szprota Re: Ale zajebiaszcze! 28.02.09, 17:50 E, bez przesady. Chciałam tylko sprawdzić, czy forumowa zabawka działa :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: E, bez sensu... 04.03.09, 12:22 Pytanie kluczowe: czy Aard moze byc sondom we wlasnej sondzie? Poprosze o sonde w tej istotnej bAardzo sprawie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
vauban Re: E, bez sensu... 04.03.09, 19:19 Sonda może być tylko w pierwszym poście wątku. Odpowiedz Link
szprota Re: E, bez sensu... 04.03.09, 20:03 Ale czy Aard może sondzić? Moim zdaniem może prawie tyle, co ja, czyli wszystko :) Odpowiedz Link
aard No i pozwoliłem sobie 09.06.09, 14:51 Założyć to wątek. Ale tak właściwie to nie tu, tylk ow Łodzi, co było błędem, jak widać. A tak w ogóle, to czemu do kurwy nędzy podczas wpisywania tematu posta przerzuca mi samoczynnie kursor do treści i pod koniec pisania tematu okazuje się, ze ponad połowę tekstu kurwa zeżarło? E? Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: No i pozwoliłem sobie 09.06.09, 15:18 naczej. A jak mam to widac. Za dlugo to dziadostwo mysli albo ja za szybko pisze sam juz nie wiem, ktos musi ustapic. Ja mam i Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
szprota Jeśli to coś pomoże 12.06.09, 23:14 To nie mam pojęcia. Jak na dzisiejsze FŁ to wątek jeszcze ma powera. Odpowiedz Link