała paroovka i niedzieli 03.03.07, 12:37 A w sobotę zrobili z niej hot-doga i spóźniła się piątkowy wątek... ale cel uświęca keczup, bo przed następnym się zarchwizuje. Odpowiedz Link