Dodaj do ulubionych

Wątek odkruuchnokuutopny (Finnlenad Wake)

19.10.03, 01:24
Pisz pisz puść wodze ależ Wodzu co wódz kto znqa dowcip o Gaśce Balcnce
nie poprqawiaj ten głupoi hahahah heheheh uhuhuhu dzierżbórrr a zarząd Loży
obraaaaa duje czy na pewno?
Obserwuj wątek
    • aard Super Wątek! 19.10.03, 01:26
      Skasujcie ten wątek!
      (to było ściągnięte z Chere Maginiac) a teraz zacznę czytać. Móiwmy coś dalej,
      aaard popełniua litrówki, ale już był kiedyś (nas seklretace po nicederlandzq)
      • mistrz_i_frateressa Jeszcze lepszy wątek! 19.10.03, 01:30
        Skasujcie ten wątek. Szlafwork po pracing is pracing i drinking. Und was Mistz,
        nie poprawiaj mówię niebo po niedrelaqndzku jak ja kocham rombiastą klawiayturę
        AWRUK!!! najlepsza od czasów AWSu dzierżbór Maniuś Kszaklewski bez [polityki,
        bo mi szyszynkię usuną., i wont robe. (znaczy kto tu ma sukienkę?)
        • jejowannabe A DLACZEGO TYTUŁU! 19.10.03, 01:31
          (zbieżność godzin przypadkowa)
          • mikroprofesor Tojewannabe! 19.10.03, 01:33
            Nioom!
            • the_borg DOKONANO ASYMILACJI CRUACHA 19.10.03, 01:36
              My tak specjalnie z CapSa, bo taka jest konwencja i konfesja kongenialna, a
              jakże, w końcu asymilacja Cruacha stała się fucktem.
              Pozdrawiam Edgara Troika imiom w Trójcy Je Dynie i Elgar z Wake.

Podpisanen: Holendren tłumaczen.
              Kontakt z Centralą i Honoratą jest wykluczony i bezcelowy. We are the Borg. We
              are the children
              Stety (sero sed serio) Crtuachg
              • zamek Dynie? 19.10.03, 18:48
                A dynie. I owszem. Jak samosiejki, to nawet w szkodę wchodzą.
                Z paardyńnym pozdrowieniem
                Kai-ba-czek!
                • czworo_dzieci_roznej_plci Tatusiu! Mamusiu! 19.10.03, 18:56
                  Czy jak już się na Was powspinamy, to możemy pójść pomalować dynie na kolor
                  cruachoczaardny?
    • finneznam Oficjalnie przepraszam Dziada Borowego! 20.10.03, 07:22
      Żem zapomniał złożyć mu zyczeń w terminie (wczorajszym), ale zjechali się goście do
      połowicy mojej Fraucymesu , a przy gościach, wiadomo, się nie pamięta. A zwłaszcza
      jak się pijaw i gadaw. Niemniej nie mogę sobie darować, żem choćby esemesa nie
      posłał. Ale ze mnie dupa wołowa!
      Jeśli chciałbyś w swej dobrotliwości przyjąć ex post factum acz szczere życzenia od
      ww. dupy:
      NAJLEPSIEMAJSZEGO!!! :)))

Twój Prapraszczur Rurowy

PS. Może to nie dobry wątek na takie cuś, ale senny jestem jakby.
      • dziad_borowy Ja tu cuś nie rozumim:-))) 20.10.03, 13:44
        Bo mi sie wydawalo, ze zyczenia po drugim piwie otrzymalem i to otrzymalem w
        terminie (wczorajszym):-) Niemniej jednak dziekuje bardzawo:-)
        ps. to w koncu kto jest zaspany: ja czy Ty?? :-)
        dzierżbór wszystkie zaspane jednostki!!!!
        • szprota1 To chyba nie było drugie piwo... 20.10.03, 13:56
          A jeśli, to z towarzyszeniem okoliczności przyrody.
          • dziad_borowy To wiele wyjasnia:-))) 20.10.03, 14:06
            To by tlumaczylo okolicznosci dlaczego powstal post "oficjalnie przepraszam
            dziada borowego" :-)))))))
            Dzierżbór drugie i trzecie i czwarte i piate piwo!!!
            • szprota1 Ale nie usprawiedliwia amnezji w tak młodym! 20.10.03, 14:20
              Pewnie po czwartym piwie Finnezowi się odetkało, w sumie było ich wiele:D
              • finneznam Nic nie usprawiedliwia odsetek od 0.00 = 21.30 zł 21.10.03, 08:56
                szprota1 napisała:
                > Pewnie po czwartym piwie Finnezowi się odetkało, w sumie było ich wiele:D
                Oj, niewiele, niewiele, a wszystko przez zdzierstwo braci Irów ze stajni Guinnessa :(
                Czwarte piwo Cruacha to było właśnie to drugie.
                Bo ja piłem parzyste. Nieparzyste pił inny Mocarz :)
                • finneznam Nic nie usprawiedliwia belkowego 0.20gr od 0.50 gr 21.10.03, 08:58
                  Owóż miły Dziadu, esesmiła posłał Cruach.
                  A ja jestem podpisany niżej i inaczej. Posłałem? Ano nie.

Nie jest to depersonalizacja ciała ani derealizacja świata ani afektywna schizma cykliczna ani efektywna cyklina frenetyczna
                  (chociaż kto wie?) - ja po prostu uważam, że życzeń dla Dziada Borowego nigdy nie za wiele :)))
                  Więc głupio. Winienem mieć podwójny telefon, jak Slash gitarę. I czworo rąk. Więc dwadzieścia palcy o silnych o puszkach
                  o kruszkach. I wtedy dopiero.

Ale z medycznie teoretycznego punktu widzenia mam co najwyżej szanse na czworo warg ;)
                  Ciotka Matylda (cała w papilariach)

PS. Przepraszając raz jeschizcze, zadość uczynię ciekawostkami z sieci:
                  Tu o pewnej grupie maksymalnej w swym minimalizmie, zapewne na cześć Wiadomo Kogo utworzonej:
                  klio.umcs.lublin.pl/users/frelik/A899/899a.htm
                  Tamże "kojąca muzyczna tekstura"?"borowa kustyczna kostura"?"roarowa cage'owa zamkatura"?
                  Aż mnie wibrato przez szymon kręgosłupa przeszło?
    • aard CRUACH AKBAR 20.10.03, 10:47
      Się działo.
      Uff...
      Niom!
      Ależ...
      No więc...

Taak, dużo się działo w Mysłowicach w ten łikend :-) Się siedziało z Pierwszym
      Szkotem Rzeczypospolitej do Szóstej Rano, a kapeć pofajczany grzeczny nazajutrz
      miało. Się gawędziło nad brzegiem Finneznam's Lake brodząc nieśmiało w krynicy
      intelektu i wiedzy, której głębi odkryć nie(bo po niderlandzq) starczyło mi
      grubości w uszach. Wracałem pod wrażeniem. Spod którego nie mogę i nie chcę
      wake (up).

Thanks, I really enjoyced this visit!
    • maginiak A to ciekawa ostka! 21.10.03, 11:19
      A mnie jeno pozazdr-ościć przyszło takich smakowit-ości łikendowych:-)))
      Dzierżbór Niderlandia! Cokolwiekdlaczego:-)
      A karpie już dawno wyszły!
      • finneznam Ale już następną rybzą 21.10.03, 11:30
        ...zaprościmy ryprzejmie, my ludzie ości alości ościnni. Zawsze przyda się trzecia Fachmachtkraftweerkendlige siła,
        verbeutelte butelkenntnisse dudenbeutelpfeiffe zu verwertsacken :))
        oder was (niemen)

----------
        Krieg der Morgensterne: Jabba der Hutt: "Endlich haben wir almaechtigen Chewbacca"
    • maginiak No no, nieładnie... 26.05.04, 10:25
      O ile dobrze pamiętam, dziad_borowy był się zobowiązał do odświeżania jednego
      lub nawet dwóch wątków, w każdy poniedziałek po południu lub w każdy wtorek.
      A tu oba terminy minęłły a wątki nieodświeżone! Popraw się Dziadzie, popraw, bo
      Cię w Osłowaniu zawieszę:-p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka