GoĹÄ: Marta50 IP: *.pools.arcor-ip.net 13.04.06, 19:20 Nawet z nieme rzezby sa dla blizniakow wrogami i podejzanymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gosc Awantura o kaczkę IP: *.molgen.mpg.de 13.04.06, 19:21 Ostatnio kazdy kiepski artysta udaje ofiare cenzury, a paru pismakow robi mu rozglos. Niech pan zawiezie moherowa kaczke do Austrii, tam Austriacy go wysmieja i bedzie mial dowod, ze jest kiepskim artsta a nie meczennikiem cenzury. Tak jak zrobila to pani od genitaliow na krzyzu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Niech podaruje Donaldowi. Przyda mu sie. 13.04.06, 19:32 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ostatnio kazdy kiepski artysta udaje ofiare cenzury, a paru pismakow robi mu > rozglos. > > Niech pan zawiezie moherowa kaczke do Austrii, tam Austriacy go wysmieja i > bedzie mial dowod, ze jest kiepskim artsta a nie meczennikiem cenzury. Tak jak > zrobila to pani od genitaliow na krzyzu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Niech podaruje Donaldowi. Przyda mu sie. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:03 ostatnio każde upadające pismo brzytwy się chwyta. wiarygodność - 0. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Navaira Re: Niech podaruje Galbuni. Przyda jej sie. IP: *.flashnet.pl 13.04.06, 21:11 Będzie sobie podziwiać kaczkę. Może ją postawić na telewizorze, wtedy wicepremier Lepper będzie zawsze mieć kaczkę nad głową. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Niech podaruje Galbuni. Przyda jej sie. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:59 brońmy demokracji i wolności!!!! PS przed chwilą zniknął mój wpis, który krytykował ten artykuł, ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
epime Re: Niech podaruje Galbuni. Przyda jej sie. 13.04.06, 23:47 Gość portalu: m napisał(a): > brońmy demokracji i wolności!!!! > PS przed chwilą zniknął mój wpis, który krytykował ten artykuł, ciekawe, nie? A więc nic innego Ci nie pozostaje jak pisać na otwartym, demokratycznym i nieocenzurowanym forum Naszego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tata Cenzura? no to moherfucker.com IP: *.chello.pl 14.04.06, 00:06 bojkot moherowej władzy www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mhdeck Gościu m - to pewnie układ cię wyciął. 14.04.06, 00:01 A teraz możesz już śmiało zapisać się do ZBOWID. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolo od dzisiaj potaniało hehehe IP: *.koba.pl / *.koba.pl 14.04.06, 07:26 po 1,50 - jak kiedyś kondom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: romanb3 Re: Niech podaruje Donaldowi. Przyda mu sie. IP: 80.121.231.* 14.04.06, 08:31 To po co Pan czyta, Panie "m"? Nie czytac i nie komentowac i spokój. A nakład Wyborczej nienajgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: em to raczej każdy upadający artysta... IP: *.czuby.pl 14.04.06, 14:10 ...to raczej każdy upadający artysta brzytwy, czyli skandalu się chwyta... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amhu Re: Awantura o kaczkę IP: *.chello.pl 13.04.06, 19:46 Tworca projektu pomnika Grajkow Warszawskich za to wielkim artysta jest. Z nadania i przy akceptacji wladz wszelakich. Jako iz "dzielo" po mysli, na bazie i owszem. W co wy sie kuzwa bawicie? W kryptocenzure? Po co te uniki i pokretne tlumaczenia? Przywroccie instytucje z ulicy Mysiej i nie udawajcie demokratow. Boicie sie,ze wam obywatele lby pourywaja? I tak to zrobia podczas najblizszych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix To ja narysuję bombę w kształcie gwiazdy dawida 13.04.06, 20:18 poziom bedzie równie zenujacy, nakreśle to krzywo jakimś flamastrem. zapewniam was, że zniszczą mnie juz nastepnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_veritatis Taa, teraz każdy "artysta" będzie się mógł 13.04.06, 19:24 wykłócać o zdjęcie/niedopuszczenie byle gówna zasłaniając się bohaterską walką kaczofaszyzmem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Mohery boją się kaczek... 13.04.06, 19:43 szpitalnych.. bo im się źle kojarzą :-) --- religiapokoju.blox.pl/ chcenakrecicfilmoislamie.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
virus_z_torunia Re: Awantura o kaczkę 13.04.06, 19:46 Niech pokaza zdjecie tej calej kaczki. Byc moze to nie jest zadna polityczna cenzura, tylko unikniecie bycia wysmianym przez wystawienie tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc GW - pokazcie moherowa kaczke! IP: *.molgen.mpg.de 13.04.06, 19:57 Zobaczymy, jakie to "arcydzielo" ukrywaja przed widzami. ///Pewnie nie pokaza. Bo bylby smiech, ze to kicz a nie arcydzielo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: graf Re: GW - pokazcie moherowa kaczke! IP: *.chello.pl 13.04.06, 20:20 Kicz to z definicji coś za łądniutkiego - ot, kotek, różyczki, jeleń na rykowisku. A te kaczka to przecież jakieś gó.. a nie sztuka. tematy toaletowe to dadaiści mogli prezentować, teraz już się przejadło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: GW - pokazcie moherowa kaczke! IP: *.molgen.mpg.de 13.04.06, 20:29 Kicz moze byc tez brzydki - np. potwor z horroru klasy B. Zgadzam sie, ze "lamanie tabu" bylo w poczatkach 20. wieku, teraz mowienie o "lamaniu tabu religijnego" to jak odkrywanie kola po raz 20-sty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: msr bzdura! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:56 a jednak niektorym bardzo mocno przeszkadzaja genitalia na krzyzu mowienie ze to sie przejadlo to bzdura. temat pozostaje wciaz aktualny, dopoki co poniektorzy beda chcieli ukrzyzowac sama Nieznalska za jej wizje, obroncy moralnosci psia krew. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aqq Re: Awantura o kaczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:57 widziałem reportarz w krakowskiej kronice po prostu szklana kaczka szpitalna a tam gdzie się leje oklejona niebieskim futerkiem nie wiem w czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:00 informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,1617 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Dzieki za link - to nawet kicz nie jest :-/ IP: *.molgen.mpg.de 13.04.06, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc O, pojawilo sie jednak foto "odwaznego" "dziela" IP: *.molgen.mpg.de 13.04.06, 22:20 Myslalem ze to kaczka taka ze skrzydlami i dziobem, wykonana ze szkla i z moheru. W kazdym razie - zenujacy temat na "news". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc "Wjelki artysta" mogl lamac cenzure w 1981 :-/ IP: *.molgen.mpg.de 13.04.06, 20:23 Czuje obrzydzenie, kiedy taki ludzik udaje, ze jest rowny artystom z lat 1980., kiedy byla prawdziwa cenzura. Jesli panu "artyscie" nie podoba sie Kaczynski i Radio Maryja, moze po prostu zaatakowac go wprost. Ma GW, Trybune, Nie i mnostwo innych forow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elvi Re: "Wjelki artysta" mogl lamac cenzure w 1981 :- IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:19 i artykuły prawa karnego, które zabraniają obywatelom RP znieważać publicznie innych ludzi a w szczególności funkcjonariuszy państwowych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koloratura1 Re: "Wjelki artysta" mogl lamac cenzure w 1981 :- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.06, 00:22 Gość portalu: gosc napisał(a): > Czuje obrzydzenie, kiedy taki ludzik udaje, ze jest rowny artystom z lat 1980., > kiedy byla prawdziwa cenzura. Czym się różni "prawdziwa cenzura" od - rozumiem - "nieprawdziwej"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kkt "Artysta" Cichoń...eksponowany w rupieciarniach ! IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 13.04.06, 20:27 Poziom intelektualny i artystyczny w sam raz jako rewelacja twórcza dla redakcji kulturalnej Gazety Wyborczej . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ding Re: Awantura o kaczkę IP: *.shl.pl / 213.195.190.* 13.04.06, 20:31 szkoda, że nie ma fotografii, ale gdyby to było rzeczywiście marne, to też bym usunął Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: q Układ ? IP: *.toya.net.pl 13.04.06, 20:31 zwolennicy reżimu próbują się podlizać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Broni sie pracę doktorską a nie przewód... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
baat-man Gazeta pieprzy glupoty 13.04.06, 20:35 Co ma z tego "artykulu" wynikac? Ze z jakiejs tam wystawy zdjeto sralnik szpitalny owiniety w szmate? "Artysta" robi wielki szum, doszukuje sie politycznych podtekstow swojego partactwa, a Gazeta to podchwytuje bo jest po drodze z jej jedyna sluszna ideologia? Sam pomysl opisania tego incydentu jest rownie zalosny i zenujacy co "eksponat" pana "artysty". Odpowiedz Link Zgłoś
epime Re: Gazeta pieprzy glupoty 13.04.06, 23:50 baat-man napisał: > Co ma z tego "artykulu" wynikac? Ze z jakiejs tam wystawy zdjeto sralnik > szpitalny owiniety w szmate? eee, chyba sikalnik, trudno sr-ć w trąbkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Komisarz Mefisto Rzezba Leppera kopulujacego z Begerowa wycofana! IP: 152.75.136.* 14.04.06, 03:17 Odpowiedz Link Zgłoś
baat-man Re: Awantura o kaczkę 13.04.06, 20:36 Uwazasz, ze minister Dorn osobiscie interweniowal w tej sprawie? Gość portalu: Marta50 napisał(a): > Nawet z nieme rzezby sa dla blizniakow wrogami i podejzanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alef zero Co to znaczy "szklano-moherowa"? IP: *.trw.com 13.04.06, 20:40 Ja sobie jakos technicznie tego nie wyobrazam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VlaD Re: Co to znaczy "szklano-moherowa"? IP: *.77.classcom.pl 13.04.06, 20:52 Szklana, z szyjką zatkaną malutkim moherowym berecikiem. W krakowskim dodatku było dzisiaj zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alef zero Re: Co to znaczy "szklano-moherowa"? IP: *.trw.com 13.04.06, 20:57 OK, dziekuje. Myslalem, ze moze z dmuchanego szkla (takiego jak szklane karpie np.) i noszaca moherowa kamizelke. A swoja droga, to chyba w Polsce nie jest (przynajmniej niektorym) tak zle, skoro nie maja wiekszych zmartwien. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe to zobacz tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:58 informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,1617 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: to zobacz tutaj IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:06 eee, słabizna. Można by to na wystawę karykatury dać ewentualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alef zero Re: to zobacz tutaj IP: *.trw.com 13.04.06, 21:07 I co to komu tak bardzo przeszkadza? Jacek i Placek poczuli sie zagrozeni? Moze sarkazm polega na tym, ze moherowy berecik zastepuje glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: to zobacz tutaj IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:23 a może po prostu nie podobało sie to komisarzowi wystawy? A może miało prawo mu się nie spodobać?? A może każdy komisarz każdej wystawy decyduje co zamieszcza na wystawie? A może faktycznie nie pasowało to do wystawy???? Proste???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alef zero Re: to zobacz tutaj IP: *.trw.com 14.04.06, 00:04 Z tego co wiem, to komisarze byli w Rosji sowieckiej. I decydowali co do czego pasuje. Zycze Wesolych Swiat Wielkiej Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 20:44 Pan Cichon glosno sie awanturuje, aby zagluszyc swoj smiech . Czy wczesniej o takim utytuoawnym artyscie pisala Gazeta? Normalnie musialby zaplacic za art. sponsorowany, a Tu prosze, za kawalek szkla i pol motka moheru taka reklama. I jeszcze pewnie w tv powiedza, a moze pokaza?, kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:10 artysta jest niewidomy i to go wyróżnia, robi ładne figurki, wybitne nie, ale na półecczkę przy łóżku można postawić. www.softel.gda.pl/cichon/galeria.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOR Re: Michnik "przechodzisz" samego Urbana IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 13.04.06, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 21:18 Gość portalu: m napisał(a): > artysta jest niewidomy i to go wyróżnia, robi ładne figurki, wybitne nie, ale > na półecczkę przy łóżku można postawić. > www.softel.gda.pl/cichon/galeria.htm no, takie szpiczaste. falliczne? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:54 jak Cię to podnieca (nawet to) to co Ty wyrabiasz z facetem???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:12 może nie tyle podnieca, co kojarzy się z fallusem, mi n.p. nie... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 22:35 Gość portalu: m napisał(a): > może nie tyle podnieca, co kojarzy się z fallusem, mi n.p. nie... Oj, zagalopowales sie. no coz, Tobie moze okraglutkie jablko kojarzy sie z fallusem ? Zwracam uwage na slowo okraglutkie jako przeciwienstwo smuklego.(rzezby sa smukle, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:41 jabłko kojarzy mi się z biustem. Tak samo gruszka. ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 22:50 Gość portalu: m napisał(a): > jabłko kojarzy mi się z biustem. > Tak samo gruszka. > ciekawe czemu? no wlasnie, ciekawe..A banan? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:52 banan kojarzy mi się z Basią od teraz. Mniam Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 22:57 Gość portalu: m napisał(a): > banan kojarzy mi się z Basią od teraz. > Mniam Basia. od teraz? a wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:01 a wcześniej to z moim kolegą, bo kiedyś wyjął takiego fajnego banana i dał mi, a ja obrałem go ze skórki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 23:08 Gość portalu: m napisał(a): > a wcześniej to z moim kolegą, bo kiedyś wyjął takiego fajnego banana i dał mi, > a ja obrałem go ze skórki. wiec sie wyjasnilo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:11 co się wyjaśniło?:) przecież mówiłem o zwykłym bananie - takim z palmy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:12 tu się seks czat pomału robi, ale to przeze mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 23:26 Gość portalu: m napisał(a): > tu się seks czat pomału robi, ale to przeze mnie.... jak to? seks z bananem z palmy? cos krecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:33 możnaby n.p. zrobić z tego jakiś budyń do zlizywania. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dziennikarzom podlozono kaczke 13.04.06, 23:35 Gość portalu: m napisał(a): > możnaby n.p. zrobić z tego jakiś budyń do zlizywania. i oglosic, ze to instalacja. a, i z jablkiem ten budyn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dziennikarzom podlozono kaczke IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:40 no właśnie - gdyby to zrobić publicznie możnaby ogłosić to dziełem sztuki. ech, trzeba zająć się sztuką... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koneser tutaj zdjęcie kaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:57 informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,1617 Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek Re: tutaj zdjęcie kaczki 13.04.06, 21:03 ale ta butelka wcale nie przypomina kaczki, zupelnie nie wiem o co ta afera, ale chciałbym żeby ten rzekomy artysta dla równowagi zrobił rzeźbę nawiązującą do dziadka tuska, zupelnie nie rozumiem dlaczego można pośmiac sie z leppera giertycha czy bliźniaków a nie można z tuska, to jest dopiero jakas dziwna odmiana cenzury, a może raczej ...obłudy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Wywalane są posty niePOmyśli Gw, pod czujnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:53 okiem Małego Brata.......;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mhdeck To pisz u Ojca Inwestora albo Pospieszalskiego 14.04.06, 00:07 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jagna_g Re: właśnie, wywalane są posty niePOmyśli Gw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:16 Spróbuj coś napisać na forum TV Trwam, Radia maryja lub Naszego dziennika, jak ci się nie podoba tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos Interpretacja zależy od poziomu wiedzy :)))))))))) 13.04.06, 21:05 "Interpretacja (owej kaczki) zależy od poziomu wiedzy - tłumaczy rzeźbiarz." :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Wiedze mozna nabyc, ale intelektu sie nie zdobedzie :)))))))))))))))))))))))) Ta kretynska wypowiedz "artysty" nie jest efektem braku wiedzy, tylko intelektu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos separacja sztuki i wiary od polityki 13.04.06, 21:12 W minionym okresie mielismy znakomity przyklad, jak sztuka moze sie sama banalizowac. Socrealizm byl znakomitym przykladem zwiazkow sztuki z polityka :))))) Wszystko co jest zwiazane ze swera duchowa, a do tych zalicza sie sztuke (i wiare) nie powinno pchac sie w polityke. Inaczej sztuka staje sie kiczem, a wiara dewocja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:29 Oto obraz IV RP, pytanie tylko czy nowe jest to co proponują nam bracia Kaczyńscy i ich przyboczna gwardia. Czy normalny człowiek boi się własnej choćby najdurniejszej karykatury, czy większość z nas da się ogłupić i będzie szukać w każym słowie i geście podtekstu, czy w ten sposób szykujemy sami sobie, zaślepieni obrazem świetlanej przyszłości, jarzmo ??? W obronie tego wszystkiego co do tej pory osiągnelismy zakładam skrajnie znienawidzone, prześmiwecze, obrazoburcze, zdziwaczałe i odlotowe ugrupowanie PIS_DA. Wszystkich chętnych uprasza się o całkowitą konspiację, zapisy już wkrótce w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi koleś wyluzuj, nie Kaczory wycofały a nadgorliwiec 13.04.06, 21:39 z tych co to się łaszą KAŻDEJ władzy obojętnie jaka-by-ona-nie-była byle być w awangardzie, rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Re: koleś wyluzuj, nie Kaczory wycofały a nadgorl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:44 Oczywiscie, że rozumiem ale ktoś tych nadgorliwców napędza i inspiruje. Chyba nie moja skromna osoba ... co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: koleś wyluzuj, nie Kaczory wycofały a nadgorl IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:08 ale to nie jest rzeźba, to syf. To się nie nadaje do oglądania, takie coś to każdy głupi mógłby wymyśleć. Poza tym jest to niesmaczne, bo kaczka szpitalna kojarZy się z chorymi, niepełnosprawnymi itp. To chybiony dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Syf, nie syf.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:12 ale ile emocji potrafi wzbudzić,a właśnie po to jest sztuka. Czy będzie ona wysokigo czy niskiego lotu, to najważniejsze że bawi i zmusza do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Syf, nie syf.. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:18 kogo tam zmusza? Przecież gdyby GW nie podchwyciła tematu nikt by się tym nie wzruszył, nawet gdyby stała na tej wystawie nie wzbudziłaby ani dyskusji ani emocji. To jest naciągany temat, ale wiadomo - trzeba konkurować jakoś z Faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Re: Syf, nie syf.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:22 Ty piszesz, ja piszę a to chyba dobrze bo myślenie zabija powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:58 a czy to jest normalne, że gazeta wyborcza jest wybiórcza i usuwa posty, które nie są po jej mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:01 Bzdura. Mój trzyma się świetnie, chociaż czuję na sobie palące spojrzenie oczu Małego Brata Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:11 no to chyba jesteś tu od niedawna, bo cenzura na tym forum to rzecz powszechana i stałym bywalcom dobrze anana. Od razu zaznaczam - nie chodzi o wpisy wulgarne czy antysemickie, ale o te, które nie reprezentują poglądów właściwych dla tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kat Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:19 Rzeczywiście piszę od niedawna (od DZIŚ !!!)ale wg mnie próbujesz doszukiwać się drugiego dna, tak jak to robią wszyscy święci moherowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:26 puknij się w czoło - dla twojej, marnej, nic nie wartej wiedzy: ja = ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:29 to ty i ta gazeta próbuje doszukać się drugiego dna w tym słabym pomyśle odrzuconym przez komisarza wystawy. byłeś kesyś na wystawie? albo moze wystawiałeś coś? Jakbyś miał do czynienia z wystawami to byś wiedział, że jest coś takiego jak komisarz, który może wywalić twoją pracę jeżeli mu nie pasuje do całości - mówiąc prosto.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:32 nie ma się czym chwalić, a po puknięciu świat sie nie zmieni. Wszystko jest w naszych głowach nawet tacy mierni ateiści jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:43 zmartwię cię - lepszy mierny niż głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mefisto Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:29 Czy ty na głowę upadłeś? O jakiej cenzurze piszesz? Przecież w tę sprawę nikt nieingerował, a Kaczyńscy nawet o tym durniu nie wiedzą. Po prostu komisarz wystawy sam zdecydował, że pokazywanie tego gó..na nie uchodzi. Czytaj uważnie teksty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Re: PIS-da ..........Wam waszystkim......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:35 Piszę o tych wszystkich strachach które rodzą się w małych pustych główkach inspirowanych przez jeszcze Mniejszych Braci. A po puknięciu bez zmnian i co ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joannabeata2 Re: Awantura o kaczkę IP: *.volta.net.pl 13.04.06, 21:34 jejku to i tak dobrze, że nie rozstrzelali autora! Litościwi Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wesoły Sanitariusz He he he - super - kaczka szpitalna w moherze ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:36 Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars to byla zwiazana z ukladem lzekaczka a takich 13.04.06, 21:44 bracia Kaczynscy nie lubia oj nie lubia.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o90 regula jest taka IP: 87.244.69.* 13.04.06, 21:52 jak ktos nie potrafi robic czego dobrze to chwyta sie skandaliku aby zrobic sobie reklame przyklady ze swiata sztuki mozna mnozyc bez konca jakos dawno nie bylo cwaniaka ktory podskoczyl dawnym mistrzom Odpowiedz Link Zgłoś
itziar Re: Awantura o kaczkę 13.04.06, 21:53 i nie będzie już wolno pokazywać innych kaczek oprócz Ich Kaczych Mości? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rzulf Zenujaca GW... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.04.06, 21:54 Oto wypowiedz pana Piotra Biesa, komisarza wystawy: Zdecydowałem się nie wystawiać owego "dzieła", nie ze względów politycznych, gdyż sam nie żywię sympatii do prezydenta Kaczyńskiego, a już do ojca Rydzyka odnoszę się z głęboką niechęcią - dodaje. - Uważam, że ze względu na formę jest to coś żenującego, słabego. Po prostu nie miało to nic wspólnego ze sztuką. Dyplom ukończenia wyższych studiów artystycznych nie uprawnia do przypisywania taniemu, sztubackiemu dowcipowi wartości jakimi charakteryzuje się sztuka - tłumaczy komisarz. Chyba zwykla dziennikarska przyzwoitosc i rzetelnosc powinna sklonic Was do przytoczenia tej wypowiedzi. Nie szukajcie sensacji na sile ani afery tam, gdzie jej nie ma. Zeby bylo jasne- sam nie jestem sympatykiem PiSu, jednak denerwuje mnie takie "kreacyjne" podejscie do rzeczywistosci i pisanie pod publiczke. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Zenujaca GW... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:15 wkrótce gazeta będzie kosztowała 1,50, to chyba najlepszy (auto)komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: Awantura o kaczkę IP: *.21.pl / *.21.pl 13.04.06, 21:58 "Sztuka wymyka się definicjom, każdy zobaczy w niej to, co chce." D-O-K-Ł-A-D-N-I-E . Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi najlepsza jest sztuka mięsa, tylko u nas jest 13.04.06, 22:06 dużo niekoszernego (właściwie większość) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Obawiam się o twoje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:15 zdrowie, gwałtownie zaniżasz poziom dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Obawiam się o twoje... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:20 nie zaniża, ale dostosowuje się do poziomu tego artykułu i tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT Re: obawiający, a Ty z nadania Romka Kostrzewskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:28 Ho ho jaka pamięć u kolegi ;-)... Lepszy ten Roman niż LPR-owski... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KaT To rodzina Romano ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:38 już całkiem upadła, mamo jak ja będę żył ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: To rodzina Romano ... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:45 bzdury - Kostrzewski nadal jest w Kacie, a Giertych już zdaje się na wylocie z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś